Home page
Haber Menüsü


Güncelleme: 18:09 TS 6 Haz., 2001
“Tantan olayı”na okur yorumları 6

  İSTİFAYA OKUR YORUMLARI
Tepkilerinizi e-mail yoluyla bildirebilirsiniz. Adresimiz: okurmektuplari@ntvmsnbc.com
Tantan olayına okur yorumları 1
Tantan olayına okur yorumları 2
Tantan olayına okur yorumları 3
Tantan olayına okur yorumları 4
Tantan olayına okur yorumları 5
Tantan olayına okur yorumları 6
Maillerinizi lütfen word dökümanında yazınız. İsminizi eklemeyi unutmayın

       Sayın Tantan Beyi yaptığı davranıştan dolayı tebrik ediyorum. Böyle bir insan keşke istifa etmeseydi. Ama kendiside farkındaki lağımda kaldığı sürece fareden farksız olacaktır. Bu yüzden diğer farelerin içinden kendini soyutlamış oldu.
       Ben Sakaryalıyım ve kendisi gibi bir hemşehrim olduğu için gurur duyuyorum. Herkese iyi bir örnek olmuştur. Çevren kirli ise senin pis olarak dolaşman gerekmez. İnsan kişiliği düşüncede yatar ve bilinciyle neyi isterse onu uygular.
       Sayın Tantan bakanlıktan alacağı para için ülkesini satmamıştır ve yolsuzluk mücadelesinde yolunun kesilmesi üzerine tepkisini göstermiştir. Diğer milletvekillerinin çalışma prensiplerinin arasına girmesi gereken güzel bir örnektir. Eğer bulunduğunuz mevkide size iş yaptırılmıyorsa alacağınız para size helal olmayacağı için görevinizden istifa edin. Ve bu kendini feda etmeler temiz bir siyasetin önünü açacaktır.
       Mesut Yılmaz efendinin yaptığı alçakça birşeydir. Kendisi bir vekil ve ben bir asil olduğuma göre benim istediğim kurallara göre oynaması gerektiğini bildirmek isterim. Ben ve benim gibiler yolsuzlukla mücadele istiyoruz. Yolsuzluğu engelleyenlerin önünün kapanmasını değil.
       Saygılarımla.
       M.TURGUT
       

Mesut Yılmaz’ın kim olduğu net biçimde ortaya çıkmıştır. Bu memleketin geleceği hakkında oldukça karamsarım. Şayet biz halk olarak tepki veremezsek bizi kömür karası günler bekliyor.
       Tansu TOPDAGI
       

Türkiyede siyasetin kirliliğini ve ANAP’ın yolsuzluklardaki rolünü net olarak ortaya çıkarmıştır.......
       Mesut bey,Türk halkına bunu nasıl bir pişkinlikle anlatacak merakla bekliyoruz.........
       Sayın Sadettin Tantan’ı, temiz toplum ve temiz politikacılara susamış Türk halkının, ilk seçimde ödüllendireceğinden
       sanırım,Mesut bey zerre kadar kuşku duymuyordur........
       METİN TÜRK
       

istifanızı onaylıyoruz. istifaya zorlayanları lanetliyoruz.
       osman azaklıoğlu
       

Mesut Yilmaz’in, Icisleri Bakani Sadettin Tantan’i gorevden alarak kendi pisliklerini ortmeye calismasi baslibasina buyuk bir skandaldir. Tantan gibi durustlugu kamuoyunun buyuk bolumu tarafindan takdir edilen bir bakana bu yapilmamaliydi. Yapildi. Simdi Yilmaz bunu “revizyon” gibi sunmaya calisiyor, oysa gercegi herkes goruyor: Yilmaz, son aylari kendisine kabus haline donusturen Beyaz Enerji ve Mavi Akim ile ilgili tum pisliklerini ortbas etmeye calisiyor. Ama, korkunun ecele faydasi yok; Mesut Yilmaz’in sonu cok uzak olmayacak.. Mavi Akim’in Rusya tarafinda, Gazprom’da bile temizlikler basladiktan sonra...
       Tantan’i istifa ettigi icin kutluyorum. Darisi diger “uyuyan veya uyutulmus” ANAP’lilarin basina... Mesut Yilmaz sadece kendisinin degil, partisinin de sonunu getiriyor! En azindan New York’tan boyle gorunuyor...
       Semih Gunaydin
       

