Home page
Haber Menüsü


Güncelleme: 06:24 ET 27 Oca., 2001
Okur tepkileri 4

  Gaffar Okkan'ın öldürülmesine tepkiler
Okurlarımızın, suikast ve Okkan ile ilgili görüşlerini bekliyoruz. E-mailler için adresimiz; okurmektuplari@ntvmsnbc.com
Okur tepkileri 1
Okur tepkileri 2
Okur tepkileri 3
Okur tepkileri 4
Okur tepkileri 5
Okur tepkileri 6
Okur tepkileri 7
Okur Tepkileri 8
Okur tepkileri 9
Okur Tepkileri 10

       ülkemizin sağlam karakterli bir evladını şehid vermiştir. Ona ve tüm şehidlerimize yaratandan rahmet diliyorum, mekanları cennet olsun.
       vahap dilsiz
       

BAŞIMIZ SAĞOLSUN
       dün akşam haberlerde duyunca ürperdim nedir bu vahşet şahsen tanımıyorum kendisini ama haberlerde özgeçmişini öğrenince üzüldüm böyle güzel insanları kaybetmeye devam ediyoruz ama bunun bir şekilde son bulması gerekiyor.
       yazıktır böyle insanları kaybetmemiz gerekiyor. GÖREVİNİ BAŞARILARLA DEVAM EDERKEN ŞEHİT OLAN ARKADAŞIMIZIN AİLESİNE ALLAHTAN RAHMET VE BAŞSAĞLIĞI DİLİYORUM.
       DEDELERİMİZ BU VATANI BİZE BİR KAÇ ÇAPULCUYA BIRAKMAK İÇİN DEĞİL
       KANIMIZIN SON DAMLASINA KADAR SAVUNMAMIZ İÇİN EMANET ETTİLER.
       ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ
       TÜM TÜRKİYENİN BAŞI SAĞOLSUN
       TURGUT SÜLEK
       

Bu elim suikastı kınıyorum.
       Suikastı yapanların ve bunların destekçilerinin hiçbir şekilde Türk Milleti’ne ve Türkiye’ye karşı savundukları fikirleri bu tür eylemlerle sağlayamayacaklarını haykıra haykıra söylüyorum. Bu tür eylemler zaten kaçınılmaz sonlarını sadece hızlandırmaya yarayabilir.
       Türk Devleti gücünü halkından alır. Halk ise bu tür eylemlerle birlikteliğini güçlendirir.
       Tuğrul BARAN
       Elk. Müh.
       

Ne yazsam da gidenleri geri getirmeyecek... Sadece İçişleri Bakanından bu şehitlerimizin katillerinin en kısa zamanda yakalanmasını istiyorum...
       ELLERİ KIRILSIN...
       Ramazan Sarıca
       

BU CİNAYETİ İŞLEYEN TERÖR ÖRGÜTÜNÜ VE ÖRGÜTE HİZMET EDEN İNSANLIKTAN NASİBİNİ ALAMAYAN ALÇAK İNSANLARI KINAR,OLAYDA HAYATINI KAYBEDEN ŞEHİTLERİMİZE BAŞSAĞLIĞI DİLERİZ
       ŞIRNAK MESLEK YÜKSEK OKULU PER.VE ÖĞRENCİLERİ
       


       bu hain saldiriyi siddetle kiniyor ve ataturk’un gosterdigi yolda ilerlememizi istemeyen İC VE DİS GUCLERE sesleniyorum !
       NE YAPARSANIZ YAPIN ISTEDINIZE ULASAMAYACAKSINIZ.......CUNKU BU HALK HER ZAMAN GEREKEN CEVABI VERMISTIR....
       SAGDUYU ILE DAVRANMAK VE GEREKEN TEDBIRLERI ALMAMIZ SU ANDA COK ONEMLI..... SIDDETE SIDDET ILE CEVAP VERMEK COZUM DEGILDIR.....
       HERSEY DAHA IYI BIR TURKIYE ICIN .....
       i. serhat korkmaz
       

