Home page
Haber Menüsü


Güncelleme: 16:20 TS 14 Haz., 2001
16

  OKUR GÖRÜŞLERİ
Siz de görüşlerinizi bildirebilirsiniz. Adresimiz, okurmektuplari@ntvmsnbc.com
Okur görüşleri 1
Okur görüşleri 2
Okur görüşleri 3
Okur görüşleri 4
Okur görüşleri 5
Okur görüşleri 6
Okur görüşleri 7
Okur görüşleri 8
Okur görüşleri 9
Okur görüşleri 10
Okur görüşleri 11
Okur görüşleri 12
Okur görüşleri 13
Okur görüşleri 14
Okur görüşleri 15
Okur görüşleri 16
Okur görüşleri 17
Okur görüşleri 18
Okur görüşleri 19
Okur görüşleri 20
Okur görüşleri 21

       Sanırım seçe seçe bil hal olmuşsunuz size güvenirdim ntv olarak ancak bunu tv de de canlı yayınlananan bi programda hiçte yansız olmadığınızı belirteceğim.. kim bu tarkan la ilgili mesajları ayırıyor yayınlıyorsa sanırım onunda bi onun durumuna yakınlığı var başka ne denebilir ki ..... hiç eleştiren yok yaw. bu kadar reklama gereği yok tarkan ın sanatı ancak gerçek görüşlerimizi de yayınlamalısınız ...yazıklar olsun
       ayhan tunacan
       
(EDİTÖRÜN NOTU: 3 GÜNDÜR SÜRDÜRDÜĞÜMÜZ MESAJ TRAFİĞİNDE HER E-MAİL’İ TEKER TEKER OKUYORUZ. SADECE KÜFÜR İÇEREN E-MAİLLERE YER VERMEDİK. BU MAİLLERİN SAYISI DA YAKLAŞIK 40 KADARDIR.)
       

ben, bu konu gündeme gelmeden önce “15 dakika” isimli filmi sinemada izleyebilmiş şanslı kesimdeyim. o filmi izlerken sanki reha muhtar’ı tv de izliyormuş gibiydim. Filmdeki habercinin (yada rating delisinin), acılı gününde, ölen polisin kız arkadaşını yalnız bırakarak HABERE!!! giderken sanki reha bey’le yarışıyormuş gibi bir hali vardı. neyse efendim, sonuçta bu olay ancak ve ancak show tv gibi bir kanalda yayınlanabilirdi ve öyle oldu. Acaba, sırf haber olsun diye bu tarz özel fotoğraflar tv den yayınlanabilr mi? tarkanın özel yaşantısı (yapılan hırsızlığa rağmen) haber niteliği taşıyorsa, kendi özel fotoğraflarını da yayınlasın. ben şahsen dört gözle beklerim o fotoğrafları, acayip de rating alır.
       Murat Doğan
       

