Home page
Haber Menüsü


Güncelleme: 10:28 TS 3 Nis., 2001
NTV-MSNBC
Okur mesajları 2

  Mesajları okumak için linklere tıklayınız
İş dünyasının duayenlerinden Doğuş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Şahenk'in vefatıyla ilgili mesajlarınızı guncel@ntvmsnbc.com adresine yazabilirsiniz.
Okur mesajları 1
Okur mesajları 2
Okur mesajları 3
Okur mesajları 4
Okur mesajları 5

       Genç bir mühendis olarak, benim için hayatta örnek alınacak değerli büyüğümüz Sayın Ayhan Şahenk Bey’in, Niğde’de yaptırmış olduğu bütün hayır işlerinin yapımını üstlenen ve Niğdeli bir müteahhitin yapmasını çok istediği ve bizlere bir şans verdiği inşaatların şantiye sefliğini üstlenirken tanıdığım ve bunun için gurur duyup mutlu olduğum o değerli insanın vefatını öğrendiğim şu saatlerde o kadar üzgünüm ki...
       İdeale giden tek yolun özgüvenden, çalışmaktan, zorluklarla ve engellerle mücadeleden, sabırlı olmakla ve gerçekleri kabullenmekten geçtiğini söyleyen ve bu sözlerini beynime kazıdığım değerli büyüğümüz Sayın Ayhan Şahenk Bey’e Allah’tan rahmet diler, cennetin mekanı olmasını temenni eder, ailesine ve bütün Niğde halkına ve Türk milletine başsağlığı dilerim.
       M. Kani BOR
       

Böylesine değerli bir insan, işadamı ve yol göstericiyi kaybettiğimizden dolayı bütün Doğuş Ailesi ve Türkiye insanının başı sağolsun. Allah rahmet eylesin. Yaptıklarıyla her zaman kalbimizde yaşayacaktır. Saygılarımızla... 9 Eylül Üniversitesi öğrencileri adına:
       Ali Köşklü, Ahmet Özgen, Osman Fatih Cengiz
       

Kendilerini Niğde’ye yaptığı yatırımları neticesi ile tanıdığım; takdir edip, örnek aldığım saygın ve hayırsever bir işadamı olan Sayın Ayhan Şahenk Bey’e Allah’tan rahmet, tüm hemşerilerime ve Türk milletine başsağlığı dilerim.
       Yahya Bademler
       

Yüce Tanrı’dan esirgeme ve bağışlamasını dilerim.Örnek bir insan,çalışkan ve dürüst Türk vatandaşı,büyüğümüz;sevgili Ayhan Şahenk seni güleryüzünle özleyeceğim.
       erkan hazer.
       

Dun gece NTV’de ilk kez Ayhan Sahenk ile ilgili bazi seyleri ogrenme firsatim oldu...Boyle kiymetli insanlarin hayatlarini, felsefelerini, goruslerini ogremek ve ornek almak yerine sadece futbolcu, manken, sarkicilarin hayatlarini ve deger yargilarini takip etmek ne kadar aci.. Ailesine, cevresindeki genclere, cocuklara ve hatta yasitlarina mukemmel bir ornek ve yol gostericisi olduguna kuskum yok..Ben maalesef sadece oldukten sonra faydalanabildim...
       Artik durust, caliskan ,mutevazi ve vatansever insanlarimizi tanimak icin daha fazla caba sarfedecegim...NTV’nin de bu konuda onderlik yapacagini marim..
       Basimiz sagolsun...
       Esra Yazici Tozge
       

Türkiye’de büyük projeleri başarıyla tamamlamış, birlikte çalıştığım uzmanlarından sayın İsmet Orçan’nın kendisinden sevgi ve saygıyla bahsettiği, hayırsever insan Ayhan Şahenk’e Tanrı’dan Rahmet Dilerim.
       Fuat Şahin
       

Sayın Ayhan ŞAHENK beyefendiye Allah’tan rahmet, sevenlerine sabır diliyorum.
       Doğus Grubu ailesinin başı sağ olsun...
       Gökay Kurt
       

Bir Doğuş grubu çalışanı olarak Sayın Şahenk’in kaybından derin bir üzüntü duydum.Kendisi örnek bir iş adamının tüm özelliklerini taşıyordu.Hiç bir zaman siyasete alet olmadı,siyasi rant peşinde koşmadı ve en önemlisi kriz dönemlerinde cesur ve karlı yatırımları oldu.Yaşar iken eserleri ile anılan ender insanlardandı. Ayhen Şahenk salonundaki her maçtaadı ve eserleri tekrar tekrar anılacak.
       Görkem Çokçetin
       

