Home page
Haber Menüsü


Güncelleme: 06:24 ET 27 Oca., 2001
Okur tepkileri 5

  Gaffar Okkan'ın öldürülmesine tepkiler
Okurlarımızın, suikast ve Okkan ile ilgili görüşlerini bekliyoruz. E-mailler için adresimiz; okurmektuplari@ntvmsnbc.com
Okur tepkileri 1
Okur tepkileri 2
Okur tepkileri 3
Okur tepkileri 4
Okur tepkileri 5
Okur tepkileri 6
Okur tepkileri 7
Okur Tepkileri 8
Okur tepkileri 9
Okur Tepkileri 10

       merhaba öncelikle bu düşüncenize teşekkür ederim.
       gaffar okkan daha nice kurbanlardan birisi ve ulkemizde yolunda giden hizmetlerde ancak böyle engellenebiliyor.ülkemizden yolsuzlukla çalınan paraların bir kısmı bu kişileri korumak için harcansa ne iyi olurdu korunan bisürü insana bu korumalar fazla bence tehdit alan ve görev yeri tehlikede olan kişiler daha fazla korunmalı.Kimbilir böyle vatan aşığı, canını hiçe sayan bir kişi bir daha ne zaman gelir elbette bilinmez ama bilinen o ki böyle insanların gündeme oturmaları ve kıymetlerinin bilinmesi için iş yine şerefsizlerin kurşunlarına kalıyor.teşekkürler.
       Yunus Kuzulugil
       

ŞEHİT POLİS MÜDÜRÜMÜZ GAFFAR OKKAN VE ARKADAŞLARINA ALLAH’TAN RAHMET DİLİYORUM.TÜRKİYE CUMHURİYETİNDE HUZURSUZLUK İSTEYENLERE PRİM VERMEYELİM. TÜRK HALKINI BU KONUDA BİLİNÇLENDİRELİM.DİYARBAKIR GİBİ TERÖRLE ANILAN BİR KENTİ YAŞAMLA SPORLA BARIŞTIRAN MÜDÜRÜMÜZÜ UNUTMAYACAĞIZ.
       Yasin Şen
       

gaffar okkan’ın katillerini lanetliyoruz. katil zanlılarının üzerinde dururken medya olarak sadece hizbullaha odaklanmanız alternatif düşünceyi ister istemez körerteceği için bu konuda daha duyarlı olunmasını istiyorum. başımız sağolsun.
       

ŞİMDİ SİZE ŞUNU KESİNLİKLE SÖYLÜYORUM,
        ” GAFFAR OKKAN’I ŞEHİT EDENLER SON AFTAN YARARLANAN KATİLLERDEN BİRİLERİDİR” AKSİNİ ISPAT EDEN ÇIKSIN MEYDANA.
        Memduh Şevket ESENDAL
       

Tüm Türkiyenin başı sağolsun İnşallah bir daha böyle şeyler yaşanmaz
       

Bu kadar atak, bu kadar çalışkan, dürüst ve insan canlısı, spor aşığı özellikle hentbole olan katkıları unutulmayacak eşşiz insan Gaffar Okkan’ın hain bir saldırı sonrası öldürülmesi ulusumuzca çabuk unutulmayacak. Ama biz çabuk unutan bir ulusuz. Eğer unutmasaydık sen ölürmüydün. Böyle insanlar az yetişiyor ve çabuk ölüyorlar. Bundan sonra ki az yetişenler öldürülmesinler. Önlemlerimizi Atatürkçü çizgiden ödün vermeyen eğitim sistemimizi güçlendirerek alalım, dahasını ekonomistler söylesin. Gaffar Okkan sen müthiş bir insandın.Örnek bir insan, insan gibi bir insan, seni seviyoruz seni çok sevmiştik ben hiç unutmayacağım!..
       Yrd. Doç.Dr. Ferudun Dorak
       Ege Ünv. BESYO
       

Yazık, bu vatan değerli bir evladını daha yitirdi.
       Ve yazık ki, bilindiği halde önlem alınmadı, zırhlı araç tahsis edilemedi.
       Allah rahmet eylesin.
       Esin Göksel
       