Tarkan’in 12 Haziran tarihli Hurriyet gazetesinde yaptigi basin toplantisina ait haberi bugun okudum.
       Zaman zaman kendimi sarkilarini mirildanirken bulsam da simdiye tek Tarkan hayrani degildim, hala da Tarkan diye cirpinan hayranlardan degilim. Fakat dunyaya Turkiye’nin adini duyurdugu icin her zaman benim icin bir gurur kaynagi olmustur ve seksuel preferansi ne olursa olsun bu benim icin surecektir.
       Turk milleti garip millet. Yillarca Zeki Muren’i bir tahta oturttular. Turkceyi en iyi konusan insan olmaktan, en kiymetli mucevherleri takarak Liberaci ile ayni kefeye oturttular. Bodrum gecelerinde genc adamlara soyledigi sozleri, ozel hayatini hep es gectiler... Sanat Muziginin krali dediler..
       1980 baslarinda Bulent Ersoy Charing Cross’da silikon taktirip, pembe nufus cuzdani isterim diye tutturdugunda ona konan sahne yasaginin bitmesini dort gozle beklediler. Izmir fuarinin en pahali homoseksuel sanatci unvanini da bizim milletimize borcludur Bulent Bey/hanim...her ne ise...
       Fakat ozel hayatini gizli tutan Tarkan’i takip ederek fotograf cekmeleri, santaj yapmalari ve istediklerini alamayinca da bu fotograflari alip gazeteye satan sahislari, gazete sahiplerini kiniyorum. Her ne kadar medya kuruluslarinin boyle haberler ile beslendigini bilsem de bu tip haberleri okudukca medya uyelerine olan saygimin da azaldiginin farkindayim. Bence 15 yasindaki kizkardeslerini olduren uc kisinin tahliyesi cok daha onemli ve ustunde durulmasi gereken bir haber. Medya bu kisileri tahliye eden yargiclara baski yapacagina, ulkemizde bazi gelismemislikler konusunda ulkeye yardimci olacagina, cinselligini ozgur bir sekilde yasayan bir vatandasimizin pesinden kostugu icin utanmali.
       Millet uyansin, bir Zeki Muren’i bir Bulent Ersoy’u kabul eden bu millet Tarkan ve Tarkan gibi cinsel secimlerini ozgurce yapan sanatcilari/insanlari da kabul etmeyi ogrenmeliler.
       Tarkan kardesimizi de butun olanlari profosyonel bir sekilde, duygusallasmadan kontrol ederek ozel hayatinin kendisine ait oldugunu alenen belirttigi icin kutluyorum. Bunu yapmak yurek ister. Kendisi de bu yurege sahip oldugunu kanitladi.
       Basarilarinin devami dilegi ile.
       Ayse
       

Adamın cinsel tercihleri tamamen kendisini ilgilendirir. Tarkan’dan da müzüklerinden de nefret ediyorum fakat onun üzerine sırf cinsel tercihleri yüzünden gidilmesini son derece yanlış buluyorum. Bırakın istediği gibi yaşasın belirli bir kitleye hitab ediyo adam sanırım bu olaylar o kitleyi fazla etkilemez. (Normal olan da budur zaten) Lütfen olaylara daha liberal yaklaşalım.
       Eğer bu olayda bir suçlı aranıyorsa suçlu fotoğrafları çalan şahıstadır. Yau-yıncı kurum sadece halka haber verme görevini yapmıştır. Bu fotoğrafların yayınlanmasını yanlış bulmuyorum. Bir de bu konular üzerine yüce yorumlarını esirgemeyen parlementerlere şunu hatırlatmadan geçmek istemiyorum. Lütfen o yüce yorumlarını memleket için de yapsınlar da bi çözüm üretsinler. Tarkan konusunda gösterdikleri yüksek yorumlar (!?) memleket konusunda gösterilse şimdi daha mutlu olacaktık.
       Kürşat Dal
       

bence siz tarkana cok b uyuk haksizlik ediyorsunuz ya herkezin ozel hayati sizi neden ilgilendiriyorki sonuna kaar tarkanin yanindayim onu destekliyecegim bir sey soglemek istiyorum ya siz tarkanin fotolariyla ilgileniceniza turkiyenin durumunu duzeltmeye calissaniza cok ayip ya turkiye battak uzere siz tarkanin arkadasiyla cektirdigi fotolari haber diye cikartiyorsunuz reha muhratira kiniyorum yani o haber diye cikmamasi lazim herkezin ozel hayatindan sizene kardesim ya ister o fotodaki kisi sevgilisi yada arkadasi olsun biz tarkanin sesini ve zamanini hep bizler icin iyi bir muzik cikarttigi icin seviyoruz onun ozel hayatinda gecen olaylar bizi hic mi hic ilgilendirmez o onun sorunu mesela ben yurt disindan yaziyorum bunu burda okulda arkadaslarin hepsi tarkani taniyor(yabanci turk degiller yani) ve ben gurur duyuyorum turk bir sarkici butun dunyanin dilinde geziyor siz tarkani birakinda turkiyenin haline yanin reha bey haber vereceksen turkiyeye sor yardim isteyim ne yapalim nasil duzeltelim diye tarkani rahat birakin
       ozge koparan
       

