Home page
Haber Menüsü


Güncelleme: 06:23 ET 27 Oca., 2001
Okur tepkileri 6

  Gaffar Okkan'ın öldürülmesine tepkiler
Okurlarımızın, suikast ve Okkan ile ilgili görüşlerini bekliyoruz. E-mailler için adresimiz; okurmektuplari@ntvmsnbc.com
Okur tepkileri 1
Okur tepkileri 2
Okur tepkileri 3
Okur tepkileri 4
Okur tepkileri 5
Okur tepkileri 6
Okur tepkileri 7
Okur Tepkileri 8
Okur tepkileri 9
Okur Tepkileri 10

       Öncelikle, dün gece Diyarbakır’da şehit düşen güvenlik güçlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine ve Türk Milleti’ne sabırlar diliyorum.
       Tesadüf müdür değil midir bilemem ama...Fransa’nın yaptığı son terbiyesizliğe Dış İşlerimizin yaptığı sert çıkışların ardından böyle iğrenç bir olayın vukuu bulabileceği aklıma geldiğinde kendi kendime “İnşallah olmaz” demiştim. Ama maalesef yanılmışım, şerefsizler yine yüreğimize ateş düşürdüler.
       Bu vatana yan gözle bakan Dış Mihraklar ve onların adi maşaları bu emellerine asla ulaşamayacaklardır !.. Vatanın huzurunu muhafaza etmek için azim ve kararlılıkla çalışan, hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan Güvenlik Güçlerine olan inancımız sonsuzdur.
       Başımız Sağolsun...
       Mustafa TEZCAN
       Kütahya
       

Sehit Emniyet Muduru Gaffar Okkan’a ve sehit dusen diger polislerimize Allah’tan rahmet, yakinlarina da bas sagligi ve sabir diliyorum. Icteki ve distaki hainler ne kadar ugrasirlarsa ugrassinlar, bu ulkeyi bolmeyi ve bu milleti birbirine dusurmeyi basaramayacaklar. Bizler bu ulkeyi cani pahasina seven Ataturk’cu Turk Genciligi olarak, bir olur bin diriliriz ve hainlerin kursunlari bizleri durdurmaya yetmez. Ecelin onune gecilemesede, benim buyuk Turk Devleti’nden istegim, vatanin bu degerli evlatlarini-askeri, polisi, savciyi, ogretmeni vs.- daha iyi korumasidir. Cunku bu insanlar bunu fazlasiyla hakediyorlar. Sehitlerimize tekrar Allah’tan rahmet yakinlarina ve buyuk Turk Milleti’ne bassagligi diliyorum. Vatan Sagolsun!
       Ilker CETIN
       

Gaffar Okkan’ı tanımak onuruna sahip bir banka yöneticisiyim.Makamında
       kendisini ilk kez gördüğümde şöyle düşündüğümü hatırlıyorum”ne kadar da özgüvenli bir polis şefi”.Kamu yöneticileri yada bürokratlarında gözlemlenen cansız,renksiz,katı mevzuatın içinde boğulmuş,görev misyonundan uzaklaşmış vb.krakteristik özelliklerin tamamiyle dışında karizmatik,sevecen,kıpır kıpır,sürekli halkın yararına projeler üreten kısacası hasret duyduğumuz nitelikte bir polis şefi idi.Gerçekten çok üzgünüm.O,kendisini tanımayanların düşünemeyecekleri kadar çok büyük bir değerdi.Halkına bu kadar gönül veren kamu yöneticisi inanın o kadar azki.O’nu çok özleyeceğim ve yokluğunu her zaman hissedeceğim.Halkımın başı sağolsun.Diyarbakır halkı O’nun düşüncelerine ve eserlerine sahip çıkacaklarını,bugünkü cenaze töreninde gösterdiler.Teşekkürler kadirşinas Diyarbakır halkı.
       Cihan ERCAN
       

