Home page
Haber Menüsü


Güncelleme: 10:19 TS 15 Haz., 2001
19

  OKUR GÖRÜŞLERİ
Siz de görüşlerinizi bildirebilirsiniz. Adresimiz, okurmektuplari@ntvmsnbc.com
Okur görüşleri 1
Okur görüşleri 2
Okur görüşleri 3
Okur görüşleri 4
Okur görüşleri 5
Okur görüşleri 6
Okur görüşleri 7
Okur görüşleri 8
Okur görüşleri 9
Okur görüşleri 10
Okur görüşleri 11
Okur görüşleri 12
Okur görüşleri 13
Okur görüşleri 14
Okur görüşleri 15
Okur görüşleri 16
Okur görüşleri 17
Okur görüşleri 18
Okur görüşleri 19
Okur görüşleri 20
Okur görüşleri 21

       Sevgili Tarkan,
       Ben 43 yaşındayım, eşim 42. Sen, sen olalı, büyük bir sevgi ve samimiyetle seni izliyoruz. Yıllardır tüm şarkılarını büyük bir aşkla dinliyoruz. Hülya Avşar Şhow’da seni izledik. Videoya kaydettik. Sonra tekrar tekrar seyrettik. Duygulandık, sevindik, gözlerimiz doldu. Eşim Barış manço’da ve bir de sadece sende evde sessizlik ister. Yine öyle oldu. Seni tekrar tekrar izlerken içimize sıcacık yerleştirdik seni.
       Seni çok seviyoruz. Sen bizde, gençlik heyecanımızı, aşkımızı,coşku muzu, heyecanımızı tekrar tekrar ortaya çıkarıyorsun. Söylenenler bizi hiç ilgilendirmiyor. Ne olursan ol, nasıl olursan ol, biz seni bildiğimiz ya da bilmediğimiz herşeyinle seviyoruz.
       Kuzu kuzu, olabilecek en güzel şekliyle olmuş. Sana teşekkür ederiz. Şu anda, sana bu mesajı yazarken, kızımın wolkman’iyle senin Kuzu kuzu’nu dinliyorum. Yaşıyorum ve senin gibi bir insanı tanıdığım için, dinlediğim için çok mutluyum.
       Sen gözlerinle, saçlarınla, danslarınla, şarkılarınla herşeyinle bizimsin. Seni çok seviyoruz. Başarıların için dua ediyoruz.
        İlk şarkılarınla da güzelsin, Kuzu kuzu’yla da güzelsin. Sen herşeyinle güzelsin. Her şey gönlündeki güzelliklerle, iyiliklerle beraber olsun. son gelişmeler üzerine bu mesajı sana tekrar çekme zorunluluğu hissettik.Seni çokkkk seviyoruz.
        Macit Özen
       

TARKANIN BASIN TOPLANTISINI YUREKTEN DESTEKLIYORUM. TARKAN HAYRANI DEGILIM. ANCAK TARKANIN OZEL YASAMI SADECE KENDISINI ILGILENDIRIR. BIZI ILGILENDIREN SADECE BIZIMLE PAYLASMIS OLDUGU VE BUNUN KARSILIGINDA YASAMINI SAGLADIGI SANAT YONUDUR. TOPLUMUMUZ MAALESEF BASKICI DEGERLERLE YETISTIGINDEN BASKALARININ HAKATINA HUKMETME HAKKINI KENDINDE GORMEKTEDIR. DUNYAYI KAVRAYAMAYAN HENUZ GELISMESINI TAMAMLAYAMAYAN KISILER, GELISTIKLERINDE FIKIR VE HURRIYETLERININ KISITLANMASINDAN KENDILERI DE MUTAZARRIR OLACAKLARDIR.
       SAYGILARIMLA,
       

Tarkanın özel hayatı bizi ilgilendirmiyormuş iyi o zaman özel hayatını istediği gibi belirlesin tüm kuralları yok sayarak çocuk ve gençlerimizi de kendine benzetsin.Uyuşturucu da kullansın mesela... En iyisi bir an önce tüm tarkanlardan, fatih üreklerden hatemolardan ve de rehalardan kurtulmak. Uçak biletlerini alsak acaba bir daha dönmemek üzere Antartika veya Yeni Zelandaya gidemez mi bu yaratıklar
       Y.Murat Yıldırım
       