Diyarbakırda yapılan saldırıyı nefretle kınıyorum
       Mücteba Kaya
       

Gaffar Okkan ve diğer polislere yapılan saldırıyı kınıyorum. Terör lanet yüzünü bir kere daha gösterdi. Maalesef terör, insanlık var oldukça sürecek gibi. Tüm dünya bu bela ile karşı karşıya, masum insanlar canlarından oluyor, gerçekten çok yazık. Allah bunları ıslah etsin demekten başka yapacak çok fazla birşey yok. Şehit ailelerine ve başta Diyarbakırlılar olmak üzere halkımıza başsağlığı, şehitlere de Allah’tan rahmet diliyorum.
       Metehan Saraç
       İstanbul
       

Diyarbakir Emniyet Müdürü Gaffar Okkan suikastini kınıyorum, yüce islam dininin bu şekilde tavır ve davranış değil sevgi ve dostluk dini olduğunu tekrar belirtmek istiyorum, islam adına böyle büyük yanlışları kasden yapanların cezasını yine islam (Allah) kesinlikle verecektir.
       mehmet soysal
       

Yurtsever, laik cumhuriyetin koruyucusu ve savunucusu olan Uğur Mumcu’nun ölüm yıldönümünde, içerideki Sevr özlemcileri ve onun İran destekli katilleri ne yazık ki ,halkçı olduğunu utanmadan söyleyen bir başbakanın yönetimindeki acz içindeki iktidarı döneminde, Diyarbakırlıların sevgisini,saygısını kazanmış, islami terörü gün yüzüne çıkarma cesaretini gösteren bu ülkenin yiğit, onurlu ve erdemli evlatlarından birini katletmiştir.Türk halkı, ne yazık ki aymazlık içinde katledilen evlatlarının sadece cenaze ve anma törenlerine katılmakta, olanı biteni seyretmektedir.
        Gün bile geçirmeden,ertesi günü göremeyen yöneticilere ve teröre destek verenlere karşı sokağa çıkmalı ve haykırılmalıdır: Teröristler katildir.Katilin sağcısı solcusu olmaz. Kim ne ad altında cinayet işliyorsa, o katildir. Ne utanç vericidir ki, bu ülkeye elli yıl hizmet etmekle övünen şahıs “Bana sağcılar cinayet işliyor dedirtemezsiniz,tesbih çekenle tetik çeken el bir değildir.” demişti.
        Evet, teröre hayır.Ama bilinçlenerek ve dayanışarak.
        Türk ulusu, ülkesinin birliği ve bütünlüğü ile Laik Atatürk Cumhuriyetini koruma, kollama ve savunma yolunda ŞEHİT verdiği bu altı yürekli evladını da unutmayacaktır. Rahmetli Gaffar Okkan’ın mücadelesi onurlu insanlara ışık saçacaktır. Ruhları Şad Olsun.
        Emekli Öğr. Lütfü ÖZYOL
       

Türkiye Cumhuriyeti çok değerli ve yürekli bir emniyet mensubunu kaybetti.Kendisini yakından tanıma fırsatım olduğundan dolayı da tanrıma şükrediyorum.
       Bu tür değerler her zaman yetişmiyor. Tüm Türkiye’ye baş sağlığı diler,yakınarına ve dostlarına tanrıdan sabır niyaz etmesini dilerim. Bu suikasti düzenleyenleri tüm ulusça lanetniyor,en kısa sürede hak ettikleri cezayı alacaklarına inanıyorum. Hiç kimse yada örgüt Türki’ye nin bölünmez bütünlüğünü bozamayacak ve gölge düşüremeyecektir.Her zaman karşılarında yüzbinlerce Gaffar Okkan’lar bulacaklardır.Bizler Türkiye’de olduğumuz sürece yurduma ve ulusuma göz dikenlerin gözlerini oyarız. Hepimizin başı sağ olsun,rahmetli Gaffar Okkan ve silah arkadaşlarının mekanı cennet olsun.
       ŞEHİTLER ÖLMEZ,VATAN BÖLÜNMEZ........
       Kerem ERAĞAN
       

BU OLAY INSANLIK DISI BIR OLAYDIR TURKIYENIN BOYLE VATAN SEVER BROKRATLARINA IHTIYACI VARDIR OLEN KARDESLERIME ALLAHTAN RAHMET DILIYOR YAKINLARINA BAS SAGLIGI DILIYORUM
       