DİYARBAKIRDA ŞEHİT EDİLEN EMNİYET MÜDÜRÜ VE POLİS ARKADAŞLARINA ALLAH’TAN RAHMET KEDERLİ AİLESİNE BAŞSAĞLIĞI DİLİYORUM.
       TABİ OLAYI ESSEFLE KINIYORUM TÜRKİYE’Yİ SEVMEYEN HER FIRSATTA KARIŞTIRMAK
       İSTEYEN BU HAİNLER BU DÜNYADA OLMASADA İLAHİ ADALETTE MUTLAKA CEZALARINI
       ÇEKECEKLERDİR.
       KANA SUSAMIŞ GÖZLERİ KAN BÜRÜMÜŞ HOŞ GÖRÜDEN KARDEŞLİKTEN ARKADAŞLIKTAN
       ANLMAYAN BU VATAN VE MİLLET DÜŞMANLARINA FIRSAT VERMEYELİM KENDİMİZE
       ÖZGÜVEN, KARARLILIKLA TÜM VATAN VE MİLLET BÜTÜNLÜĞÜ İÇERİSİNDE BİRLİK VE
       BERABERLİK SOLUKLAYIM.
       DEĞERLİ BASINIMIZINDA TARAFSIZ HABERLERİNİ BEKLİYORUZ HALA HİZBUL VAHŞETİ
       MALESEF İSLAM İLE İLİŞKİLLENDİREREK VERİYOR BU BENİ ÇOK ÜZÜYOR .
       

bu muthis uyumlu medar-i iftiharimiz hukumetimizin,bu hainleri once polislerimize yakalatip,onlari bir guzel teshir edip sonra hapse gondereceginden ve bir sure sonra politikaci bilmemkimin hanimi oyle istedi diye durduk yere af cikarip bunlari tekrar salivereceklerinden ve bu oyunun ulkemizde surekli tekrarlanacagindan hic suphemiz bulunmamaktadir.
       vatandas k.d.
       

OLAYI SIDDETLE KINIYORUM VE COK UZUNTÜ DUYDUĞUMU BELİRTMEK İSTİYORUM.ANCAK
       ŞİMDİYE KADAR GAFFAR BEYE ZIRHLI ARAÇ TAHSİS EDİLMEMİŞ OLMASINI DA ŞİDDETLE
       KINIYORUM.İNSAN HAYATI BU KADAR UCUZ OLMAMALI.
       TEŞEKKÜRLER
       

Gaffar Okan bey Diyarbakırlılar tarafında oldukça sevilen bir Emniyet müdürüydü.Yapılan haince saldırıyı kınıyoruz ve faillerin bir an önce bulunmasını istiyoruz.Diyarbakır tarihinde böyle bir Emniyet müdürü daha önce hiç gelmemişti. Halkla bütünleşmiş bir müdürdü.Fakir çocukların karnını doyuruyor, giydiriyor,haksızlıkların karşısında duruyordu ve adeta halka babalık yapan bir babaydı .Halkın babası idi. Biz de şu an bir babamızı kaybettik bunun özüntüsü içindeyiz.Rahat ve huzurlu bir ortam sağlanmış ken böyle bir olayın yaşanmasına içten özülüyor ve kınıyoruz.
        O Dıyarbakırlıların gönlünde veDiyarbakır’ın tarihin de hiç bir zaman unutulmayacak bir şahsiyetir.
        Gaffar Bey acaba kimse senin yerini doldurabilecek mi.!.................
        Bir Diyarbakır lı
       

Hemşehrim için çok çok üzüldüm. İnsana değer vermesi ve insana hizmet için çalışması milletin gönlünde taht kurmasına sebep oldu, aynı rahmetli Turgut Özal gibi. Bir sefer Eskişehir’de görev yaparken iş için hukukumuz olmuştu. Çok babacan, mert ve heybetli bir yapıya sahipti. Elinden geleni yapmıştı benim için. Vefat ettiği saatlerde radyo dinliyordum. Turgut Özal gibi hemşehrimin de ölüm haberini radyodan öğrendim. O saatten beri aklımdan çıkmıyor. Kendini sevdirmesini bildi. Arkasından insanlar alkış tutmuyor, dua ediyorlar. Ne mutlu ona bu kadar seveni var.
       Hemşehrimle gurur duyuyorum. Milletimizin başı sağolsun.
        Mustafa Atik
       Hendek / Sakarya
       