Tarkan iyi bir şarkıcı bütün yurtta seviliyor. Onunla uğraşanları kınıyorum
       ayrıca bu foto lar montaj değil gerçek demesini de çok erkekçe buluyorum Aferin tarkan ayıp sana Mehmet Gül vede Reha Muhtar diyorum
       Ufuk Zaman
       

HERKES BİR TARKAN FURYASINA KAPILDI GİDİYOR.TÜRKİYE DE HERŞEY BİTTİ HERŞEY TOZPEMBE SADECE BİR TEK SORUN PÜRÜZ VAR.TARKAN. O DA GİTTİ Mİ TAMAM.ESKİ HALİMİZE DÖNECEĞİZ.BİZLER BU KAFAYLA GİDERSEK DAHA ÇOK ŞEY KAYBEDERİZ.HİÇKİMSEYİ BENİM ÖZEL HAYATIM İLGİLENDİRMEZ. HİÇKİMSENİN ÖZEL HAYATIDA BİZİ İLGİLENDİRMEMELİ. EĞER GİZLİ SAKLI YAŞADIĞI ÖZELİ HABERCİLİK DİYE GÖZLER ÖNÜNE SERİLİYORSA VE BUDA BİR ZAMANLAR MURAT KEKİLİ Yİ YERLERDEN YERE VURUP BİR HAFTA SONRA PROGRAMINA ÇAĞIRIP YERLERE GÖKLERE SIĞDIRILAMAYAN BİRİ TARAFINDAN YAPILIYORSA DURUM GERÇEKTEN ÇOK GARİP.ONUN DA DEDİĞİ GİBİ VAH VAH.SİZ HABERCİLER DEĞİLMİSİNİZ TARKAN SAYESİNDE RUSYADAN GELEN TURİST SAYISINDA %30LUK BİR ARTIŞ OLDU DİYEN.SİZ DEĞİLMİYDİNİZ TARKANI MÜZİK ELÇİSİ YAPIP YERE GÖĞE SIĞDİRAMAYAN.
       BENCE SİZ YİNE TELE-VOLELERİNİZE DÖNÜN HERKEZİ ÖZELİYLE BAŞBAŞA
       BIRAKIN.BIRAKIN HERKES ETRAFINA ZARAR VERMEDEN DİLEDİĞİ GİBİ YAŞASIN. DAHA YAZACAĞIM AMA İŞİM ÇOK.SANA BAŞARILAR VE KOLAY GELSİN TARKAN. İŞİM ÇOK ZOR.
       ŞERİFE MENTEŞ ALKAN
       

Selam....Tarkan ı ilk çıktığı anda (bi yılbaşı gecesinde) ööğğhhkkkk diyerek izlemiştim.Daha sonra Allah’ın pek te herkese nasip etmediği şana ve şöhrete kavuşmasını görünce şaşırdım tabi....
        Arz talep meselesi diye bişey var,ben şahsen vakti zamanında kendisinin Oynama şıkıdım şıkıdım ve gül dööktüm yollarına şarkılarında göbek atmış biriyim,gerçi hiçbi zaman tarkanı gördüğümde cıııyyyaaaaakkkkkkk diye bi ses çıkarma eğilimim olmamıştı ama bi çok pop müzik sanatçımızdan daha iyi olduğu kesindi ve beğenmeyen dinlemesindi...Daha sonra Tarkan ın amerika macerası nedeniyle ülkesine “vatan borcu” olarak nitelediğimiz askerlik görevini yerine getirmemesini de pek hoş karşılamamıştım,bu topraklarda yaşayan tüm genç insanlar askerlik borcunu yerine getirmişti çünkü ve tarkana ayrıcalık tanınması tarafımca kabul görmemişti.Her neyse daha sonra tarkanın gay olduğu hakkında söylentiler çıktı ve resimlerle bu onaylandı.
        Bundan, bence, benim düşünceme göre tarkana olan hayran kitlesinin etkilenmesi anlamsız geliyor.Bana anlamsız gelen bişey de tarkanın sürekli kliplerinde sexi erkek izlenimi vermeye çalışmasıydı,gerek yoktu böyle bişeye kimseye kendini ispatlamak zorunda değildi ki tarkan...şöhret olması cinsel tercihi açısından bi engel teşkil etmemeli,üne ve şöhrete sahip olan kişileri normal insan dışında bi varlık olarak görmekten vazgeçelim bi kere,türkiye de yaşayan transeksüel gay eşcinsel lezbiyen her neyse binlerce insan var,onların resimleri neden deşifre edilmiyor,amaç ne burda anlamıyorum Tarkanın özel hayatı yada bi başkasının hiçbişekilde ilgimi çekmiyor bu tip haberlerin ana haber bültenlerinde çıkmasından sanatçıların ve öyle geçinen kişilerin hayatlarının Tele-vole Özel hat ve bilumum magazin programlarının bu ülkede neden bu kadar çok izlendiğini de anlayabilmiş değilim ......Kişileri lütfen bu topluma kattığı değerle yargılayalım saçıyla giyim tarzı ya da cinsel tercihiyle değil...Tarkanın kiminle nerede ne zaman ne yaptığı benim hiiiç umrumda değil,sizin de olmasın,hepiniz hoş kalın ama boş kalmayın lütfen..
       sevgiler
       Özgül KOÇ
       