BAŞIMIZ SAĞOLSUN
       ŞEHİTLERİMİZİ RAHMETLE ANIYORUZ.. KAHROLSUN TÜRK DÜŞMANLARI, KAHROLSUN BU ÜLKEDE YAŞAYIPTA NANKÖR OLAN İNSANLARA ..........
       MARMARA ÇİMENTO ÇALIŞANLARI/İST
       

GAFFAR OKAN A ALLAHTAN RAHMET DILERIM
       BU VATAN ICIN TOPRAK KANLA SULANDI
        BU UGURDA CAN CANAN HICE SAYILDI,
        BIR KERE SEVDIK BIR CAN FEDA YOLUNDA
        DEGIL BIR BIN CAN SANA FEDA; BU YOLA
        ALLAH BILIYOR VERMEDILER BU VATANI,
        BIZE EMANET ETTILER NAZLI CANCAGAZI
        BILSIN HAINLER,SEREFSIZLER,TUM DUSMANLAR
        BURASI BIZIMDI,BIZIMDIR,BIZIM KALACAK
        NÖBET SENINDI GAFFAR OKAN,TUTUN
        NÖBETI DEVRALDIK SEHIDIM
        ALDIK ve BIRDAHA BIRAKMAYACAGIZ
        OSMAN SAHIN
       

Dün akşam işten eve geldiğimde yemek yerken bir emniyet müdürünün diyarbakırda şehit olduğunu öğrendim. Şehitlerimizin hepsine, bir şehit yakını olarak Allah’ tan Rahmet diliyorum. YAZIK DEĞİLMİ BİZİM İNSANIMIZA.. BU İNSANLAR BU KADAR KOLAYMI YETİŞİYOR. Herkes gibi bende kızdım ve bilinmesi gerekirki bu ülkede, Şehit olmak isteyen benim gibi milyonlarca genç olduğuna inanıyorum.
        Analist/Programcı
        Fuat EFE
       

Tam bitti derken yeni bir haber daha geliyor.
       Ne zaman biteceği belli değil.
       Umarım bu son olur.
       Herkesin bası sagolsun
       DENIZ TAS
       lkemizin yetiştirdiği nadide emniyet görevlilerinden sadece biri olan Gaffar Okkan; Diyarbakır için, Türkiye için ve Emniyet teşkilatı için çok büyük kayıptır. Çok üzüldüm.Daha yolun başında idi, ülkemize çok faydası olacaktı.İnanıyorum ki.
       Kimliği her ne olursa olsun illegal örgütler sanmasınlar ki , Türkiye’de bir tane Gaffar Okkan var; niceleri sırada bekliyor onların canına ot tıkamak için.
       Kendisine Allah’tan rahmet, ailesi ve emniyet teşkilatına başsağlığı diliyorum. Nur içinde yatsın..
       Belgüzar Gün
       

Allah’tan sehitlerimize rahmet, yakinlarina sabir diliyorum.Ismet Inonu’nun dedigi gibi “Bu ulkenin namuslu insanlari da enaz namussuzlar kadar cesur olmadikca bu ulke kurtulmaz.”
       Okudugum kadariyla Gaffar Okkan bu yolda yuruyen, yore halkiyla butunlesmis ve gorevini hakkiyla yapan erdemli bir emniyet mudurumuz. Simdi, O’nun arkadaslarina yakisan devrettigi bayragi(gorevi)alip daha ileriye yurumek. Bu gorevde hepsine basarilar diliyorum.
       Balkar Altay-Istanbul
       

OYUN KURALINA GÖRE OYNANIR
        TOPLUMCA DUYULAN ACINI YANINDA BELKİ HOŞ OLMAYACAK ŞEYLER SÖYLEYECEĞİM
        terörist gibi teröristimiz var,istihbaratları,eylemleri çalışmaları uyum içerisine.
       Ne yazık ki,
       Polis gibi polisimiz yok.Tedbirsiz,hazırlıksız,o kadar düşmanı olduğunu (Kişisel veya Türkiye aleyhine) bile bile göstermelik tedbirler ile yetinen,her an tetikte ve uyanık olması gerektiği gerçeğini göz ardı eden saf,masum insanlarımız var.
       Kolayca ölüyorlar.Bütün namluların kendilerine çevrilmiş olduğunu bile bile kolayca ölüyorlar.
       Bizlere de matemlerini tutmak kalıyor.
       İstihbarat örgütü gibi istihbarat örgütümüz yok.
       