Çok üzüldük. Namussuzlardan daha cesur bir insanın onlar kadar da kendisini kollaması gerekirdi.
       Yeri cennet olsun.
       Ender Yılmaz
       

diğerlerinde olduğu gibi(uğur mumcu,a.taner kışlalı.bahriye üçok) tümünü yapanları lanetliyorum.Annemin cenazesinden beri ilk kez akşam haberi tv.den duyunca ağladım iyi güzel insanlar nedense değeri bilinmeden bir bir yitip gidiyor artık sayın OKKANda rahmetle andıklarımız arasında ........onun gibilere minnet borçluyuz teşekkürler gaffar okkan seni bizler hala seviyoruz
        RUHUN ŞAD OLSUN
       Deniz Demiral
       

Böylesine değerli emniyetçilerimizi ,vatan evlatlarımızı kaybetmenin üzüntüsünü ülkemin tüm güzel insanları ile paylaşmak istedim.Hendekli bir vatandaş olmam sebebi ile de acımız daha da büyümüştür.Kederli ailesine yüce allahdan sabırlar diliyorum.Başta sayın İç işleri Bakanımız ve şahsında tüm emniyet ve güvenlik güçlerimize de taziyetlerimi kabul buyurmalarını rica ediyorum. Ruhları Şad olsun .
       Cemalettin Alkan
       

Sehit Emniyet Muduru Gaffar Okkan’a ve sehit dusen diger polislerimize Allah’tan rahmet, yakinlarina da bas sagligi ve sabir diliyorum. Icteki ve distaki hainler ne kadar ugrasirlarsa ugrassinlar, bu ulkeyi bolmeyi ve bu milleti birbirine dusurmeyi basaramayacaklar. Bizler bu ulkeyi cani pahasina seven Ataturk’cu Turk Genciligi olarak, bir olur bin diriliriz ve hainlerin kursunlari bizleri durdurmaya yetmez. Ecelin onune gecilemesede, benim buyuk Turk Devleti’nden istegim, vatanin bu degerli evlatlarini-askeri, polisi, savciyi, ogretmeni vs.- daha iyi korumasidir. Cunku bu insanlar bunu fazlasiyla hakediyorlar. Sehitlerimize tekrar Allah’tan rahmet yakinlarina ve buyuk Turk Milleti’ne bassagligi diliyorum. Vatan Sagolsun!
       Ilker CETIN
       

Sayın Gaffar Okkan,Emniyet teşkilatı içinde yetişmiş çok iyi bir polis Müdürüydü.Halkla bütünleşmesi,muhtaçlara yardım yapması ve İrticai teröre karşı açmış olduğu mücadele bunun bir örneğidir.Diğer illerde görev yapan Emniyet Müdürleri kendilerine Gaffar Okkan’ı örnek almalıdırlar.Demek İrticai terör daha bitmemiş.Siyasilerimiz kesinlikle bu gibilere oy uğruna taviz vermemelidir.Hizbullahın Polis içinde parmağı olabilir.Buna dikkat edilmelidir.Bütün şehitlere allahtan rahmet dilerim.25.01.2001
       M.Sinan Öztan-İzmir
       

ÖNCE KATLİAM HABERİ GELDİ, ARDINDAN ADAM GİBİ BİR ADAM, SOKAK ÇOCUKLARINDAN TUTUN DA YAŞLILARA KADAR, DİYARBAKIRDA YAŞAYAN HALKIN BABASI, TERÖR ÖRGÜTLERİNİN DE AMANSIZ TAKİPÇİSİ OLDUĞUNU ÖĞRENDİK..!
       VE YAZIK Kİ YAPTIKLARININ KARŞILIĞINI KALLEŞÇE KURULMUŞ BİR PUSUDA ŞEHİT DÜŞEREK ALDI.
       BU KADAR KOLAY YETİŞMEYEN İNSANLARIN BU KADAR KOLAYCA YOK OLUP GİTMELERİNİ GÖRMEK BİZLERİ KAHREDİYOR.
       BABA GAFFARA VE KADER ARKADAŞI OLAN TÜM ŞEHİTLERİMİZE ALLAHTAN RAHMET , KEDERLİ AİLELERİNE BAŞSAĞLIĞI, YARALI POLİSLERİMİZE DE ACİL ŞİFALAR DİLERİM.
       B. ÖZTÜRK
       