Türkiye nin önde gelen işadamlarından biri olan ve hayırseverliği ile tanınan saygın kişiliği ile birçok kişiye örnek olan saygıdeğer işadamı sayın Ayhan ŞAHENK’e Allah’tan rahmet diler , tüm Türkiye ve Doğuş ailesine başsağlığı dilerim.
       Güven Sarıçayır
       

Türkiye ve Doğuş grubu bir büyük insanı kaybetmenin üzüntüsünü yaşarken başta Şahenk Ailesi ve Doğuş Grubu çalışanlarına başsağlığı diler, Mütevazi kişiliği ve Türkiye için çok şeyler yapmış olduğuna inandığım merhum Ayhan Şahenk e Allah tan rağmet dilerim.
       Nur içinde yat Sayın A.Şahenk
       İsmail Güner
       

En çok takdir ettiğim,hep örnek olarak gösterdiğim ve yaptıklarını takdirle izlediğim değerli bir işadamımızı ve hayırsever bir insanı kaybettik.Tüm sevenlerine ve iş alemine başsağlığı diliyorum.Allah rahmet eylesin.
        Aytaç Kamar
       

Sayın Ayhan Şahenk Bey’ in ülkemize sağladıkları, çalışmaları, başarıları ve mütevazi tavırlarını hiçbir zaman unutmak mümkün olmayacaktır. Saygı değer büyüğüme Allah’ tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabır dilerim.
        S. Burak Ayata, MBA
       

Başın sağolsun Türkiye’m,
       Seni aydınlığa taşıyan, refaha taşıyan bir neferini kaybettin;
       Başın sağolsun Türkiye’m
       İçinden bir parçanı kaybettin
       Terketmedi, hiçbir durumda seni
       Sen arkanda duran bekçini kaybettin
       Başın sağolsun Türkiye’m
       Başın sağolsun
       Mehmet BOZALİ
       

Değerli ve saygın işadamı, bizlere geniş ufuklar açan sevgili Ayhan babamızı kaybetmenin derin üzüntüsü içindeyim. Kendisine Tanrıdan rahmet, yakınlarına ve başta NTV olmak üzere tüm bağlı olduğu kuruluşlara sabır diliyorum. Türk ulusu büyük ve yeri kolay kolay dolduralamayacak bir büyüğünü kaybetmiştir. Hepimizin başı sağolsun...
        Saygılarımla,
       Onur Gökhan Gökakın
       

Sn.Ayhan Şahenk’in vefatını büyük bir üzüntü ile öğrenmiş bulunuyorum. Ailesine, tüm Doğuş Grubuna başsalığı ve sabır, kendisine de allahtan rahmet diliyorum.
       Profesyonel bir yönetici olarak, Doğuş Grubunun bir ekipdaşı olmayı çok arzu ettim. Bu arzumda özellikle Sn.Ayhan ŞAHENK’in ciddi, saygın ve Profesyonelliğe değer veren yaklaşımı çok etkili oldu.
       Kendisini şahsen tanımadığım ve Doğuş grubunda çalışmadığım halde, bir profesyonel olarak hamimizi kaybetimizi düşünüyor, tekrar hepinize başsalığı ve sabır diliyorum.
       Saygılarımla
       Murat GÜRBÜZ
       

Değerli büyüğüm patronum babam ve herşeyimiz olan sayın Ayhan Şahenk’i kaybetmenin derin üzüntüsü içerisindeyiz. Allahtan kendisine rahmet diliyor tüm DOĞUŞ ailesinin başı sağolsun diyorum. Allah taksiratlarını affetsin.
       Mustafa Ayverdi
       

Türkiye’nin önde gelen işadamlarından Ayhan Şahenk’in vefatı hepimizi derinden üzmüştür.
       Binlerce medya çalışanı için istihdam imkanı oluşturan Ayhan Şahenk’in ani vefatı,
       binlerce medya çalışanının işsiz kaldığı bir ortamda medya çalışanları için ayrı bir yas kaynağı oluşturmaktadır. Onu sevenler kendisini unutmayacaktır.
       Medya çalışanları önemli bir ağabeylerini kaybetmiş durumdadır. Kendisine Allah’tan rahmet, değerli ailesine ve dostlarına sabırlar diliyorum.
       Doç. Dr. Osman ÖZSOY
       

Doğuş Grubu çalışanı olarak değerli büyüğümüz, başarılı işadamı Sn. Ayhan Şahenk’i kaybetmenin acısını paylaşıyorum. Kendisine Allahtan rahmet diliyorum.
       Saygılarımla
       Özlem Gürsel
       

Değerli büyüğümüz,saygıdeğer ve örnek insan Sayın Ayhan Şahenk beyi kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz.Yaptığı hizmet ve eserlerle ülkesine ve doğduğu büyüdüğü topraklara katkıda bulunan sevgili hemşehrimizi kaybetmekten büyük üzüntü duyuyor ,ailesinin ve dostlarının kederini paylaşıyorum. Alllah rahmet eylesin..
       Rahat ve huzur içinde uyu sayın Şahenk.
        Ramazan ETKAR
       Elektronik Müh.
       ASELSAN A.Ş
       

Doğuş Grubunun başı sağolsun.
       Dr.Atilla Çoruh
       Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi.
       

