Home page
Haber Menüsü


Andy Garcia, George Clooney, Julia Roberts filmde
Ocean’s Eleven
Yönetmenliğini Oscar ödüllü Steven Soderbergh’in yaptığı haftanın tek yeni filminde Hollywood’un en ünlü isimleri bir arada rol alıyor.
    15 Şubat—  George Clooney ve adamları 150 milyon doları elde etmek için inanılmaz bir soygun planlarlar. 11 adam, üç kumarhane, hepsi bir anda, bir tek cesur soygunla. Andy Garica, Brad Pitt, Julia Roberts, Matt Damon 1960’ların ünlü filminin yeni versiyonunda bir arada.  

   
 
       
    MSNBC News Filmler, Sinemalar, Seanslar
MSNBC News Sinemanın seksi aktörü: George Clooney
 
NTVMSNBC Reklam  
 

  Karizmatik ve ukala mahkûm Danny Ocean (George Clooney) hapisten şartlı olarak tahliye edilir ve derhal en son planını uygulamak için kollarını sıvar. Amacı Las Vegas tarihindeki en gözü kara soygunu gerçekleştirmektir.
       bunun için Vegas’taki en popüler üç kumarhaneyi gözüne kestirir. The Bellagio, the Mirage ve the MGM Grand. Bu hattın altında 200 fit yerin içinde korunma altında olan ve üç kumarhaneden gelen her kuruşun saklandığı kibar ama acımasız bir girişimci olan Terry Benedict’e (Andy Garcia) ait olan gizli bir oda vardır. Acımasız olduğu kadar zeki de olan Benedict ister otel olsun isterse bir kadın istediğini elde etmek için gerekli olduğunu düşündüğü hiçbir şeyi yapmakta tereddüt etmez. Bu durumda ise unsurlar Reuben Tishkoff’un (Elliot Gould) sevgili oteli ve Bellagio Sanat Galerisi’nde yöneticilik yapan ve yeni bir hayata başlamak üzere Las Vegas’a taşınan Danny Ocean’ın eski eşi Tess’tir (Julia Roberts).
Çetenin beyin takımı bir arada.

       Hiç de küçümsenmemesi gereken bir adam olan Benedict, bu tür bir ileri teknoloji güvenlik sistemi ile Bellagio’nun altındaki ana kubbenin aşılmasının imkansız olduğu bilgisiyle kendisini güvenceye almıştır. Tıpkı Tess ile olan ilişkisinin olduğu gibi.
       Ancak Danny Ocean, başka türlü düşünmektedir. Bu detaylı planı gerçekleştirmek için Danny kremanın en güzel tabakası olan yetenekli bir dolandırıcı takımından gerekli kişileri adeta eliyle seçerek özenle biraraya getirir. Bunların arasında Ocean’ın en güvendiği adamı ve soygunda gerekli olacak araçları ayrıntılarıyla planlayan kişi olan Rusty Ryan (Brad Pitt), kıvrak parmakları her cepten kapkaçı başarabilecek Linus Caldwell (Matt Damon), bir silah uzmanı olan İngiliz Cockney grubundan Basher Tarr (Don Cheadle), otelinden Vegas’ın yeni kralı tarafından zorla çıkarılan ve şimdi ödeşmek için bir fırsat bulan Reuben Tishkof (Elliot Gould), uzman araba teknisyenleri, sürücüleri ve rol kesiciler olan Malloy kardeşler, Virgil (Casey Affleck) ve Turk (Scott Caan), profesyonel bir kağıt dağıtıcısı ve takipçisi olan Frank Catton (Bernie Mac), dolandırıcılık işinden emekli olduğunu düşünen Saul Bloom (Carl Reiner), ekibin gözü ve kulağı olan ve kanunun her iki yanındaki işlerinin kendisini en gelişmiş güvenlik sistemine dahi sızabilecek yeteneği kazandığı bir denetim uzmanı haline getiren Livingston Dell (Eddie Jemison) ve eşsiz yeteneklerinin kendisini mükemmel bir kamuflaj adamı yaptığı Çinli bir akrobat Yen (Shaobo Qin) bulunur.
       Ne zaman? Lennox Lewis-Wladimir Klitschko ağır sıklet şampiyonluk boks maçı gecesinde.
       Kazanç? Neveda Bahis Komisyonu, bir kumarhaneyi kendi sınırları içinde oyunda yeralan her bir fişi karşılayacak kadar yeterli miktarda nakit bulundurmak zorunda bıraktığına göre bir şampiyonluk maçı gecesinde gizli odada en az 150 milyon dolar barınıyor olduğu kesindir.
       150 milyon dolar. On bire bölündüğünde. Artık hesabı siz yapın.
1960'da çevrilen ilk filmde, Dean Martin, Frank Sinatra, Sammy Davis Jr. oynuyordu.

       
       
KÜNYE
       Yönetmen: Steven Soderbergh
       Senaryo: George Clayton Johnson ve Jack Golden Russell (1960’taki film için), Ted Griffin
       Görsel Yönetmen: Steven Soderbergh
       Oyuncular:
       George Clooney (Daniel ‘Danny’ Ocean)
       Brad Pitt (Russ “Rusty” Ryan)
       Julia Roberts (Kontes ‘Tess’ Ocean)
       Matt Damon (Linus Caldwell)
       Andy Garcia (Terrence ‘Terry’ Benedict)
       Carl Reiner (Saul Bloom)
       Elliott Gould (Reuben Tishkoff)
       Scott Caan (Turk Malloy)
       Bernie Mac (Frankie Cattone veya Ramon)
       Casey Affleck (Virgil Malloy)
       Shaobo Qin (Yen Mu-Shuu)
       Edward Jemison (Livingston Dell)
       
       
       
 
 
  NTVMSNBC KULLANICILARININ TOP 10'u  
 

Bu haberi diğer okuyucularımıza tavsiye eder misiniz?
hayır   1  -   2  -   3  -   4  -   5  -  6  -  7  kesinlikle

 
   
 
 
NTVMSNBC   NTVMSNBC 'ye iyi erisim için
Microsoft Internet Explorer
Windows Media Player   kullanın
 
   
  Ana Sayfa | Güncel | Dünya | Ekonomi | Sağlık | Yaşam | Teknoloji | Kültür & Sanat | Spor | Hava Durumu | Haber Özetleri | Arama | NTVMSNBC Hakkında | Yardım | Spor Yardım | Tüm Haberler |
Araçlar | NTVMSNBC Reklam Seçenekleri | Hukuki Şartlar & Gizlilik Hakları