SAYIN MESUT YILMAZ ,I ANAVATAN PARTİSİNİ VE DİGER HÜKÜMET ÜYELERİNİ TEBRİK EDİYORUM. KENDİLERİNE EN YAKIŞANI YAPTILAR. EN DÜRÜST BÜROKRAT OLAN TEMİZELDEN SONRA SAYIN TANTANIDA BİR ÇIRPIDA HARCADILAR BUNDAN SONRA YOLSUZLUKLARINI RAHATÇA YAPABİLİRLER.İŞN UCU KENDİLERİNE DOKUNUNCA KAMUOYU BASKISIDA DA BU HÜKÜMETE SÖKMEZ.NASIL OLSA KENDİLERİNE OY VEREN MİLYONLARCA SEÇMEN VAR.BU OLAY NŞALLAH O MİLYOLARCA SEÇMENİN GÖZÜNÜ AÇAR.
        OGÜN ÜNVER
       

SEBEBİ NEDEN OLDUGU ANLAŞILMAYAN BU GÖREVDEN ALMA DURUMUNDAN DOLAYI SN TANTANIN GÖSTERMİŞ OLDUGU DAVRANIŞI KUTLUYOR VE KENDİSİNİ SONUNA KADAR DESTEKLİYORUM. BU ÜLKEDE ÜLKESİ İÇİN BİRŞEYLER YAPMAYA KİRLİ İŞLERİ ORTAYA ÇIKARMAYA ÇALIŞAN İNSANLARIN AYAKLARININ KAYDIRILDIGI DÜŞÜNÜLÜRSE SN TANTANA YAPILAN BU DAVRANIŞINDA BİZLERİ ÇOK ŞAŞIRTMAMASI LAZIM. SN. YILMAZIN BU DAVRANIŞINDAN SONRA PARTİSİ VE KENDİSİ İÇİN GÖSTERİLECEK TEPKİLERE NASIL GÖGÜS GERECEGİNİ VE HALKA NASIL BİR AÇIKLAMA YAPACAGINI İŞİN AÇIKÇASIDA ÇOK MERAK EDİYORUM. SN YILMAZ PARTİSİ İÇİN DÜŞÜNÜLEN BAZI KÖTÜ DÜŞÜNCELERİ BU HAREKETİYLE KÖRÜKLEMİŞ PARTİSİNİ VE KENDİSİNİ ZOR DURUMDA BIRAKMIŞTIR. SN TANTANIN BU ZAMANA KADAR YAPTIKLARI İŞLERDEN DOLAYI KUTLUYOR BUNDAN SONRA YAPACAKLARI İÇİNDE GÖNÜLDEN DESTEKLİYORUM.
       SAYGILARIMLA
       H. TELLİOĞLU
       