TARKAN NEYİN HESABINI VERECEKMİŞ, HERKES SANATIYLA İLGİLENSİN SAÇMALAMAYIN.
       DİDEM
       

TARKAN ,SEN YORMA KAFANI, HER ZAMAN BİR NUMARASIN, VARMI SENİN GİBİ BİRİ DAHA BU MEMLEKETTE ÇIKSINLARDA SÖYLESİNLER BAKİİM MEYVE VEREN AĞAÇ TAŞLANIR, SEN ÇOK BÜYÜK BİR STARSIN VE HEP ÖYLE KALACAKSIN. ÇEKEMEYENLER ÇATLASIN , PATLASIN.
       LEYLA
       

Aslinda bu olay !! ile ilgili fikrim oldukca acik .. oncelikle ( zaten genel hoslanmadigim ) Sn. Reha MUHTAR ve ekibini kiniyorum. Bu mu habercilik ? Sonrasinda Tarkan bence hakli .. muzigini falan istiyorsak tartisalim, gerisi ?? bizi ilgilendirmez.
       Kaan Yağızer
       

Tarkan cinsel tercihinde serbesttir. Ancak onu takip eden, ona özenen binlerce gencin onun bu yönünü bilmelidir. Çünkü insanlar be?endikleri kimseleri tajlit ederler. Bu yüzden gençlik suursuz bir sekilde Tarkani taklit ederse Türk milletinin gençli?i güzel bir gelecek vadetmez. Bu yüzden Tarkan ve benzeri sanatçilarin desifre edilmesi gerektigine inaniyorum. Ayni zamanda bu tür sanatcilara gençli?e yanlis örnek olduklari icin bazi müeyyideler getirilmesi gerektigine inaniyorum.
       Saygilarimla...
       Kerim Öncü
       

Uluslarası bir basarıya sahip olan Tarkan; Türkiye’nin herzaman gurur duyabilecegi bir dunya sanatçısı ve bence biz böyle bir allah vergisi güzelliklerle dolu bir sanatçıyı nasıl kaçırırız diye ugrasacagımıza ; medeni iftaarımız olarak göklere çıkarmalıyız. Hemde kuzu kuzu...
       Saygılar ;
       Zeynep Tekin
       

Yurdışında 8 senedir yaşayan bir Türk öğrenci olarak, çevremizdeki yabancı arkadaşlarla Türk olduğu için gurur duyarak dinlediğimiz, bu insandan şimdi TİKSİNİYORUM... TÜRK TOPLUMUNU TEMSİL KONUMUNA gelmiş birilerinin dikkatli olması ve sorumluluklarının farkında olması lazım.Tarkanın bu rezil durumu Başbakan veya Cumhurbaşkanı seviyesindeki insanların durumları gibi önemlidir.
       BİZİ REZİL ETTİN.AYNI ŞEKİLDE SENDE REZİL OLURSUN ümidim.
       Ömer Almak
       