Ülkemizdeki huzuru bozmak suretiyle karmaşa yaratmaya dönük amacı olduğu görülen bu hainler, amaçlarına hiçbir zaman ulaşamayacaklardır. Teröristler tarafından haince bir saldırı sonucu şehit edilen Emniyet Müdürü Gaffar Okkan, Özel Kalem Müdürü Mehmet Kamalı, koruma polisleri Atilla Durmuş, Sabri Gün, Mehmet Sepetçi, Selahattin Baysoy’a Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sonsuz sabırlar dilerim. Saldırıda yaralanan polis memurları Nuri Bozkurt, Veli Göktepe, Mustafa Dinçer, Fatih Gökçek’e de şahsınızda geçmiş olsun dileklerimi sunarım.”
       Özgür Yılmaz
       

Dun gece yapilan alcak saldiri sonucu sehit olan Gaffar Okkan’a Allahtan rahmet diliyorum. Ulkemiz kendine cok buyuk hizmetleri dokunan bir evladini daha kaybetti. En degerli evlatlarini bu kadar kolay kaybetmeyen bir ulkede yasamak en buyuk dilegimdir. Bunu yapanlar her kim adina bunu yaptiysa bilmelidir ki Turk halki bunu asla unutmayacak, en siddetli sekilde hak edenlere cezalarini verecektir.
        M. KARAHAN
       Bil. Muh.
       

yöre insanı için çalışan her değerli insan öldürülecek gibi bir kuşku var içimde . umarım bu böyle sürmez.
       bu son olsun. bu oyunlar sonucunda geçmiş günlere dönmek istemiyoruz. Ülkemizin değil geriye dönmeye , arkasına dahi bakmaya fırsatı yok. Diyarbakırdaki vatandaşlarımızın ve milletimizin başı sağ olsun.
       ufuk mumay
       

Ona sıkılan kurşunlar Diyarbakır Halkına , huzur ve barışa sıkılmıştır.Bir Diyarbakır’lı olarak hepimizin başı sağolsun.Onun hakkında neyazarsak azdır.Bu olayın aydınlanması için takipçisi olacağız.Bu olay sadece GAFFAR OKKAN’a yapımadı, bütün Diyarbakır’a yapıldı.Diyarbakır halkı seni asla unutmayacaaak.
       Taner Özbay
       

Acaba sadece tetiği çekenler mi katil ? Yoksa o tetikçileri tetik çekmek zorunda bırakanlar mı gerçek katil ? Türk’ü Türk’e, müslümanı müslümana ,insanı insana tetik çektirten sebepler nelerdir ,çektirtenler kimlerdir.? Bu tetikçileri eğitmeyen ,silahla dava kazanılmayacağını öğretmeyen eğitim sistemi mi ? Eğitim sistemine ancak bir gıdım bütçe alabilen,eş dostlarını kadroya dolduran bakanlık mı ? Bu bakanlığa ancak bu kadar para ayırabilen hükümet mi ?Hükümete ancak bu kadar kaynak sağlayabilen,maliye teşkilatı mı ? “Devlet benim para mı hortumculara peşkeş çekiyor ” deyip de maliyeden vergi kaçıran işveren, yaptığı alışverişin fişini dahi almayan vatandaş mı ? “Aman beni şahit yazarlar,başım belaya girmesin ” deyip etliye-sütlüye karışmayanlar mı ? “Verdimse ben verdim” deyipte devletin hazinesini kendi cüzdanı sananlar mı ? Her olayda “kriz çıkar” deyipte,kriz-mriz çıkmayınca sindirim sorunu çekenler mi ? Kimler ? Yukarıda ki satırlardan kendilerine biraz pay çıkaranlar,geceleri rahat uyuyabiliyorlar mı ?
       Rahatımdan feragat edip de verdiğim verginin,verdiğim oyun hesabını sormak için çaba göstermediğim için ben rahat uyuyamıyorum ? Ya siz ? Sayın Gaffar Doğan,Allah sana rahmet eylesin.Sen rahat uyu.Çünkü sen, insan olmanın,vatandaş olmanın ve görevinin gereğini yapmışsın ki bunca insan arkandan üzüntü duyuyor.
       Suat Küçüker
       