KABINEDE REVIZYON ADI ALTINDA ORTAYA CIKARILAN BU CIRKINLIKLER TABLOSU TURK SIYASETININ SU AN ICIN GELDIGI DURUMU GOZLER ONUNE SERIYOR.KONU SAAADETTIN TANTAN VEYA HERHANGI BIR KISI OLAYI DEGILDIR. ISIN SEKLI ODENMLIDIR. EVET , VEKILI HALK BAKANLARI PARTI BAŞKANLARI SEÇER, ANCAK HALK BU VEKILLERI KISILER KOLAYCA HARCASIN YESIN, “SADECE BEN VARIM DESIN” DIYE DEGIL. HER KIM OLURSA OLSUN ISINDE BASARISIZ OLURSA CEZALANDIRILMALI O ISTEN UZAKLAŞTIRILMALIDIR. YOKSA KAMUOYUNUN GOZU ONUNDE CEREYAN EDEN OLAYLAR GORMEZLIKTEN GELINEREK, HALKIN OYU HICE SAYILARAK , ULKE CIKARINI PARTI CIKAR VE KIMLIGINDEN USTUN TUTTU DIYE O İŞTEN UZAKLASTIRILMAMALIDIR. TURK INSANIN BU PARTILERE GUVENI GUN GECTIKCE AZALIYOR. EGER ONLER ICIN BU ONEMLIYSE , TURLU ARASTIRMA KURULUŞLARI HERGUN YAYINLIYOR KI YARIN SECIM YAPILSA SU AN MECLISTE TEMSIL EDILEN HIC BIR PARTI MECLISE TEKRAR GIREMEZ. BU ONLARI KORKUTMUYORMU. EGER POLITIKAYI HIZMET DEGIL IŞ OLARAK GORUYORLARSA INSAN YAPTIGI İŞTE ISTIKBAL GORMEK ISTER. KENDI BINDIGI DALI KESMEK DEGIL.YILLAR ONCE KATILDIGI ILK SECIMDEN COK BUYUK BIR OY ORANI VE ZAFERLE CIKAN ANAP IN BU GUN GELMIŞ OLDUGU DURUM SON DERECE UZUCUDUR.BIR BITISIN TUKENISIN HIKAYESIDIR. TABII BU ARADA TURKIYE DEN VE TURK MILLETINDEN GOTURDUKLERI TELAFI EDILEMEZ. YINEDE TURK MILLETI GERCEKTEN SON DERECE DIRENCLI. ANCAK SOKAKTA DIKKAT EDIYORUM EN PARLAK EN GUNESLI BIR BAHAR GUNUNDE BILE KIMSENIN YUZU GULMUYOR. BU COK ACI. BU INSANLARIN UMUDUNUN TUKENDIGINI GOSTERIR BANA GORE. BENIMDE BIR OGLUM VAR 2 YASINDA . SU ANKI ORTAMI GORDUKCE SEVGILI EVLADIMIN ILERIDE BIZIM GIBI SIKINTI CEKECEGINI DUSUNMEK BENI KAHREDIYOR. HERGUN ONUN ISTIKBALINDEN BIR GUN CALINMASI BENI HIRSLANDIRIYOR. YINE DE INANMAK ISTIYORUM. SAADETTIN TATNTAN GITTI YERINE MUTLAKA YOLSUZLUKLARLA SAVASACAK BAŞKALARI VARDIR. COK MU SAFIZ ACABA?
       BEYHAN TUNCER
       

Sayın Tantan kendisinden bekleneni yaptı ,istifa etti. ANAP ın elbisesinde termemiz kalmış tek tarafı genel başkanı tarafından çıkartılıp atıldi.
       Tantan, bu ülkenin aktif siysetinde daha çok görevler alacaktır., Yılmaz ise kendi yarattığı bataklıkta çırpındıkça batmaya devam edecektir. ANAP lılarda aklıselim insanların olup olmadığını önümüzdeki genel kuruldu göreceğiz.
       Ya görecekler yada yok olup gidecekler.
       Huseyin Aydın
       

Sayın Saadettin Tantan yaptığı çalışmalarla Türkiye’nin gelişme sürecine önemli katkılarda bulunmuş bir şahsiyettir. Bir Türkiye Cumhuriyeti yurttaşı olarak istaifasından ötürü çok üzüldüm. Umarım bu karar tersine çevrilerek, kendisi görevini yeniden sürdürür. Türkiye’nin sağlıklı gelişebilmesi için, Sayın Tantan gibi değerli insanalara gereksinimi vardır. Bir yurttaş olarak kendisini destekliyorum.
       Sanlı ATEŞ
       

Saadettin Tantan gibi başarılı ve yolsuzlukların üzerine, kendi partisinde olsa bile, korkusuzca giden bir bakanın görevden alınmış olması bu ülkeyi yönetmeye talip olan siyasetçilerimizin bulundukları yere millete hizmet için değil, soygun, hırsızlık, çalıp çırmak gelmiş olduklarının en açık delilidir. Üniversite mezunu bir vatandaş olarak bu ülkenin siyasetçilerinden tiksiniyorum.
       MURAT KURU
       

SAYIN YILMAZ
       BU TOPLUMU ZAYIF HAFIZASINA GÜVENİYOR AMA ARTIK ÇOK GEÇ ONU TOPLUMUN ZAYIF HAFIZASIDA KURTARAMACAK ELBETTE BİRGÜN YOLSUZLARININI HESABINI TOPLUMUN ÖNE ÇIKARDIĞI İNSANLARA VE BU TOPLUMA VERMEK ZORUNDA KALACAK.
       HAKAN ŞIMŞEK
       

