Home page
Haber Menüsü


Güncelleme: 14:24 TS 13 Haz., 2001
12

  OKUR GÖRÜŞLERİ
Siz de görüşlerinizi bildirebilirsiniz. Adresimiz, okurmektuplari@ntvmsnbc.com
Okur görüşleri 1
Okur görüşleri 2
Okur görüşleri 3
Okur görüşleri 4
Okur görüşleri 5
Okur görüşleri 6
Okur görüşleri 7
Okur görüşleri 8
Okur görüşleri 9
Okur görüşleri 10
Okur görüşleri 11
Okur görüşleri 12
Okur görüşleri 13
Okur görüşleri 14
Okur görüşleri 15
Okur görüşleri 16
Okur görüşleri 17
Okur görüşleri 18
Okur görüşleri 19
Okur görüşleri 20
Okur görüşleri 21

       bu adamı neden bu kadar abartıyorsunuz.bir şeyler yapmış ve ya yapmamış acaba Tarkan bu memleket için bir şeyler yapabilmişmi siz ona bakın.eger tepkiniz varsa ne o resimlere bakarsınız nede tarkanı dinlersiniz adam malı götürmüş askerden kaçmış balına bedelli yakalamış vatandaşlıkdan cıkarılıcakken gelmiş aslanlar gibi 18 AY KOMANDO olarak GÜNEYDOGUDA askerlik yapmış.Memleketle resmen dalga geçmiş siz onu sadece bu resimlerinden dolayımı eleştiriyosunuz.
       Eyüp Uztan
       

gay’lerle benim bir sorunum yok.
       fotograflar promosyon amacli cekilmis olabilir. tarkan’in single’inin satislari su anda turkiye’de, daha sonra california’da artabilir.
       Fırat Gürler
       

Tarkan olayıyla ilgili görüşlerimi belirteyim; Galdyatör filmini izlemişsinizdir.Senatoyla baş edemeyen dönemin sezarı halkı spor denen müsabakalarla uyutuyordu. Ülkemde medyanın sahip olduğu güç beni ülkemin istikbali adına ciddi endişelere sevkediyor.
       Umarım yanılıyorumdur.!!!!!
       Sevgiler...
       Murat Oran
       

Gitsin!...
       Böyle olucaksa hiç olmasın daha iyi. Bumu Türk gençliğine, Türk toplumuna örnek olmak. Neler yazılıyor neler çiziliyor, yok efenim Elthon John İngiltere’de Sir ünvanı bile almışmış. Lütfen olayları çarpıtmayalım. Burası TÜRKİYE ve bizim binlerce yıllık bir kültür altyapımız var. Bu değerler ışığında yetiştirildik ve bundan da gurur duyuyorum. Tabiki kendi tercihleri tartışılmaz insanın. Ama milyonlarca gencin idolü olan bir insan öyle bile olsa -Türk kültürü ve Türk yaşam biçimi anlayışı içinde- bu davranışlarını açıkça kabullenmek ve ben buyum demek büyük terbiyesizliktir. Bu şekildemi Türkiye’nin tanıtımına katkı sağlanacak, bu şekildemi Avrupa Birliği’ne girebilmemiz yolunda reklam sağlanacak. O zaman girmeyelim. Tarkan’a Amerika’da başarılar.
       Neşet Ergün
       