Allah’tan Rahmet, Ailesine ve tüm Türkiye’ye başsağlığı diliyorum.
       Kendisini ne televizyonlarda ne de gazetelerde görebildik. Kendini hiç bir zaman ön plana çıkarmadı. Türkiye ile ilgili tartışmalarda hiç bir zaman taraf olmadı, eğer olsaydı sanırım Rahmetli’yide yakından tanırdık. Fakat Rahmetli en doğrusunu yaptı. Yapması gerektiği gibi yaptığı işlerin başarılı olması için ve Türkiye’nin uluslararası arena’da ticari alanda başarılar kazanması için mücadele etti. Ama bugün tüm Türkiye, öncelikli olarak çok değerli bir iş adamımızı kaybettiğimizin bilincindeyiz. Ayhan Şahenk’ler hergün yetişmiyor ne yazık ki...
       Türkiye’nin içinde bulunduğu şu zor günlerde Ayhan Şahenk’leri kaybetmek herhalde bizleri iki kat daha fazla üzüyor.
       Sn Ayhan Şahenk, belki siz uzun bir yolculuğa çıkıyorsunuz fakat sizin bıraktığınız eserler her zaman yaşatılacak ve size hayatınızda yaptığınız her şey için Teşekkür ediyor, iyi yolculuklar diliyorum.
       Toprağınız bol olsun,
       Sinan ÇELENKOĞLU
       

Ayhan Bey’le yakınlarımın dostu olarak tanıştım. Bir ara yönetici olarak iş birliğimiz oldu. Güven veren ve çabucak dost olunabilen bir insandı. Her karşılaştığımızda, samimi yakınlık hissettim. Sağlığı hakkındaki haberleri endişeyle izliyordum. Bir yakınımı kaybetmiş gibi duygulu ve üzgünüm. Ailesine ve mesai arkadaşlarına taziyetlerimi sunarım,
       sabır ve metanet dilerim.
       Tarhan Erdem
       

türkiyeye ciddi yatırımlar yapan, özverili çalışmalarıyla bir çok işadamına örnek olan ayhan şahenk beye tanrıdan rahmet, doğuş gurubuna başsağlığı diliyorum
        saygılarımla
       tarık bayamlıoğlu
       

Devletimizin önde gelen iş adamlarından Ayhan beyin ölümü herkesi üzmüştür. Kendisine Allahtan rahmet yakınlarına sağlık diliyorum.
       Tuncay Başköy
       

yeni bir doğuş gurubu çalışanı olarak duyduğum zaman şok oldum ve çok üzüldüm.kenisine allahtan rahmet kederli ailesine başsağlığı diliyorum.toprağın bol olsun ayhan şahenk.türkiye seni unutmayacak.yardım ettiğin binlerce insan seni unutmayacak.sen hizmetlerinle yaşayacaksın...
       Yunus Özgen
       

Sayyn Ayhan ?ahenk Beyefendilerine Allahtan Rahmet,Ailesine ve bütün Türk Ulusuna ba?sa?ly?y dilerim.
        Mükerrem Aksoy
       

Türkiye yaşantısıyla Türk gençliğine en güzel örnek olan sanayicisini kaybetti. Türkiye 21.yy’a Şahenk, Koç ve nice değer kaybettiğimiz sanayicilerin geride bıraktığı tohumların büyüyüp filizlenmesi ile damgasını vuracaktır.
       Başımız sağolsun.
       Devrim Dirik
       Bilkent Universitesi
       Endustri Muhendisligi

 

 
  NTVMSNBC KULLANICILARININ TOP 10'u  
 

Bu haberi diğer okuyucularımıza tavsiye eder misiniz?
hayır   1  -   2  -   3  -   4  -   5  -  6  -  7  kesinlikle

 
   
 
 
NTVMSNBC   NTVMSNBC 'ye iyi erisim için
Microsoft Internet Explorer
Windows Media Player   kullanın
 
   
  Ana Sayfa | Güncel | Dünya | Ekonomi | Sağlık | Yaşam | Teknoloji | Kültür & Sanat | Spor | Hava Durumu | Haber Özetleri | Arama | NTVMSNBC Hakkında | Yardım | Spor Yardım | Tüm Haberler |
Araçlar | NTVMSNBC Reklam Seçenekleri | Hukuki Şartlar & Gizlilik Hakları