Home page
Haber Menüsü


 
Onunla Bir Gece
Zekice yazılmış senaryoda Liv Tyler, Matt Dillon, Paul Reiser, John Goodman, Michael Douglas rolleri paylaşan oyuncular.
NTV-MSNBC
 
    29 Haziran—  “One Night At McCools - Onunla Bir Gece”de çok çekici bir kadın (Liv Tyler) ile birbirinden farklı dört erkeğin yolları bir barda kesişir. Heyecanlı ve komik olaylardan yola çıkan film, kadınların erkekler üzerindeki etkisini ve insanların gerçeği nasıl algıladıklarını kara komedi tarzında işliyor.  

   
 
       
    MSNBC News Sıcak günlere sıcak filmler
MSNBC News Filmler, Sinemalar, Seanslar
MSNBC News Liv baştan çıkarmaya devam ediyor
 
NTVMSNBC Reklam  
 

  Herşey bir gecede McCool’s barında başladı. Randy (Matt Dillon), McCool’s barını işletmekte, avukat Carl (Paul Reiser) ise barın kapandığı geç saatlere kadar orada oturmaktadır. Dedektif Dehling’in (John Goodman) oraya geliş nedeni de işlenen bir cinayettir. Üçünün barda buluştuğu gece Jewel (Liv Tyler) adında, insanın aklını başından alacak genç bir kadın da bir anda ortaya çıkınca hava biraz daha “ısınır”. Gece bitmeden önce artık üç erkek de Jewel’ı düşünür olmuştur; zira genç kadın bu erkeklerden birisinin aklını başından almış, bir diğerine hayattaki karısını, sonuncusuna da ölmüş karısını unutturmuştur. Herşeye rağmen Jewel son derece belalı bir kadındır ve amacı da bu üç adamı yan yana getirmekten çok daha başkadır.
Michael Douglas ve Liv Tyler filmde

       Yönetmen Zwart Hollanda’da doğup Norveç’te büyüyen bir yönetmen. Norveç, İngiltere, Fransa, Almanya ve ABD’de çeşitli reklam ve video klipler çeken Zwart, “Onunla Bir Gece”yle ilk kez bir sinema filmi yönetiyor.
       Kadroda yer alan Michael Douglas, Stan Seidel’ın senaryosunu okuduğu zaman çok beğenmiş: “Gri bölgelerde duran karakterler beni hep çekmiştir. Filmdeki kimseyi kötü ya da iyi olarak görmüyorum. Jewel sahip olduğu nitelikler sayesinde hayatta istediği şeyleri elde etmeyi erken yaşlarda öğrenmiş genç bir kadın. Güzelliğini, vücudunu ve çekiciliğini kullanıyor. Jewel ‘Meryem Ana ve de bir fahişe’. Bu, onda ne aradığınıza bağlı.” diyor Douglas filmdeki baş karakter hakkında.
       Yönetmen Harald Zwart ise filmi “kadınların erkekler üzerindeki gücü ve bir grup insanın farklı gerçeklikleri nasıl algıladıkları hakkında bir kara komedi” olarak tanımlıyor. Yönetmen şöyle devam ediyor: “Bu, aynı hikayenin üç farklı bakış açısından anlatılması ve her seferinde bizler öyküyü anlatıp herkesin gerçekte neler döndüğünü bilmesi için biraz daha fazla şey göstermeye çalışıyoruz.”
Liv Tyler, tüm cazibesini kullanıyor
       Liv Tyler da sürekli olarak keskin dönüşümler geçiren Jewel karakteri ile kendi hayatı arasında paralellikler kuruyor: “Hayatta gerçekten dürüst olmaya çalışırım; bu yüzden herşeye zıt bir yaklaşımı ele almak gerçekten eğlenceli ve manipülasyonlarınız çok açık. Herşeye rağmen Jewel hiç de kurnaz değil. O pek çoğumuz gibi: içinde hep ulaşmayı istediği şeyler var. Fakat hep acelesi var: her planı sadece birkaç günü kapsıyor ve bu nedenle de başa çıkması gereken yeni kusurlar çıkıyor. Tek istediği duygularını durdurabileceği ve evim diyebileceği bir yer. Tabii yaptıklarına bakarsak, hedeflerine ulaşmak için herşeyi kullandığını görürüz. Yapabileceği herşeyi yaparak düşlerinde çok fazla istediği şeyleri elde ediyor. Yaşamı boyunca, bunları elde edebileceği yollar bulmaya çalışıyor. Bazı farklı taktikleri var. Her erkeği ihtiyaçlarını karşılayarak yönlendiriyor ve istediği şeyi onlardan nasıl alacağını biliyor. Sonuçta film gerçekten onlar hakkında değil; istediği şeyleri elde edebilmek için onlara ne verebileceğiyle ilgili.”
       
       
KÜNYE
       Yönetmen: Harald Zwart
       Oyuncular: Liv Tyler, Matt Dillon, John Goodman Paul Reiser, Michael Douglas, Andrew Dice Clay, Richard Jenkins, Reba McEntire, Helen Moore
       Senaryo: Stan Seidel
       Görüntü Yönetmeni: Karl Walter Lindenlaub
       Müzik: Marc Shaiman
       Kurgu: Bruce Cannon
       Yapım Tasarımcısı: Jon Gary Steele
       Yapımcılar: Michael Douglas, Allison Lyon Segan
       
       
 
 
  NTVMSNBC KULLANICILARININ TOP 10'u  
 

Bu haberi diğer okuyucularımıza tavsiye eder misiniz?
hayır   1  -   2  -   3  -   4  -   5  -  6  -  7  kesinlikle

 
   
 
 
NTVMSNBC   NTVMSNBC 'ye iyi erisim için
Microsoft Internet Explorer
Windows Media Player   kullanın
 
   
  Ana Sayfa | Güncel | Dünya | Ekonomi | Sağlık | Yaşam | Teknoloji | Kültür & Sanat | Spor | Hava Durumu | Haber Özetleri | Arama | NTVMSNBC Hakkında | Yardım | Spor Yardım | Tüm Haberler |
Araçlar | NTVMSNBC Reklam Seçenekleri | Hukuki Şartlar & Gizlilik Hakları