Tarkan’ı sonuna kadar destekliyorum çünkü gerçekten onun cinsel tercihi kimseyi ilgilendirmez. Diğer okur mektuplarında gözüme çarpan sanatçı olmanın bedeli ile ilgili düşüncem de madem öyle dilerseniz sanatçı oldukları için sanatçıların yatak odalarına da birer kamera koyalım e onlar sanatçı halka malolmuş .İşte toplumumuzdaki çarpıklıklardan biri daha Avrupa da birçok ülkede sevilen Freddy Mercury de gay di ama herkes onu taparcasına seviyordu çünkü o işini iyi yapıyordu.Tarkan ve Türkiyedeki sanatçılar için de böyle olmalı , onları yaptıkları iş için sevmeliyiz ,güzel gözleri ya da vücudu için değil .Eğer bizi kötü tanıttığı için buna karşı çıkılıyorsa bunun suçu da maalesef Tarkan’a değil ödüller verip alkışladığımız Reha Muhtar’a ait; madem Tarkan bizi dünyaya tanıtıyor, Reha Muhtar kendi menfaatini değil ülke menfaatini düşünmeliydi . Açıkçası Tarkan’ı desteklememizin en büyük sebeplerinden biri de artık haber yerine magazin , paparazzi izlemekten bıkmış olmamız ,bize ne ? herkes kendine baksın . Reha Bey haber istiyoruz artık sı kıl dık insanların mahremiyetlerinin abartılarak önümüze gümüş tepsi içinde haber diye sunulmasından. Ayrıca lütfen kendi düşüncelerinizi bize yansıtarak toplumumuzda gereksiz olumsuz tutumlar oluşturmaya çalışmaktan vazgeçin ve tarafsız olun.
        Sevgiler ...Didem
       

Ben Tarkan fanatigi degilim ama sesine ve muzigine sonsuz saygim var.Tarkan dunya capinda bir sanatci olma yolunda ilerliyor hatta oldu bile.Amerika’da insanlar size ben Turkum dediginizde I love Tarkan diyorlar.Uzgunum ama bunu hicbir Turk siyasetcisi basaramadi.Kimse ben Turkum dediginizde size I love Ecevit demedi.
       Artik sunun farkina varalim ;Tarkan da bir insan .bizlerde .Soyle bir dusununce sizlerle,onlarla paylasmak istemeyecegim bir suru sey var.Bu cinsellik olabilir ,hersey olabilir.Ben bunlari niye hic tanimadigim insanlarla paylasayim ki.Biliyorum yine sey denilecek “ama o halka mal olmus biri”.Hayir efendim sadece onun sanatini sahiplenelim.Asklarini,cinsel kimligini,vs sini degil. Ayrica sunu da unutmamak gerekir.Turk halki birini severse herseyiyle sever.Butun bunlar Tarkan’a zarar veremeyecektir.
       Boyle bir kose hazirladiginiz icin sizlere sonsuz tesekkurlerimi sunarim.
       Özlem Baranta
       

Tarkan’in muziginin Turk muzigi tarihinde edinecegi yer konusunda henuz karar veremem, ama uluslararasi olmayi basardigi kesin. Ilk cikisi da profesyonelceydi, o donemlerde pitir pitir bitiveren bircok alelacele muzikcinin aksine.Ayni cizgi kendisini ve muzigini digerlerinden siyirdi ve dunya arenasina tasidi.
        Mahremiyetinin cignendigi bu son olayda da tepkisi su ana kadar ayni profesyonelligi tasiyor.Bu profesyonelligi Reha Muhtar zaten yillardir haberciliginde gosteremedi.
        Tarkan mesleginde sadece muziksel yorumunu ve imajini pazarlamaktadir. Bizde bununla yetinmek zorundayiz.Gay olup olmamasi imajina kattigi bir oge degil ve yasadigi bu teshir cogumuzun siradan yasaminda bile mahremiyetiminde bile agir sayilabilecek bir saldiridir. Resimlerin haber niteligi tasidigi tartisilmazdir ama Reha Muhtar gibi bir siyaset piri tarafindan teshir edilmesi kulturumuzun baska bir ucubeligidir.Hukuksal bir devlet olmanin geregi agir maddi kulfetlerle bu tur istismarlari cezalandirip tekrarlanmalarini onlemektir.
       Ali Genc
       