Merhaba ben tarkanin Gay olup olmasindan cok sanati ile ilgiliyim, kisilerin ozel hayatlari, ve ozel hayatlarindaki kisisel secimleri kendilerini ilgilendiri, toplumu sesi etkileyen ve topluma malolmus birisinin gay olup olmamasi Paparizilerin rating ugruna kisilik haklarina saldirmaktan baska birsey degildir, Sayet Gay isede acikca Gay oldugunu soyluyerek olayin buyumesini onleyebilir, Kaldiki Turkiyede sant ile ugrasan ve straight sapina kadar erkek) yada Gay olan tek bir kisi Tarkan degildir. Ekonomik olarak zor gunlerden gecen Turkiye’nin Tarkanin Gayligini tartisacagina Ekonomok platformlrda tartisarak Krizden nasil kurtulabilir, yolsuzluklar,kayirimciliklar nasil onlenebilir, beyin gocu nasil onlenebilir, toplumun yasam seviyesi nasil arttirilabilir, Hayat standartlari, kissel milli gelir, Turizim gelirleri, ihracat gelirleri nasil arttirilabilir bunu konusmasi gerekir...
       Tarkanlar gecicidir asil onemli olan Turkiye ve gelecek nesildir.
       

bence Tarkan türkiyeye fazla!!
       gençlere kötü örnek olduğundan halka mal olduğundan bahsediliyor. o sanatıyla halka mal oldu özel hayatıyla ya da cinsel seçimiyle deil! insanların seçimlerinden dolayı kınanması bence çok yanlış!
       çalıntı resimleri yayınlayan ve bunuhalkın yararına yaptığını söyleyen malum kişiyi de kınıyorum! acaba onun özel hayatı gözler önüne serilse ne hissederdi?özellikle de Kıbrıs muhabiri olduğu dönemlerdeki hayatı...
       insanların dünyada cinsel tercihleriyle deil yaptığı işlerle değerlendirildiğini anlayan bir topluma ihtiyacımız var.
       Tarkanın Türk kimliğinden çıktığını söyleyenlere bir şey hatırlatmak isterim.Tarkan Almanya doğumlu olduğu halde bir alman televizyonundaki programda ısrarla Türk olduğunu savundu! sunucunun Almanya doğumlusun öyleyse Almanca konusalım sözlerine İngilizce konuşurken “o zaman Türkçe konuşalım” diye Türkçe cevap verdi! insanları kınamadan önce lütfen düşünelim.onun cinsel tercihi bu topluma hiçbişey kaybettirmez ama sanatı çok şey kazandırdı ve umarım kazandırmaya devam eder....
       

Yahu, sizin baska isiniz gücünüz yokmu, adamin orasiyla burasiyla, onlarla ne yaptigi yada yapmadigiyla bu kadar ilgileniyorsunuz. O kendini gazeteci sanan televizyon cocugu bu isi para kazanmak icin yapiyor, buna kimse birsey diyemez herhalde. Onu dinleyenler (seyredenler?) istediklerini aliyorlar. Birakin, ne o televizyon cocugu nede Tarkan’in plajda ne yaptigi yada yapmadigi, bir Avusturya basbakaninin dedigi gibi, ilgilenilmemege bile degmez.
       Nusret
       

bu ulkenin yetistirdigi en unlu insanlar
       ya futbolcu antrenorleri
       ya fahise mankenler
       ya da homoseksuel sarkicilar
       tam yakismis
       devam edin
       NORMA G. HUBERT
       