TOPLUM OLARAK ETRAFIMIZDA KI INSANLARIN YASAMLARINA BURNUMUZU SOKMAKTAN NE KADAR KEYIF ALDIGIMIZ MALUM. AYNI SEYI BU KEZ SHOW TV ARACILIGI ILE YAPTIK. GONUL ISTERDI KI, SHOW TV GIBI KOKLU BIR KURULUS MAGAZIN HABERCILIGININ DISINA CIKABILSIN VE HABER SAATINDE TARKAN’IN OZEL HAYATI YERINE HABER NITELIGI OLABILECEK BIRSEYLER SUNABILSIN. DURUM SUNU GOSTERIYOR KI BU TURKIYE ICIN PEK MUMKUN DEGIL HELE HELE REHA MUHTAR ICIN HIC MUMKUN DEGIL. YOK EFENDIM TARKAN TOPLUMA MAL OLMUS ONA GORE DAVRANMALIYMIS, SORUMLULUGU VARMIS, BIR MISYONU VARMIS GIBI SACMALIKLARI DINLEMEKDEN YORULDUM. BENI ILGILENDIREN TEK SEY ONUN SESI, YORUMU VE MUZIGI. NICIN ONUN SEKS YASAMIYLA ILGILENMEK DURUMUNDA OLAYIM KI? REHA BEY,REHA BEY SIZIN SEKS YASAMINIZDAN KONUSSAK HOSUNUZA GIDER MI?... RICA EDERIM ACIKLAMA YAPIN VE TURKIYE’NIN GONLUNU RAHATLATIN.
       Pınar
       

I believe that he is a great pop star... who really cares about his sexual choice...
       Mayu from Islamabad
       

Selamlar
       Ben 35 yaşında ne çok tutucu ne de çok geniş bi insanım.
       Kızgın değilim çünkü kendi hayatı ,kızgın değilim Büyük TÜRKİYE nin yurt dışındaki tanıtımını yapan en başarılı insanlardan biri.
       Ancak belki kendide farkında değil ama onun yaşadığı şöhretle akşam yatıp sabah kalkan pek çok genç var bu insanlarında acaba böylemi meşhur olunuyor diye aklından geçirdiklerini unutmamalı Bakın size bir söz hatırlatayım ZOR OYUNU BOZAR
       Bu yazdıklarım bütün sanatçı politikacı v.s için geçerlidir.
       Tarkan iyi ki var AMA LÜTFEN TOPLUMUMUZUN DEĞER YARGILARINA DAHA ÇOK DİKKAT ETSİN
       Sedat Öztürk
       

Güle Güle Tarkan.
       Hiç kimse Türkiyeye gelmen için yalvarmadı.
       Kardeşim sesini ve şarkılarını ben de beğeniyorum. Ancak ....
       Türkiye değil dünyanın neresinde olursa olsun, eşcinselliyi normal bir davranış olarak kabul etmiyorum.
       Hangibirimiz çocuklarımızın eşcinsel olmasını ister, normal bir evlilik yapıp çoluk çocuk sahibi olmasını istemez.
       Allaha inananlar, bu yeryüzünde görevlerimizden birinin, çocuk yapmak ve diğer insanlara faydalı olmak olduğunu bilirler.
       Tarkan eşcinsel değilse, ne ala. Çıplak poz vermiş bu onun özel hayatı imiş vesaire vesaire.
       Her toplulukta, starların her yaptığı, medyaya konu olur. O yüzden daha dikkatli davranmaları gerekir. Zira onlar çocuklarımıza örnek olan kimselerdir.
       Güle güle Tarkan. Gitmek istiyorsan git. Kalmak istiyorsan kal. Sadece nerede olursan ol, örnek bir vatandaş ol.
       Sami Goreli
       

SELAMLAR
       Ülkemizde har zaman yapıldığı gibi bu olayda da kişilerin yaptığı işe bakmak yerine olaylarla ilgiliniyoruz. Herkesin cinsel tercihi kendini ilgiledirir. bu olayı bu kadar deşifre eden kendini haberci sanan kişi ve kuruluşu da kınıyorum. Bu sadece Tarkan’la ilgili bir konu da değil kimsenin özel hayatı kimseyi ilgilendirmez ama bu bizim ülkemizde tam tersi işlemektedir. Artık insanların rahat bırakılması gerektiğini düşünüyorum.
        SEDA YILDIZ
       

BEn TARKANA SADECE BRAVO DIYORUM GORUSUNU ACIK ACIK SOYLEDi KI BAZI SANATCILAR DAHA DOGRUSU INSANLAR DIYEGIM YALAN HEP SOYLEMEKTEDIRLER....... YANI TARKAN ACIK ACIK OZEL HAYATINI SOYLEMIS OLDU ve bence cooook iyi yapti
       tebrik ediyorum
       Ferah
       