Bu daha ne kadar böyle devam edecek. Ne zaman gerçekten, hep birlikte, gür bir şekilde sesimiz çıkacak. Ne zaman sessiz çoğunluk olmaktan çıkıp, bu ülkenin gerçek sahipleri olduğumuzu göstereceğiz.
       Daha kaç tane bayraklara sarılı tabut kaldırıp kanları yerde kalmayacak diyeceğiz. Yetmez mi bu ülkenin gerçekten vatanını seven aydınlarının ve görevlilerinin ve devletine güvenen insanlarının cenaze törenlerine katılmamız. Ne zaman ülkemizin güzel günlere çıkmasına, huzura ermesine az kalsa birileri ellerine maşalarını alıp ortalığı kan gölüne çeviriveriyor. Ülkemin dürüst ve güvenilir yöneticileri olduğuna inanmak istiyorum.
       Lütfen yeter artık. . .
       Haince katledilen insanlarımıza Allah’tan rahmet ailelerine ve tüm Türkie’ye tekrar sabır diliyorum.
       İsmail Kirik
       

ŞEHİTLERE ALLAH TAN RAHMET YAKINLARINA SABIR DİLEKLERİMLE ...
       ÇOK DEĞERLİ BİR İNSANIMIZI KAYBETTİK , ONLAR BİZİM İÇİN , BİZLERİ KORUMAK
       UĞRUNA ŞEHİT OLDULAR . AVRUPA BİRLİĞİ HEP İNSAN HAKLARI , ÖZGÜRLÜKLER DİYİP
       DURUYOR BEN DE İNSANIN DÜNYA ÜZERİNDEKİ EN DEĞERLİ VARLIK OLDUĞUNA VE BU
       VARLIĞIN HAKLARININ KORUNMASINA DESTEK VERİYORUM . AMA SAYIN EMNİYET
       MÜDÜRÜMÜZ RAHMETLİ GAFFAR OKKAN’IN KATİLLERİNİN HER HANGİ BİR İNSANLIK
       HAKKININ OLDUĞUNU KABUL ETMİYORUM . ONLAR İSLAM DİNİ ARDINA SIĞINMIŞ
       CANİLERDİR . UMARIM EN KISA SÜREDE BULUNUR VE GEREKLİ CEZAYA ÇARPTIRILIRLAR.
       SAYGILARIMLA.
       ŞEREF ERTEKİN
       

Niceleri geldi niceleri geçti ancak hiçbir şekilde sonlanmıyor ve sonuçlanamıyor Abdullah Öcalan’a yaptıklarına karşılık herhangi bir ceza vermeyen insan hakları mahkemelerinin böyle olaylar karşısında ne düşündüğünü çok merak ediyorum.
       Başımız sağolsun....
       Nalan Serter
       

BEY OLMAP IYI BIR SIFATTIR AMA YANINDA EFENDILIK UNVANIDA ALINDIKCA... GAFFAR BEYEFENDIYE ALLAH TAN RAHMET YAKINLARINADA SABIRLAR DILIYORUZ.KIMSENIN KANI YERDE KALMAMASI VE ACIMIZIN BIRAZ OLSUN HAFIFLEYE BILMESI ICIN HAINLERIN BIRAN ONCE BULUNMASINI ISTIYORUM.RAHSAN HANIM BI ZAHMET BASBAKANIMIZA KONUNUN EHEMMIYETINI HATIRLATIR UMARIM....
        MEHMET PANDUL
       

Benim bir önerim var..Umarım bunu diğer duyarlı insanlarımızda benimser.
        Yıllar boyu basiretsiz yöneticiler elinde çalkalanan Diyarbakırspor’u son iki yıldır başarıdan başarıya götüren Demokrasi şehidimiz Gaffar OKKAN’ın adını Diyarbakırspor adında yaşatalım ve kulübün adı DİYARBAKIR OKKAN SPOR OLSUN ne dersiniz.Bu şekilde onu sonsuza kadar yaşatırız..
       Saygılarımla
       M.Sönmez
       Diyarbakır
       