***Tarkan’ın resimlerine şaşıyanlara şaşıyoruyor, herkesin çektirebileceği türden resimler, ayrıca sanatçıların özel hayatlağı hep farklı ve marjinal olmuştur.
       ***Bizler Zeki Müren’i (saygıyla anıyorum) özel yaşamına rağmen baş tacı yapmışız, bizler Rühçan Adlı ile nikahsız beraber yaşayan sevgili Türkan Şoray’ı (harika birisidir) başımızın üstünde taşımışız
       ***Sevgili Sezen Aksu (kendi deyimi ile) 12-15 yaşlarında izmir’de abartılı makyaj yapıp küpeler kolyeler, topuklu ayaklabılar ile mahallede az volta atmamıştır ve komşuları çocuklarını Sezen ile görüştürmemişlerdir...
       ***örnekler çoğaltılabilir. Tarkan ne yaptı yahu, evet şunları yaptı;
       ***Askere gitmeden önce Maydonoz Showland’de konser verdi milyarlarca geliri depremzedelere bağışladı..., ayrıca nakit olarak yardım yaptı (Fatih Altay’lı aracılığı ile)
       ***50 tane büyükelçimizin Türkiye’yi tanıtamadığı ve Türkiye’nin haritada yerini bilmeyen insanlara Türkiye’yi tanıttı (Turizm açısından büyük bir tanıtımdır bu olay)
       ***Bizlere kaliteli şarkılar yaptı...vs. Hiç bir sanatçı hakkında dedikodu yapmadı, şarkısını söylediği Sezen Aksu hanımefendi bile bir kez olsun Tarkan’ın konserine bile gitmedi ve yine yüce Tarkan kimseye bir laf söylemedi
       

Amerika Madonna, Micheal Jakcson gibi sanatçılarla ülkesine para aktarırken bizler Tarkan gibi birisine sahibiz ve onu baltalıyoruz, yazıklar olsun bize, Tarkan yarın birgün Amerika vatandaşı olursa bu bizim kaybımızdır, bu böyle biline.
       YAPMAYALIM, YAZIKTIR GÜNAHTIR, TARKAN’LAR ZOR GELİR saygılarımla
       Ünal Tutucu
       

Merhaba,
       Herseyden once, escinselligi onaylamasam da, insanlarin cinsel tercihleri konusunda ozgur olmalari gerektigine inaniyorum.
       Ama burada sorun bence Tarkan’in cinsel tercihlerinin toplumun gozleri onune serilmis olmasi degil,serilis bicimidir.Herseyden once
       haber ozgurlugu adi altinda yapilan bu teshir ,kisilik hak ve ozgurluklerine vurulan bir darbedir.
       Her ne kadar Sayin Reha Muhtar bu olayin yayinlamasi ile ilgili verdigi kararin arkasinda tehdit vardi ,santaj vardi,o vardi bu vardi bahaneleri ile durmaya calistiysa da ,son yillarda sozu cokca edilen reyting mi onemli yoksa yayin ahlaki mi tartismasinin tipik bir ornegi olmustur bu olay..
       Acizane ,madem ki televizyon ve basin bazi unlu kimseler uzerinden para kazanabiliyorlar o halde bunun karsiliginda uzerlerinden kazandiklari kisilere lutfen telif odesinler.Ayni sekilde basin sayesinde unune un katan kisiler de bunun karsiligini bu gibi kuruluslara
       odesinler.Bu sayede devletimiz de hak ettigi vergiyi bu kisi ve kuruluslara tahakkuk edebilsin.
       Ileride acar bir gazeteci Sayin Reha Muhtar’in ozel bir iliskisinde yasadigi cok ozel anlari goruntuler ise ve diger tum kanallar yayimlamazken acaba Sayin Muhtar Tarkan’a davrandigi gibi mi davranip da bunlari kendi televizyonunda yayinlar yoksa kendini topluma malolmus biri olarak gormez de bu goruntuleri haber niteligi tasimayan goruntuler olarak nitelendirir.
       Her turlu ahlak herkes icin vardir ve bu konunun kisiye ozeli olmaz
       Ömer Ülker
       