       
       Terör bitti palavrasına önce onlar inanıyor..
       Kış uykusundalar,
       Altı vatan evladının tüm sorumluluğu onların üzerindedir.
       Rahat uyuyabileceklerse uyusunlar.
       Atilla Akman
       

İYİ BİR POLİS MÜDÜRÜ OLMASININ YANINDA HER ŞEYDEN ÖTE ÇOK İYİ BİR İNSAN OLDUĞUNU MAALESEF SUİKASTE KURBAN GİTTİKTEN SONRA ÖĞRENDİK. BU HAİN SALDIRIYI YAPANLARA EN İYİ CEVABI BİNLERCE DİYARBAKIR’LI VERDİ.
        AZİZ ŞEHİTLERİMİZ HUZURLA YATIN MEZARLARINIZDA SİZİ VE DİĞER ŞEHİTLERİMİZİ HİÇ UNUTMAYACAĞIZ. TÜRKİYE CUMHURİYETİ GEÇMİŞTE OLDUĞU GİBİ GELECEKTEDE AYAKTA DİMDİK DURACAKTIR.
        YAKINLARINA VE TÜM EMNİYET TEŞKİLATINA BAŞSAĞLIĞI DİLİYORUM. ALLAH SABIR VERSİN.
        U.ÜNV.TIP FAKÜLTESİ
        ASUMAN TANRIVERDİ
       

NELER YAPMADIK BU VATAN İÇİN
       KİMİMİZ ÖLDÜK, KİMİMİZ NUTUKLAR SÖYLEDİK.
        Allah, Gaffar beyin taksiratını affetsin.
        Ali Güner
       

Gerçekten üzücü bir olay... Acıyı içimize gömdük, değerli bir devlet adamını kaybetmiş bulunmaktanın üzüntüsü içindeyiz. Hepimizin başı sağolsun. Merhuma Allah’dan rahmet, kederli ailesine başsağlığı diliyorum.
        Vatandaş Mithat TÜRKYILMAZ
       

Adı uzun yıllar terörle anılmış bir ilimizde yaptığı başarılı çalışmaların daha da ileri götürülmesine izin verilmedi. Türkiye’nin Gaffar OKKAN tipinde kişilere ihtiyacı var. İnsanlardan korkmayan, insanlarla diakog kurabilen... Daha da önemlisi O’nun gibi insanları koruyacak yasalara ihtiyacı var. Sanıyorum ki en büyük arzusu da Diyarbakırspor’un 1.Lige çıktığını görmekti. Artık Diyarbakırsporlu futbolcu arkadaşlarımızın Gaffar OKAN’a bir borçları var.
       Tüm Türkiye’nin başı sağolsun.
       Ailesine ve yakınlarına başsağlığı diliyor, katillerinin bir an yakalanması ve ilerleyen dönemlerde affedilmemeleri için gerekli çalışmaların yapılması istiyorum
       Mehmet YILMAZ
       

Öncelikle tüm ülkenin basisagolsun. Umarim , katil olarak adlandirdigimiz adi bilinmez
        yaratiklar en kisa zamanda yakalanir ve cezalandirilir. Taabiki af ‘tan yaralanmadan , malum
        Mezarciyi bile affettiler.
       Ülkenin dinamik ve is yapacak beyinlere ihtiyaci var...........
       Murat Yörük

 

 
  NTVMSNBC KULLANICILARININ TOP 10'u  
 

Bu haberi diğer okuyucularımıza tavsiye eder misiniz?
hayır   1  -   2  -   3  -   4  -   5  -  6  -  7  kesinlikle

 
   
 
 
NTVMSNBC   NTVMSNBC 'ye iyi erisim için
Microsoft Internet Explorer
Windows Media Player   kullanın
 
   
  Ana Sayfa | Güncel | Dünya | Ekonomi | Sağlık | Yaşam | Teknoloji | Kültür & Sanat | Spor | Hava Durumu | Haber Özetleri | Arama | NTVMSNBC Hakkında | Yardım | Spor Yardım | Tüm Haberler |
Araçlar | NTVMSNBC Reklam Seçenekleri | Hukuki Şartlar & Gizlilik Hakları