Özel hayata bu kadar müdahale olamaz ve olmamalı. Bugün Tarkan’a yapılan hareketleri,sarfedilen sözleri yıllar önce rahmetli Zeki Müren’e hangi medya leşkeri yapabilir ya da sarf edebilirdi? Bunları yayınlayanların tahammülsüz ve iki yüzlü olduğunu düşünüyorum.
       Melih Üstkanat
       

Sen cogu insanin gozunde urettiklerinle varsin, kisiliginle varsin. Herkes ozel anlamda istedigini yasamali baskalarina zarar vermeden, kimseye hesap vermeden. Tarkan, ister gay ol ister olma, bu ulkenin mantikli insanlari senle gurur duyuyor.
       Serdar Alkin
       

aslına bakarsanız bu ülkede haddini aşmış şekilde devam etmektedir bu olay...yani bu onun yaşam tarzı kimsenin onu bu seçiminden dolayı yargılamamalı (eğer gerçekten doğruysa)...
       şahsen ben tarkan hiç dinlemem fakat bu insanların haklarına,özel hayatlarına yapılmış bir saldırdır,biras daha düşünmeliyiz,biraz daha attığımız adımların nereye varacağını düşnmeliyiz burda tek sorun tarkan değil burda bir başkasıda, bir başkalarıda olacak....
       medyada hep görmeye alışmışız,her gece bi magazin programı ve sanatçı die tabir edilen kişilerin özel hayatları..bu birazda bizi alıştırmış sanırım..buda doğal olarak halkı da bilinçsiz duruma getirmiş yani doğal bir olay gibi gelmiş herkeze...
       artık aşalım bu tür olayları...ingilterede televisyonlarda bir futbolcu ile röportaj yapılırken dahi arabanın plakası gizlenmiş...çok yolumuz var.. ve yayıncılık ahlakı denen bişey hatırlanmalı artık!!...
       Sevinç Çelik
       

Henüz toplum olarak hala o kadar Hazımsızız ki bunu görmek gercekten cok üzüzcü ve ürkütücü.Tarkan olayı sadece bir Afiş.Örümcek zihniyetlerin,bağnaz duyguların ve sahteciliğin Afişi.Kişiliklerin ne kadar bağımlı olduğunun Afişi.
       Bırakın herkes kendisi olsun .Herkesin kendisine saygısı olsun.Kaldıki kendisine saygısı olmayan insanlar zaten bu kavramı bilmediği için başkalarına saygıyı zaten anlayamaz .Cinselliğin hala Tabu olduğu bir ülkede nasil oluyorda Erkeklik bu kadar konuşuluyor!anlamiyorum.Anlamak da istemiyorum.Ben benim ,sen sensin diye düsünemediğimiz sürece boşa kürek çekiyoruz zaten.
       Umutla kalın Sevinç
       

Tum dunyaya Turkce sarkilar ezberleten bir yildiza Turkiye’ye geldigi gunden beri rahat verilmedi. Biz ne bicim milletiz. Hem Turkiye’nin tanitimindan bahseder dururuz, hem de basarili birini hemen yerden yere vurmaya baslariz. Ben Tarkan hayrani falan degilim. Ama bu olya cok sinirlendigimi, Turkiye’ye bir daha donmezse buna hic birimizin bir sey soylemeye hakki olmadigini dusunuyorum.
       Sevinç İnce Azak
       