Hangi ideolojiye hizmet ediyorsanız, hangi fikri, hangi menfaati kollamaya çalışıyorsanız, ne için aslan gibi vatan evlatlarını gözünüzü kırpmadan öldürüyorsanız, lanetler olsun, Allah binbir türlü belanızı versin inşallah. Sizlere insan denildiği için insanlığımdan utanıyorum.
       Gaffar Okkan ve diğer şehitlerimiz gibi aslanlardan daha çok var bu ülkede. Hain pusularınızla, arkadan vurmalarınızla bitiremezsiniz. Ağla Diyarbakır, ağla, çünkü pek çok gerçek Diyarbakırlıdan daha Diyarbakırlı bir insanı kaybettik. Seni ve memleketim için yaptıklarını hiç unutmayacağım. Allah rahmetler eylesin, mekanlarını cennet yapsın.
       Bir Diyarbakırlı
       

Gaffar Okan bey Diyarbakırlılar tarafında oldukça sevilen bir Emniyet müdürüydü.Yapılan haince saldırıyı kınıyoruz ve faillerin bir an önce bulunmasını istiyoruz.Diyarbakır tarihinde böyle bir Emniyet müdürü daha önce hiç gelmemişti. Halkla bütünleşmiş bir müdürdü.Fakir çocukların karnını doyuruyor, giydiriyor,haksızlıkların karşısında duruyordu ve adeta halka babalık yapan bir babaydı .Halkın babası idi. Biz de şu an bir babamızı kaybettik bunun özüntüsü içindeyiz.Rahat ve huzurlu bir ortam sağlanmış ken böyle bir olayın yaşanmasına içten özülüyor ve kınıyoruz. O Dıyarbakırlıların gönlünde veDiyarbakır’ın tarihin de hiç bir zaman unutulmayacak bir şahsiyetir.
        Gaffar Bey acaba kimse senin yerini doldurabilecek mi.!.................
       Bir Diyarbakır lı
       

ÖNCE KATLİAM HABERİ GELDİ, ARDINDAN ADAM GİBİ BİR ADAM, SOKAK ÇOCUKLARINDAN TUTUN DA YAŞLILARA KADAR, DİYARBAKIRDA YAŞAYAN HALKIN BABASI, TERÖR ÖRGÜTLERİNİN DE AMANSIZ TAKİPÇİSİ OLDUĞUNU ÖĞRENDİK..!
       VE YAZIK Kİ YAPTIKLARININ KARŞILIĞINI KALLEŞÇE KURULMUŞ BİR PUSUDA ŞEHİT DÜŞEREK ALDI.
       BU KADAR KOLAY YETİŞMEYEN İNSANLARIN BU KADAR KOLAYCA YOK OLUP GİTMELERİNİ GÖRMEK BİZLERİ KAHREDİYOR.
       BABA GAFFARA VE KADER ARKADAŞI OLAN TÜM ŞEHİTLERİMİZE ALLAHTAN RAHMET , KEDERLİ AİLELERİNE BAŞSAĞLIĞI, YARALI POLİSLERİMİZE DE ACİL ŞİFALAR DİLERİM.
       Bedri ÖZTÜRK
       

Onlar Şehit Oldular Bilinizki Şehitler Ölmezler.
       Onlar Artık Aramızda Herzaman Dolaşan Manevi Askerler Ordusunun Birer Komutanı Ve Neferidirler. Mekanları Cennet Olsun
        Murat TEKERBAŞ
        Aksaray
       

ideal bir insan olmakla beraber D?YARBAKIR halk?n?n sevgisini kazanan tek emniyet amiriydi. onu hiç bir zaman unutmayaca??z. onu sayg?yla an?yor, allahtan rahmet diliyorum... herhangi bir bulvara ad?n?n verilmesini istiyoruz.
       Bilgisayar Mühendisi
       AHMET MEHD? B?N?C?

 

 
  NTVMSNBC KULLANICILARININ TOP 10'u  
 

Bu haberi diğer okuyucularımıza tavsiye eder misiniz?
hayır   1  -   2  -   3  -   4  -   5  -  6  -  7  kesinlikle

 
   
 
 
NTVMSNBC   NTVMSNBC 'ye iyi erisim için
Microsoft Internet Explorer
Windows Media Player   kullanın
 
   
  Ana Sayfa | Güncel | Dünya | Ekonomi | Sağlık | Yaşam | Teknoloji | Kültür & Sanat | Spor | Hava Durumu | Haber Özetleri | Arama | NTVMSNBC Hakkında | Yardım | Spor Yardım | Tüm Haberler |
Araçlar | NTVMSNBC Reklam Seçenekleri | Hukuki Şartlar & Gizlilik Hakları