Düşünün, yüzünü görmediğim, bir insan... Korkakça, şerefsizce, alçakça, adice, kudurmuş köpekler misali yapılan bir saldırı sonucu daha yaşamının baharında hayatını yitiren bir insan..
       Gazetelerin tüm sayfalarında bütün zarifliği ve şıklığı ile poz vermiş bir insan... Tüylerim diken diken olurken, beynimden kalbimin derinliklerini akan o tarifsiz sızı sarıyor beni... Yüreğim kabarıyor, gözlerim doluyor... N E D E N ?... N İ Ç İ N ?.. N İ Y E ?..
        Aklıma hemen adlarını cezevlerindeki açlık grevleriyle, adını sık sık duyduğum bazı H A V Y A R A Y D I N L A R I geliyor... İnsanlık onuru işkenceyi yenecek, söylemleriyle devletin uyguladığı baskıyı, terörü kınayan açıklamalar...
        Bu insan vahşice öldürüldüğünde, onun yaşam hakkı elinden alındığında N E R E D E S İ N İ Z ?... Aklınıza mı gelmiyor?... Siz açıklama yapıyorsunuz da, öldürülen o insanların ailelerine başsağlığı mesajları gönderiyorsunuz da, gazetelerin yayın yönetmenlerinin haberi mi olmuyor... N E R E D E S İ N İ Z ?... Onların suçu polis mi olmak... Onların suçu her gün kelle koltukta işe mi gitmek mi? Onların suçu N E ?...
        Size sesleniyorum E Y H A V Y A R, A Y D I N L A R I, E Y K A R İ D E S A Y D I N L A R I N E R E D E S İ N İ Z ?...
       Çetin Yılmaz
       

Hemşehrim olan Sn. Okkan ve hain saldırıda hayatını kaybeden tüm görevlilere Allah’tan rahmet, ailelerine de sabır diliyorum. Bu saldırı da, daha öncekilerde olduğu gibi; Türkiye’nin geleceğini karartmak, yapılan her atılımı kösteklemek, iyi olan herşeyi yoketmek sevdasında olanların haince bir oyunudur. Devletin güvenlik güçlerinin karşısına açık şekilde çıkamayan korkakların yapabileceği tek şeyin, Mumcu, Kışlalı ve Sabancı suikastlerinde olduğu gibi silahsız kişileri yoketmek veya silahlı güvenlik güçlerini arkadan vurmak olduğu bir kez daha ortaya çıkmıştır. Doğup büyüdükleri topraklara ve bu toprağı onlarla paylaşan insanlara, bazı yabancı ülkelerin verdiği eğitim ve destek yoluyla ihanet edenlerin sonu tarihte defalarca yazılmıştır. Terörist saldırılarda görevleri başında şehit olan yüzlerce insanımızın kanı, umarım yerde kalmaz.
       Selim Öztunç
       

Ne idüğü belirsiz, aslını astarını bilmez, dış mihrakların köleleri eli kanlı hainler Gaffar Okkan’ı şehit ettiler. Ama inancımız tam çünkü Atatürk bu Cumhuriyeti bizlere emanet etti ve dedi ki : “İstikbalde dahi seni bu hazineden mahrum etmek isteyecek dahili ve harici mihrakların olacaktır.” Evet mihraklarımız var ama daha çok Gaffar Okkan’lar var bu memlekette, Gaffar Okkan’a tanrıdan rahmet diliyorum, nur içinde yatsın, mekanı cennet olsun, ve her ne isim altında olursa olsun bu menfur saldırıyı gerçekleştirenler bilsin ki: MUHTAÇ OLDUĞUMUZ KUDRET DAMARLARIMIZDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR !
       N.K.Karaca
       İstanbul
       

Dun hayınce yapılan saldırıyı sıddetle tum ulus olarak kınıyoruz.Bu nedenle yasamını bu saldırıda yıtırmıs olan GAFFAR OKKAN ve yanında bulunan 5 koruma memuruna allahtan rahmet ve gerıde kalan acısını tum yuregımızde ulus olarak paylaştıgımız ailelerınede sabır dılıyorum.Tum ulusumuzun bası sagolsun.
       Burak Tolga Yağcı
       