TARKAN I SONUNA KADAR DESTEKLIYORUM. BIR SANATCIDA BIZI ILGILENDIREN TEK SEY SANATI VE SESI OLMALI ANCAK BIZ MILLET OLARAK BU OZELLIKLERE EN SON BAKIYORUZ GUZEL OLMASI SEKSI OLMASI SKANDAL YARATMASI FALAN SANATTAN DAHA ONEMLI BIZCE KALDI KI KIMSENIN OZEL HAYATI KIMSEYI ILGILENDIRMEZ HERKESIN TERCIHI FARKLIDIR SANKI BUNU YAPAN TEK KISI BU ULKEDE TARKAN MI? NE SANATCILAR, NE POLITIKACILAR HALKIN ICINDE NE INSANLAR VAR BU TARZ YASAYAN TEK KISI TARKAN DEGIL. BELKI YAROIN BIR GUN TARKANI KINAYANLARIN KENDI COCUKLARI KARDESLERI AYNI YOLU SECER KIMBILIR.AYRICA BURADAN TARKANIN MERTLIGINI KUTLUYORUM BUGUNE KADAR COK KISININ FOTOGRAFI DEDIKODUSU CIKTI ANCAK HERKES SIDDETLE KARSI CIKTI, AMA TARKAN EVET BEN BUY UM DIYEBILIYOR DEDIGIDE DOGRU CUNKU HIC KIMSEYE HESAP VERMEK ZORUNDA DEGIL, TARKAN ILK PIYASAYA CIKTIGINDA HERKES DALGA GECMISTI, SIMDI HEPSI UTANSINLAR KIM YURTDISINDA BU KADAR TANINDI KI? AYRICA, REHA MUHTAR DA BENCE GAZETECI DEGIL CUNKU HABER PROGRAMINDA INANILMAZ DUYGU SOMURUSU YAPIYOR BIR TANE DOGRU DURUST POLITIK EKONOMIK ULKEYI ILGILENDIREN HABER YOK NERDE SKANDAL SANATCI, NERDE HASTA INSAN, NERDE HILKAT GARIBESI HEPSI REHA MUHTARIN PROGRAMINDA. ARTIK MILLET GORMEK ISTEMIYOR BUNLARI, BIKTIK ARTIK.
       Onur Karadağ
       

Tarkan ve Medya
       Tarkan,Türkiye’den çıkıp dünyada isim salan ender sanatçılarımızdan birisidir.Ve tüm dünyada olduğu gibi ünlü sanatçıların en büyük sorunu , izlenmek...Kimler izler bu sanatçıları? Tabi ki magazin ağırlıklı programlar düzenleyen ve belirli bir izleyici kitlesi olan yayın kuruluşları.Günümüzde artık bu olaylar magazin programlarını aşıp ana haber bültenlerine kadar çıkmaktadır.Nedeni son derece açık ve nettir.İzlenme oranlarına bakıldığında bir ekonomi haberinden daha çok ilgi gördüğü için ve insanların üzerinde daha çok iz bırakıp gündemi uzun süre canlı tuttuğu için.Peki , magazine ilgi duymayan benim gibi insanların bu haberleri izlemek zorunda kalması ne derece doğru.İsim vermeden söylersek bazı kanalların ana haber bültenleri ,haber bülteni olmaktan çok yerel bir komedi programına dönüşmüştür.Tarkan başarılı ve genç bir sanatçıdır.Örnek aldığım bir büyüğümün de söylediği gibi “Kişinin aynası işidir,lafa bakılmaz”.Tarkan’ın yaptıkları bilinmekle beraber yapacağı başarılarda tahmin edilmektedir.Böyle doğru veya yanlış tezlerin başarısına gölge düşürmeyeceği kanısındayım.Ayrıca ülkemizin içinde bulunduğu durum itibariyle böyle gereksiz konuların konuşulması lükstür. Teşekkür Ederim...
       ONUR YILDIRIM

 

 
  NTVMSNBC KULLANICILARININ TOP 10'u  
 

Bu haberi diğer okuyucularımıza tavsiye eder misiniz?
hayır   1  -   2  -   3  -   4  -   5  -  6  -  7  kesinlikle

 
   
 
 
NTVMSNBC   NTVMSNBC 'ye iyi erisim için
Microsoft Internet Explorer
Windows Media Player   kullanın
 
   
  Ana Sayfa | Güncel | Dünya | Ekonomi | Sağlık | Yaşam | Teknoloji | Kültür & Sanat | Spor | Hava Durumu | Haber Özetleri | Arama | NTVMSNBC Hakkında | Yardım | Spor Yardım | Tüm Haberler |
Araçlar | NTVMSNBC Reklam Seçenekleri | Hukuki Şartlar & Gizlilik Hakları