Şantaj malzemesi yapılmış olduğu ve konunun polise intikal etmiş olduğı bilinirken bu fotoğrafları kamuya açık yerde çekilmiştir diyerek ve bunu yayınlamış olmayı savunmak ve gelen tepliler üzerine kamuoyu desteği için üst üste hergün davudi televizyon sesi ile izleyicide beyin hasarı yaratacak düzeyde kampanya yürütmek zaten bu olayın tartışılması gereken esasını da değiştirmedi mi?
       Oryantal televizyonculuk ve lahmacun haberciliği buram buram konan bu kampanyaya bakmak gerekiyor. Asıl tartışılması gereken bir popçunun ‘sanat güneşi’ olup olmaması değil habercinin ‘her yaptığı doğru’ inancı ve bunu tescil ve teyit ettirmek için ‘özürlü Türkçesi’ve bilinen üslubu ile ortaya koyduğu yaklaşımıdır.
       Öte yandan belirtmek gerekir ki ‘bu aynanın’ ortaya koyduğu toplumsal düzey üslüp ve mantık seviyesidir asıl tartışılması gereken. Tartışma konusunu bu yönde değiştirmeniz doğru olmaz mı?
       Saygılarımla,
       O.Şişmanoğlu
       

kendi oğlumun böyle fotoğraflar çektirmesini uygun bulmazdım, toplumun bir kısmı tarafından örnek alınan sanatçımızın da uygun bulmuyorum.
       sidal nedimoğlu
       

Bence hiç kimse insanların özel hayatları ve cinsel tercihlerini sorgulayamaz. Rating uğuruna insanların özel hayatlarını monitöre edenleri de şiddetle kınıyorum.
       Soheila Sabeti
       

Tarkan konusu bence cok fazlan abartıldı yani ülkemizde hepimizin tanıdığı ve cinsel kimliğini herkesin bir bakıştı anlayabileceği şekilde ortaya koyan öyle cok sanatçı varken Tarkan ın üzerine bukadar gidilmesi gerekmezdi.Tabiki bu bunulada bitmiyor bence medya burda halkı bilinçlendirmek yerine halkın cahil kısmını yanına alarak olayların üzerine gitme yolunu seçiyor buna en yakın örnegi daha geçenlerde Mehmet Ali Erbil ve Nefise Karatay ikilisinin yasadıklarını verebiliriz.Tek temenliğmiz halktan önce medyanın bilinçlenmesi ve halkı dogru yönde kendi yanına çekmesidir...
        TARIK Elipek
       

Burada söylenecek tek söz var,o da ne zaman yeni kaset gündeme gelse böyle sansasyonel olayların ortaya çıkması. Bunu en son Atilla Taş örneğinde gördük.Bu olaylar,zannımca,tamamen reklam amçlı.Midem bulanıyor bu tür olaylardan çünkü,özellikle belli yaş grubuna etkili olan bu tip insanlar kafa karıştırıyorlar ve de sahip olunan sorunlerın üstünü örtüp anlık karanlıklar oluşturuyorlar.Bu gelecek nesillere kötü miras bırakmaktan başka birşey değil,bana göre.
        Bu tür olayların toplumda belli bir gelenek yaratmaması temenisiyle...
       İbrahim Taşkın RAKICI
       

Türkiye demokratik,sosyal,laik bir hukuk devleti olduğuna ve “homoseksüel” olmak ta bir suç olmadığına göre...kimsenin Tarkanın özel hayatına karışmaya hakkı yoktur..son derece basit ve eksik bir açıklamadır çünkü “yalan söylemek” bir suçtur,Tarkan ise her röpörtajında bu iddiayı inkar etmiş ve yalan söylemiştir.Kasedini aldıkları bir sanatçının yalancı mı değil mi olduğunu bilmek te o insanların hakkıdır..
       Ozan Devlen
       

Tarkan ya da herhangi birisinin cinsel yonelimi beni hiç ilgilendirmiyor.Ama beni ilgilendiren şey ulkemızdekı hukuki sapmalar. Olay bir hırsızlık vesantaj olayı ve suçluları sozum ona yakalandı ve cezalandırılacak. Fakat eksik kalan birşeyler var. Çalıntı mal almak suçundan yargılanan kimse yok. Bir televizyon kanalı ve onun malum haber sorumlusu yasa dışı bir şekilde elde edilmiş malzemeyi kullanabilir mi? Bu olay gazetecilikle ilgili kanunlar içerisindemi değerlendirilmeli yoksa adi bir suç ortaklığı olarak mı? Sorarım sizlere Tanju Çolak’ın mercedes kaçakçılığı davasından bunun ne farkı var?-
       Tulga
       