Iste boyle bir Guclu Turkiye...
       Dun yasanilan bir aci aslinda bugun cok guzel beraberlikleri, sevgiyi, saygiyi beraberinde getirdi. Yillardir gerek korkudan gerekse isteyerek yapilan bir karsi cikma, bugun halkin yillardir ayni aciyi paylasan bir toprakta birlesmeleri icin yeterli oldu. Sn.Okkan gorevini oyle guzel bir bicimde tamamlamis ki yirmibesbin acili sadece Diyarbakir’da bir yurekten agladi. Turkiye’nin bir genci olarak uzulmeme ragmen sevincimi de saklamak istemiyorum. Gorebildim ki Guclu Bir Turkiye icin yolumuz acik. Birlik ve beraberlik icinde sevgi ve saygi dolu bir gelecek icin calismaya devam ediyoruz.
       Saygilarimla,
       Asli Yaman
       

ŞEHİTLERİMİZE ALLAHDAN RAHMET AİLESİNE SABIRLAR DİLERİM.
        21. ASIRDA SAYIN MİLLET VEKİLLERİNİN:YÜZ MİLYARLARCA PARA HARCAYARAK MECLİSİN KAPISINDAN GİRDİĞİ,( AMERİKAN DEVLET BAŞKANI GEORGE W.BUSH’UN ELİNİ İNCİLİN ÜZERİNE KOYARAK YEMİN ETTİĞİ GİBİ) BİZİM AYDIN LAİK MİLLET VEKİLLERİMİZİN DE ELLERİNİ KURANIN ÜZERİNE KOYARAK YEMİN ETMEDİĞİ, HALEN KİŞİSEL ÇIKARLARI İÇİN SİYASET YAPARAK HALKI KENDİLERİNDEN MECLİSDEN SOĞUTTUKLARI MÜDDETCE,.
        BAZILARININ MUSTAFA KEMAL ATATÜRKÜMÜZÜN ROZETİNİ YAKALARINA TAKIP SONRADA ONUN İNKİLAPLARINI KENDİ ÇIKARLARINA GÖRE YORUMLAYAN, BAZILARININ DA DİNİMİZİ SİYASETE ALET EDEREK KİŞİSEL ÇIKARLARI PEŞİNDE KOŞTUĞU MÜDDETCE BU ŞEHİTLERİMİZ SON OLMAYACAK VE KANLARI YERDE KALACAKTIR.
        NE ZAMAN BU 550 MİLLET VEKİLİNİN TAMAMI VATANI-MİLLETİ VE DİNİ İÇİN HİÇBİRŞEYDEN KORMADAN ELİNİ TAŞIN ALTINA KOYUP TÜĞÜ YETMEMİŞİN HAKKINI NE PAHASINA OLURSA OLSUN ARAYACAK ÜLKÜDAŞLARIM TEMSİL EDERSE, İÇDE VE DIŞDAKİ BİR AVUÇ ÇAPULCUNUN SONU GETİRİLECEK VE ŞEHİTLERİMİZİN KANI YERDE KALMAYACAKTIR.
       ŞEHİTLERİMİZİN RUHLARI ŞAD OLSUN, ELBET BİR GÜN İNTİKAMLARI İÇ VE DIŞ DÜŞMALARDAN ALINACAK VE KANLARI YERDE KALMAYACAKTIR.
       AHMET TEZER -ANKARA

 

 
  NTVMSNBC KULLANICILARININ TOP 10'u  
 

Bu haberi diğer okuyucularımıza tavsiye eder misiniz?
hayır   1  -   2  -   3  -   4  -   5  -  6  -  7  kesinlikle

 
   
 
 
NTVMSNBC   NTVMSNBC 'ye iyi erisim için
Microsoft Internet Explorer
Windows Media Player   kullanın
 
   
  Ana Sayfa | Güncel | Dünya | Ekonomi | Sağlık | Yaşam | Teknoloji | Kültür & Sanat | Spor | Hava Durumu | Haber Özetleri | Arama | NTVMSNBC Hakkında | Yardım | Spor Yardım | Tüm Haberler |
Araçlar | NTVMSNBC Reklam Seçenekleri | Hukuki Şartlar & Gizlilik Hakları