SAYIN YILMAZ ARTİSİNDE İSTEMDİĞİ İNSANLAR İÇİN ARTIK YAKAMIZDAN DÜŞSÜNLER DİYORDU,
       TOPLUM OLARAK BİZDE DİYORUZKİ SAYIN YILMAZ ARTIK YETER DÜŞÜN YAKAMIZDAN
       MEHMET AYDIN
       

Sn.Tantanın içişleri bakanlığından alınmasını şiddetle kınıyorum. Yılmaz ne kadar zarar ettiğini seçimlerde görecek.Sayın Tantan’ın halk arasında çok büyük bir itibarı var.Sayın yılmaz’ın herhalde gözü dönmüş doğruları görmek istemiyor. Seçimi bekliyoruz, elbette demokratik bir sille vuracağız.
       Halil İbrahim Yelkaya -HATAY
       

Sn. Saadettin Tantan görevinden alındı.. yine gladyo kazandı! Bu millet Mesut Yılmaz ve saz ekibini affetmeyecek, ilk seçimde onlara gereken dersi verecektir. Çünkü bu sefer gerçekten çizmeyi aştılar.
        Sn. Tantan bu bir yenilgi değil, zafere giden yola yönelmedir. Bizler her zaman yanındayız!
        David CONGER
       

Mesut Yilmaz, hukumet kuruldugunda “hakkimdaki suclamalardan aklanana kadar hukumete girmem” dedi. Sonra yuce divana sevk edilme ihtimali olunca “bana ve partime guvenmiyorsaniz, hukumetten cekilirim” tehdidinde bulundu ve diger hukumet ortagi partilerle birlikte parmakla aklandi. Ardindan “Beyaz Enerji” sorusturmasinda, sorusturmanin ucu Cumhur Ersumer’e dokununca, siranin kendisine ve ANAP’a gelecegini anlayinca ortaligi brbirine katti. En sonunda da parti icindeki tek durust kisi olan Tantan’i gorevden aldi. Aslinda Tantan’i gorevden almakla, ANAP’in gelecek secimlerde ulke barajini asamamasina neden olacagi icin Tantan’i degil, ANAP’i ve kendini bitirmis oldu. Ve “Halk, 2 haftada herseyi unutur” cumlesinin sarfetmisse, o zaman bunun dogrulugunu secimlerde gorecegiz. Bakalim halk unutuyor mu yoksa unutmuyor mu? Bence halk bu icraat ve bu sozleri unutmayacak. Ve sayin Rustu Kazim Yucelen, EN AZ Saadettin Tantan kadar yolsuzluklarin uzerine gitmezse, R. Kazim Yucelen de ANAP da bitecek. Ama gelecek secimden sonra mecliste ANAP diye bir parti olmayacak gibi geliyor bana. Saygilarimla.
        Mahmut BACACI
       

Saadettin TANTAN halkımızın yıllarca beklediği dürüst bir siyasetçiydi. Ben Fatih’liyim. Saadettin TANTAN’ı belediye başkanlığından biliyorum. O zaman bile dediğini yapan rüşvet yemeyen halkına hizmeti görev bilmiş bir güzel insandı. Sanırım bakanlığı sırasında cısss! Dedikleri yerlere çomak soktu. Ama bu şarkı burada bitmez. Bakalım bu ANAP bir daha bu necip milletden nasıl oy alacak.en azından benden alamayacak.TANTAN’ı kutluyorum.
       Sağol TANTAN.
       AHMET NUMAN AYGÜN

 

 
  NTVMSNBC KULLANICILARININ TOP 10'u  
 

Bu haberi diğer okuyucularımıza tavsiye eder misiniz?
hayır   1  -   2  -   3  -   4  -   5  -  6  -  7  kesinlikle

 
   
 
 
NTVMSNBC   NTVMSNBC 'ye iyi erisim için
Microsoft Internet Explorer
Windows Media Player   kullanın
 
   
  Ana Sayfa | Güncel | Dünya | Ekonomi | Sağlık | Yaşam | Teknoloji | Kültür & Sanat | Spor | Hava Durumu | Haber Özetleri | Arama | NTVMSNBC Hakkında | Yardım | Spor Yardım | Tüm Haberler |
Araçlar | NTVMSNBC Reklam Seçenekleri | Hukuki Şartlar & Gizlilik Hakları