KİŞİNİN ÖZEL HAYATI VE TERCİHLERİ SADECE KENDİNİ İLGİLENDİRİR. UNUTMAYALIMKİ BAŞKASININ ÖZGÜRLÜĞÜNÜN BAŞLADIĞI NOKTADA SİZİNKİ BİTER.. O ZAMAN BAŞKA İŞİMİZ YOKMUŞ GİBİ NEDEN BAŞKA İNSANLARI GÖZETLİYOR VE YAPMADIĞIMIZ VEYA YAPAMADIĞIMIZ ŞEYLER İÇİN O KİŞİLERİ RENCİDE EDİYORUZ. BU KÜÇÜK SEMTLERDEKİ MAHALLE HALKININ BİRBİRİNİ ÇEKİŞTİRMESİNE BENZİYOR.. AMA İZLENMEK, DİLDEN DİLE DOLAŞMAK İÇİNDE EN EKONOMİK REKLAM ARAÇLARINDAN BİRİSİ...
       Fatih Erden
       

Gercegi soylemek gerekirse ben Tarkan hayrani olmama ragmen bu konuda onun tarafindayim.Ben Reha Muhtari siddetle kiniyorum.Habercilik demek insanlarin ozel yasamiyla ilgilenmek degildir. Ben hic bir Turkun artik bu gibi konulara ilgi duydugunu sanmiyorum.Artik bu gibi sacma sapan haberlere son verilsin. Ben yurtdisinda okuyan bir ogrenciyim ve kiminle konussam benden ozellikle Tarkanin kasetini istiyorlar.Bende gurur duyuyorum tabi.Tarkan sonuna kadar senin arkandayiz.
       Burcu
       

ben amerikada nin los angeles kentinde ve yasiyorum burda okuyorum. burasi butun halklarin birlesmis oldugu bir yerdir hergun televizyonda degisik turlu milletlerin muziklerini dinliyoruz .Malesef turkiye hakkinda cok fazla birsey yok ama burda butun insanlar Tarkan in basarilari hakkinda konusuyorlar bencehicbir konuda hickimsenin hic kimseye elestirmeye hakki yoktur ama eyer illaiki birisini elestirmek istiyorsaniz tarkan yerine daha konusmayi bilmeden spiker olmus insanlari elestirmek lazim.
       

Iki yildir Kanada’da yasiyorum. Tarkan burada taniniyor ve dinleniyor. Buyuk bir alisveris merkezine gittiginizde Tarkan’in muzigi ile karsilasabilirsiniz ve burada yasayan bir yabanci olarak gurur duyarsiniz oturup “Gul doktum yollarina” parcasini doya doya dinlersiniz. Seni cok seviyoruz Tarkan. Reha Muhtar sadece bir firsatci ne yapacagini sasirmis vaziyette herseye saldiriyor ve kendini haberci saniyor. Eger cesareti varsa kokusmus politikacilarla hirsizlarla vurguncularla ugrassin. Umarim ayni sey birgun onunda basina gelir. Toronto’da konser verecegin gunu dort gozle bakliyoruz. Lutfen kusme ulkemizdeki bu yozlasmis medeniyeti kafana takma. Sana basarilar.
       SELIM
       

ben şahsen tarkanın özel haytıyla hiç ilgilenmiyorum maalesef bizim toplumumuzda insanları, yaptığı işlerden çok özel hayatlarındaki yaptıkları ile eleştiriyoruz.Bence bu çok yanlış bir davranış.Tarkan’ın özel hayatına saygı duyulmalı.
       Gökhan Geniş
       

Tarkan’ın müzüğinden ve kendisinden hoşlandığımı söyleyemem.Ancak birileri gündem yaratacağım diye kişilerin özel hayatlarına karışamaz.Yok efendim ,bunlar topluma mal olmuş sanatçılar vs.gibi ucuz söylemlerin arkasına sığınmasınlar.Gün gelir butür insanlar da hukuk ve etik gibi kavramları arar olurlar.
       Saygılar
       Y.Yüksel

 

 
  NTVMSNBC KULLANICILARININ TOP 10'u  
 

Bu haberi diğer okuyucularımıza tavsiye eder misiniz?
hayır   1  -   2  -   3  -   4  -   5  -  6  -  7  kesinlikle

 
   
 
 
NTVMSNBC   NTVMSNBC 'ye iyi erisim için
Microsoft Internet Explorer
Windows Media Player   kullanın
 
   
  Ana Sayfa | Güncel | Dünya | Ekonomi | Sağlık | Yaşam | Teknoloji | Kültür & Sanat | Spor | Hava Durumu | Haber Özetleri | Arama | NTVMSNBC Hakkında | Yardım | Spor Yardım | Tüm Haberler |
Araçlar | NTVMSNBC Reklam Seçenekleri | Hukuki Şartlar & Gizlilik Hakları