Home page
Haber Menüsü


Güncelleme: 03:36 TS 4 Nis., 2001
NTV-MSNBC
Okur mesajları 1

  Mesajları okumak için linklere tıklayınız
İş dünyasının duayenlerinden Doğuş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Şahenk'in vefatıyla ilgili mesajlarınızı guncel@ntvmsnbc.com adresine yazabilirsiniz.
Okur mesajları 1
Okur mesajları 2
Okur mesajları 3
Okur mesajları 4
Okur mesajları 5

       Türkiye çok değerli bir işadamını, büyük bir hayırsever vatandaşını kaybetti. Bu kıymetli insanımızın diğer işadamlarına örnek olmasını diliyorum. Türkiye’nin başı sağolsun.
       Mustafa Haliloğlu
       

Değerli Büyüğümüz, kıymetli insan Sayın Ayhan Şahenk Bey’in vefatını üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayım. Kendisine Allah’tan rahmet ailesine rabır ve uzun ömürler dilerim. Saygılarımla,
       Niğde eşrafından, Zafer Özcan
       

Dünya tatlısı bir insanı yitirmenin üzüntüsü içerisindeyiz. O sadece ailesine değil, tüm insanlığa malolmuş muhterem bir insandı. Hepimizin başı sağ olsun mekanı cennet olsun.
       Aktekin Ailesi
       

Sayın Ayhan Şahenk Beyefendi’ye Allah’tan rahmet, sevenlerine sabır diliyorum. Doğuş Grubu ailesinin başı sağ olsun...
       Gökay Kurt
       

Değerli patronumuz, babamız, Ülkemizin öncü ve dürüst insanı, Sayın Ayhan Şahenk’i kaybetmenin verdiği acıyı yüreğimizde yaşıyoruz, Doğuşlu olmanın verdiği gururu herzaman taşıyacağız. Ailesine ve tüm doğuşlulara başsağlığı diliyorum. Allah rahmet eylesin.
       Ahmet Aslan
       

Bir Doğuş Grubu çalışanı olarak Ayhan Beyin vefaatinin üzüntüsünü derinden hissetmekteyim. Türkiye için çok değerli bir insanı kaybettik.
       Ailesinin ve bütün Doğuş Grubunun başı sağolsun.
       Ahmet Oturgan
       

Başınız sağolsun.
       Ayhan Şahenk bey ile tanışmasamda, bende ismi hep güven ifade etmiştir. Temsil ettiği her ürün 1.Kalite olmuştur. Başınız sağolsun.
       Atilla Çokkan
       

HEPİMİZİN BAŞI SAĞOLSUN SAYIN AYHAN ŞAHENK BEYEFENDİYE ALLAHTAN RAHMET DİLİYORUM.BÖYLESİNE KİRLİ BİR DÜNYADA BUKADAR TEMİZ KALABİLMEK HERKESE KISMET OLAMAZ HERHALDE...
       BARIŞ COŞKUN
       

Değerli insan Ayhan Şahenk’in kendi ağzından yaşam öyküsünü zevkle okudum.Genç bir inşaat mühendisi olarak bu yaşam öyküsünün ulusumuza ve özellikle de gençlerimize rehber olmasını diliyorum.
       Bülent Tatar
       

Öncelikle bütün, Doğuş Grubuna en içten başsağlığı dileklerimi ve üzüntülerimi iletmek istiyorum.Yaşamı boyunca yaptığı işlerle Türk Milleti’nin kalbinde sevgiyle anılacak olan sayın Ayhan Şahenk’in vefatı, onun başta “iyi insan ve iyi işadamı olma” olmak üzere ilkelerini sürdürebilmek konusunda öncelikle ailesi olmak üzere tüm Doğuş Grubuna daha fazla bir sorumluluk yüklemiştir.Bugüne kadar yaptığı çalışmalarla ülkemizi 3. binyıla her alanda yüksek düzeylerde taşımak çabasında olan rahmetli Ayhan Şahenk’in bu manevi mirasının ve ilkelerinin, ailesi ve Doğuş Grubu tarafından yılmadan sürdürüleceğine olan inancımı ve vefatından dolayı üzüntülerimi bildiririm.
       Saygılarımla,
       Can M.Erdem
       

Sayin buyugumuz Degerli Ayhan beyi kaybettik. Basimiz sagolsun.
        Cuneyt Dirican
       

Türkiye’nin sahip olduğu ender dürüst ve bu sayede başarıyı yakalamış işadamlarındandı.Bu sayıyı azaltmış olmasının ülke açısından endişe verici olduğunu düşünüyorum.Kendisine Tanrı’dan rahmet, sevenlerine başsağlığı diliyorum.
       Demet ÖZKARA
       