NE YAZIK Kİ TÜRKİYEDE STAR HARCAMAK O KADAR BASİTKİ .ONUN TERCİHİ NE OLURSA OLSUN UNUTMAYALIMKİ TÜRKİYE İÇİN İNANILMAZ BİR VELİNİMETTİR.NEDEN ?TÜRKİYENİN REKLAMINI HANGİ SANATÇI YAPACAK ATİLLA TAŞ MI YOKSA.BÜLENT ERSOY HANIM EFENDİ HANGİSİ MERAK EDİYORUM. REHA BEYİDE BURADAN KINIYORUM BİZİM ÜLKEDE NELER OLUYOR SEN BUNLARI AĞZINA BİLE ALMA YOK EFENDİM HABERCİLİKMİŞ YOK ÖYLEYMİŞ,BÖYLEYMİŞ.ZATEN HEP MERAK EDİYORUM REHA MUHTARI KİM SEYREDİYOR DİYE NE YAZIKKİ ODA BELLİ OLMUŞ OLDU
        SAYGILARIMLA
       

sen farklısın topluma karsı sorumlulugun var.turk toplumuna kendi tercihini kabul ettirmen zor olucaga benziyor.Bu benim öngörüm albüm zamanlaması ve istenilen ilgiyi bulamaması ileride karsılasacagı negatifleri kapatmak ve bunu dürüstlük ve samimiyetlik perdesinin arkasında herkese işte ben buyum kimseye hesap vermem diyerek fotografları ön plana cıkarması herseyin planlanmış oldugunun gösteriyor.
        Bu fotograflar dün cekilmedi,biliniyorduda şimdimi bulundu ? ‘Dogru zamanda dogru davranış’ kutlarım tarkan bundan sonra adından bu gibi sansasyonel olaylarla söz ettireceksin galiba...oysa biz seni sarkılarınla sevmiştik...
        tarkan gidiyor yaşasın yeni TARIK...
       Uğur Kirtis
       

Merhaba,
       bence tarkan’a biraz haksizlik yapiliyor.Ozel hayata karismak,gizli kalmasi gereken seylerin izin alinmadan yayinlanmasi,hele ki santaj yapan bir cete tarafindan cekilmis fotolarin yayinlanmasi kanimca turk basininin
       en buyuk hatalarindan bir tanesi...Ancak bu noktada tarkan da ‘evet benim kisisel tercihim bu yonde ’ diyerek gercek kimligini kabul etmis olsa ve boyle bir demec verse olay kapanacak ve hem santaj yapmak isteyenler hem de merakli turk halki susacak..dunyanin her yerinde ‘gay’ insanlar var ama kabul ettikleri icin durumlarini yadirganmiyorlar hatta ve hatta toplumda sanatci olarak buyuk saygi goruyorlar...tarkan’in yaptigi goruneni inkar etmek.
       UMUT UYAR

 

 
  NTVMSNBC KULLANICILARININ TOP 10'u  
 

Bu haberi diğer okuyucularımıza tavsiye eder misiniz?
hayır   1  -   2  -   3  -   4  -   5  -  6  -  7  kesinlikle

 
   
 
 
NTVMSNBC   NTVMSNBC 'ye iyi erisim için
Microsoft Internet Explorer
Windows Media Player   kullanın
 
   
  Ana Sayfa | Güncel | Dünya | Ekonomi | Sağlık | Yaşam | Teknoloji | Kültür & Sanat | Spor | Hava Durumu | Haber Özetleri | Arama | NTVMSNBC Hakkında | Yardım | Spor Yardım | Tüm Haberler |
Araçlar | NTVMSNBC Reklam Seçenekleri | Hukuki Şartlar & Gizlilik Hakları