Home page

Haber Menüsü





Beşiktaş: Ver Ümit’i, al Ayhan’ı
Yaklaşık 1 saat süren görüşmenin ardından açıklama yapan Ayhan, durumuyla ilgili Sinan Engin’den bilgiler aldığını ve görüş alışverişinde bulunduğunu bildirdi.
İstanbul
AA
    13 Haziran—  Beşiktaş’ta iç transfer sorunu devam ediyor. Ayhan’la henüz anlaşma sağlayamayan siyah beyazlılarda menajer Sinan Engin, Galatasaray’ın takas önerilerini kabul edemeyeceklerini, Ayhan’a karşılık Ümit Davala’yı verirlerse takasın gerçekleşebileceğini söyledi. Siyah-beyazlı ekipte henüz futbolcuların bir çoğuyla anlaşılamaması ve Ayhan’ı teknik direktör Daum’un istememesi yönetimi zor durumda bıraktı. Menajer Sinan Engin, Ayhan’ın kendileri için değerli futbolcu olduğunu bu yüzden Galatasaray’ın Ayhan’a için karşılık teklif ettiği Arif ve Mehmet takasını kabul etmediklerini, eğer Galatasaray kabul ederse Ayhan’a karşılık Ümit’ i alabileceklerini söyledi. Öte yandan Beşiktaş’ın, Yimpaş Yozgatspor’un anlaşma sağlayamadığı Mustafa Kocabey’i transfer listesine aldığı, Ahmet Dursun ile parasal konuda anlaşmaya varıldığı ancak tek sorun’un sözleşmenin süresi konusunda yaşandığı öğrenildi.  

   
 
NTVMSNBC Reklam  
 

     
AHMET DURSUN’LA TEK SORUN SÖZLEŞME SÜRESİ
       Beşiktaş Futbol Takımı Menajeri Sinan Engin, iç transferde henüz sözleşme imzalamayan Ahmet Dursun ile parasal konuda anlaşmaya vardıklarını, ancak tek sorunun sözleşmenin süresi konusunda yaşandığını söyledi. Sinan Engin, Ahmet Dursun‘un menajeri Ahmet Bulut ile gerçekleştirdiği görüşme sonrası yaptığı açıklamada, golcü futbolcuyla aralarında parasal konularda pek pürüzün kalmadığını belirterek, “Ancak sözleşmesinin süresi konusunda sorun yaşıyoruz. Biz Ahmet ile 3 yıllık sözleşme yapmak taraftarıyız. Ancak o 1 yıllık istiyor. Görüşmelerimiz devam ediyor“ dedi.
       Galatasaray ile takası gündemde olan Ayhan‘a da değinen menajer Engin, bu futbolcu için sarı-kırmızılı kulüpten Ümit Davala‘yı istediklerini söyledi. Ayhan konusunda henüz net bir gelişme bulunmadığını kaydeden Sinan Engin, “Bu futbolcumuzun transferi birkaç güne kadar açıklık kazanır. Henüz Galatasaraylı yöneticilerle biraraya gelemedik“ diye konuştu.
       
“TRANSFER ÇALIŞMALARI GİZLİLİK İÇİNDE YÜRÜTÜLÜYOR“
       
Beşiktaş Menajeri Sinan Engin, yaptığı yazılı açıklamada da transfer görüşmelerinin çeşitli mekan ve zaman dilimlerinde yapıldığını, ancak gizlilik içinde yürütüldüğünü bildirdi. Futbolcularla topluma açık mekanlarda transfer görüşmesi yaptığı şeklinde eleştiriler bulunduğunu kaydeden Engin, bu eleştirileri üzülerek izlediğini belirtti.
       Menajer olarak, iyi ve kötü günlerinde futbolcuların yanında bulunma durumunda olduğunu ifade eden Engin, “Zaman zaman bir ağabey-kardeş, zaman zaman arkadaş, zaman zaman da bir müdür-çalışan ciddiyeti içinde ilişkilerimiz vardır. Birlikte geçirdiğimiz zaman da çoktur. Herkesin gözü önünde transfer görüşmeleri yapılmamaktadır ve bu tür haberlerin bizleri çok üzdüğünü söylemek isterim“ dedi.
       
AYHAN İLE SİNAN ENGİN GÖRÜŞTÜ
       Beşiktaş’ın gözden çıkardığı ve takasta kullanmak istediği futbolcu Ayhan Akman, Fulya Tesisleri’ne gelerek, siyah-beyazlı futbol takımının menajeri Sinan Engin ile görüştü.
       Ayhan, “Galatasaray, hedefleri olan büyük bir takım. Bu kulüpte oynamak beni mutlu eder. Ancak öncelikle iki kulübün anlaşması gerekiyor” dedi.
       Ayhan, Beşiktaş’la daha 1 yıllık sözleşmesi bulunduğunu, bu nedenle de transferinde siyah-beyazlı kulübün söz hakkı olduğunu belirterek, “Ben şimdi Galatasaray ile Beşiktaş yöneticilerinin konuşmalarını bekliyorum. Şu ana kadar Galatasaray’dan hiç kimse ile görüşmem olmadı” dedi.
       
BİLGİLİ VE SÜMER, TRANSFER İÇİN BULUŞTU
       Beşiktaş Kulübü Başkanı Serdar Bilgili ile Trabzonspor Kulübü Başkanı Özkan Sümer, İstanbul’da biraraya geldi. Beşiktaş’ın Akaretler’deki kulüp binasında gerçekleşen görüşmenin ardından, Bilgili ve Sümer, kulübün yer aldığı plazadaki Vogue Restaurant’ta yemek yediler.
       Özkan Sümer, görüşme sonrası yaptığı açıklamada, iki kulübün de birbirlerinden transfer etmek istedikleri futbolcular bulunduğunu, bu nedenle Bilgili ile biraraya geldiğini söyledi.
       Transferleri takas yoluyla yapmayı planladıklarını belirten Sümer, “Olumlu bir görüşme yaptık, ama henüz bir sonuç yok. Önümüzdeki günlerde yeniden biraraya geleceğiz” dedi.
       
BEŞİKTAŞ, KOCABEY’İ LİSTEYE ALDI
       Beşiktaş’ın, Yimpaş Yozgatspor’un anlaşma sağlayamadığı Mustafa Kocabey’i transfer listesine aldığı öğrenildi. Siyahlı-beyazlı ekibin yöneticilerinin, İstanbul’da bulunan golcü futbolcuyla ön görüşme yaptıkları ve bonservis bedelinin açıklanmasını bekledikleri bildirildi.
       Geçen sezon prensip anlaşmasına vardığı, takas önerisine kırmızı-siyahlı ekip yönetiminin yanaşmaması nedeniyle transferinden vazgeçmek zorunda kaldığı golcü futbolcunun transferi için bonservis bedelinin açıklanmasını bekleyen Beşiktaş Kulübü, yine takas önerisinde bulunacağı belirtildi. Kırmızı-siyahlı ekibin yönetimi ise kendilerine resmi bir önerinin gelmediğini, takas yoluyla hiçbir futbolcuyu vermeyeceklerini bir kez daha yeniledi.
       
 
 
   
 
 
NTVMSNBC   NTVMSNBC 'ye iyi erisim için
Microsoft Internet Explorer
Windows Media Player   kullanın
 
   
  Spor Kapak | Futbol | EURO2000 | World2000 | Basketbol | NBA | Formula1 | Motor Sporları
Tenis | Olimpiyat | Diğer | Foto Galeri | Yardım | Araçlar | Arama |Bize Yazın
Reklam | Hukuki Şartlar & Gizlilik Hakları