Home page
Haber Menüsü


Yazara e-mail atmak için fotoğrafın üzerine tıklayınız
 
Ediz Hun böyle
zulüm görmedi
 
Sinemadan sonra Meclis’te de başarılı bir grafik çizen ANAP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul milletvekili Ediz Hun, tam bir hayvan hakları savunucusu. Şimdi siz böyle bir milletvekiline “Kurban kes” diye bıçak gönderir misiniz?
 
Ankara
 
22 Şubat—  Tabi ki, hepimiz bu soruya, “Hayır” yanıtı veririz. Ama böyle olmadı işte. ANAP Grup Başkanvekili Beyhan Aslan, Ediz Hun’a öyle bir zulum yaptı ki, hiç sormayın. Denizli’nin Yatağan beldesi bıçak yapımı ile ünlü yöremiz. ANAP’lı olan Belediye Başkanı Tuncer Tunçbilek, partili milletvekillerine, üzerinde adları işlenmiş birer bıçak yaptırıp bayram hediyesi olarak gönderdi.

   
 
       
    TOP5 Ergenekon’da 16 kişi daha gözaltında  
NTVMSNBC Reklam  
 

  Dağıtım işini de Beyhan Aslan’ın üstlenmesini istedi. Beyhan Bey de görevini en iyi şekilde yaptı. “İster kurban kesin, ister soğan doğrayın” diye bir notla bıçakları vekillere gönderdi.
       Tabi Ediz Hun’u böyle bir notun dışında tutmak aklına hiç gelmedi. O Ediz Hun ki, her Kurban Bayramı kendini Büyük Ada’daki evine kapatır. Kurban kesimlerine tanık olmamak için ailesi ile birlikte sokağa bir tek adım atmaz.
       Ediz Bey bu hediyeyi alınca, sevinemedi; hatta Beyhan Aslan’a isyan etti:
       “Sayın Başkan, bana da bu yapılır mı?”
       Beyhan Aslan o zaman ne yaptığını fark etti. Durumu kurtaracak bir cümle aradı, ağzından şu sözler çıktı:
       “Sen de elma soy.”
       
MHP’YE GÖRE YILMAZ TAM AVRUPALI
       ANAP Genel Başkanı ve Başbakan Yardımcısı Mesut Yılmaz, TRT Genel Müdürlüğü’nde düzenlenen yeni Basın Yasa taslağını tanıtım toplantısına katıldı.
       Toplantıya, gazeteci kökenli milletvekilleri de davet edilmişti. Saat 11.00’de yapılacak toplantıya 5 dakika kalmıştı ki, Yılmaz hala ortalıkta yoktu. MHP Genel Başkan Yardımcısı Şevket Bülent Yahnici’nin de aralarında bulunduğu milletvekilleri bir an dikkatlerini bu konuya yönelttiler. Yılmaz, zamanında gelecek mi, yoksa toplantı sarkacak mı?
       Çoğu milletvekili Yılmaz’ın gecikeceği tahmininde bulundu. Ama toplantıya tam 1 dakika kala Yılmaz kapıdan içeri girdi. Şevket Bülent Yahnici, Yılmaz’ın Avrupa Birliği ile ilgili titizliğine nazire yaptı: “Gördüğünüz gibi, O, artık tam bir Avrupalı.”
       
DURMUŞ’A “BİR HAFTA HASTA YAT” ÖNERİSİ
       Sağlık Bakanı Osman Durmuş ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Yaşar Okuyan arasındaki rekabet artık herkesin malumu. Tam bir yarış ve çekişme içindeler.
       DSP İstanbul Milletvekili Erol Al’a göre bu yarışta, sanki Okuyan biraz ileri geçti gibi.
       Çünkü, Al’ın tespitlerine göre, geçtiğimiz bir yıl içinde Sağlık Bakanlığı’ndan tam bin 300 personel SSK’ya geçmişti ve bunların 630’u da doktordu. Al, Durmuş’un bir danışmanını yakaladı ve bu durumu anlattıktan sonra, “Okuyan çok başarılı görünüyor. Bak geçenlerde hastalandı da.


       Hastalığın nedeni de çok çalışmaktan kaynaklanan aşırı yorgunlukmuş. Galiba 3 gün hastenede kaldı” dedi.
       Durmuş’un danışmanı Al’ı dikkatle dinliyor; ama sonucun nereye varacağını kestiremiyor.
       Al, devam etti:
       “Bak Osman Bey’e benim söylediğimi ilet. Hani kendisinin iyiliği için söylüyorum. Yoksa kaybedeceği bir yarış sözkonusu.” Danışmanın merakı daha da artı. Neyseki Al, bu merakı şu sözlerle sona erdirdi:
       “Yaşar Okuyan daha çok çalışıyor yani. Bence senin bakan 3 gün değil, tam bir hafta hastalansın. Ama bir şey daha yapsın. Okuyan, tuttu bir SSK hastanesine yerine özel bir hastaneye yattı. Durmuş, bir devlet hastanesinde yatarsa çok puan toplar, Okuyan’a büyük bir gol atar. Bence ikisinin arasındaki rekabetin gereği budur.
       
 
       
    MSNBC News Parti çıkarları öne
MSNBC News Vekillerin sigara savaşı
MSNBC News MHP'nin yalnızlık seçimi
MSNBC News Durmuş'tan duygusal hayata katkı
MSNBC News MHP'den uyuma iki şart
MSNBC News Çiller'in alyans dikkati
MSNBC News Sezer'in hakkı
MSNBC News Durmuş'un aşk recetesi
MSNBC News O da siyasetçi
MSNBC News Erdoğan da Davos Zirvesi'ne davet edildi
MSNBC News Derviş'e kızmak
MSNBC News Ecevit ABD'ye giderken
MSNBC News Muhalefet demek, kız tarafı demek
MSNBC News Bu rekabet öldürür
MSNBC News Güzel bir örnek
MSNBC News Muş böyle zulum görmedi
 
     
 
  NTVMSNBC KULLANICILARININ TOP 10'u  
 

Bu haberi diğer okuyucularımıza tavsiye eder misiniz?
hayır   1  -   2  -   3  -   4  -   5  -  6  -  7  kesinlikle

 
   
 
 
NTVMSNBC   NTVMSNBC 'ye iyi erisim için
Microsoft Internet Explorer
Windows Media Player   kullanın
 
   
  Ana Sayfa | Güncel | Dünya | Ekonomi | Sağlık | Yaşam | Teknoloji | Kültür & Sanat | Spor | Hava Durumu | Haber Özetleri | Arama | NTVMSNBC Hakkında | Yardım | Spor Yardım | Tüm Haberler |
Araçlar | NTVMSNBC Reklam Seçenekleri | Hukuki Şartlar & Gizlilik Hakları