Turkıye ıcın cok degerlı bır ınsanı malesef kaybettık.O yardımsever,mantıklı bır ınsandı...onu tanumıyordum ama gazete ve dergılerden takıp ettgım kadarıyla yorum yapabılıyorum.Aılesı ve sevenlerıne allahtan sabır dılıyorum..Mekanı kesınlıkle cennet olucak...
       Ebru Büyükköy
       

Sayin Ayhan Sahenk’in vefati nedeniyle uzuntunuzu paylasir, Allah’tan rahmet ve yakinlarina bassagligi diliyorum.Basin patronlari arasinda “temiz” olmasi, basin emegine olan saygisi ve kamunun haber alma hakkina olan duyarliliginda calisanlarinin sinirsiz yaraticiliginda ve arastirmada ozgur birakmasiyla cok basin patronuna ornek nitelikte biriydi Sayin Sahenk.Gunumuz basin patronlarinin ornek lamsi gerekli kisi idi.
       Vefati ciddi bir kayiptir, cidden cok uzuldum.Ruhu ?ad olsun.
       Saygilarimla
       Ekrem Uca
       

Hayatta hiç tanımamanıza rağmen uzaktan da olsa gıpta ettiğiniz, liderliğine, yaptığı girişimciliklere saygı duyduğunuz kişiler vardır ve onları görmeseniz de kuruluşlarına, şirketlerinin yöneticilerine,markalarına, televizyondaki reklamlarına uzaktan uzaktan imrenir ve örnek alır ,tebessümle yaklaşır ve kendinize yakın hissedersiniz.
       Ayhan Şahenk benim için öyle bir simgeydi.
       Allah rahmet eylesin, Allah unutturmasın.
       Emre Mutluay
       

Türk iş dünyasının duayeni, değerli insan Ayhan Şahenk’in vefatından dolayı derin üzüntü duymaktayım. Gerek iş dünyasında, gerek televizyonculukta yaptığı başarılı işler ve özellikle Niğde’ye yaptığı üstün hizmetlerle hiç bir zaman unutulmayacak olan değerli hemşerim Sn.Ayhan Şahenk’e Allah’tan Rahmet, ailesi ve tüm çalışma arkadaşlarına baş sağlığı dilerim.
       Hüseyin Özcan
       

Sayin Bayanlar ve Baylar,
       Ayhan Sahenk’in vefatini dün geceki haber bültenlerinizden ögrendim. Kendisini hic tanimazdim, fakat bizlere böylesine keyifle izledigimiz bir televizyon kazandirdigi icin kendimi sorumlu hissedip size yazmaya karar verdim. Tüm NTV ailesinin basi sagolsun, kederli ailesine de bassagligi dilerim.
       Mustafa Hayırlı
       

Turk insanini kalite kavramiyla tanistiran , insana deger veren hizmet anlayisini getiren cok degerli bir insani kaybettigimiz icin buyuk zuntu icindeyim. Allah rahmet eylesin.
       Resat Saravin
       

KENDİSİNİ TANIYABİLDİĞİM İÇİN GURUR DUYDUĞUM,HERKESE ÖRNEK
       OLMALI DİYE DÜŞÜNDÜĞÜM DEĞERLİ BÜYÜĞÜMÜZÜ KAYBETTİĞİMİZ İÇİN ÜZGÜNÜM. NE
       MUTLU O’NA GERİDE HOŞ BİR SADA BIRAKTI. MEKANI CENNET OLSUN.
        ÖMER ÖZKAN-BALIKESİR
       

Sayın Ayhan Şahenk’in vefatından dolayı çok üzgün olduğumu belirtir, öncelikle ailesine
       ve de tüm Doğuş Holding çalışanlarına başsağlığı dilerim.
       Kader Kutun
       

Türkiye Ayhan ŞAHENK gibi şahsiyetlere en fazla ihtiyacı olduğu bir dönemde bu değerli kişiyi kaybetmiştir.Hepimizin başı sağolsun.
        Hasan ÖZ
       

Allah rahmet eylesin.Ne yazıkki iyi insanlar uzun yaşamıyor.Kötüler ise Allah affetsin, bir türlü gitmek bilmiyor.Üzülerek görüyoruz ki ülkenin ihtiyacı olan insanlar teker teker gidiyor, bizleri biraz daha üzüntüye iterek.
       Allah mekanını cennet eylesin.
       Suat KUCUKER
       

Türkiye’nin yetiştirdiği ve şu anda örnek olarak gösterilebilecek az sayıda işadamından biri olan Şahenk’in vefatı bizleri son derece üzdü. Duayen sıfatını hakeden sayın Şahenk’e Allahtan rahmet ailesine başsağlığı dileriz.
       Nesrin Şirvan
       

Sayin Ayhan Sahenk, sadece basarili bir isadami degil, ayni zamanda toplumun sosyal sorunlarina son derece duyarli bir insandi. Ülkemizde alin teri ile para kazanmis, kazancinin önemli bir bölümünü topluma hizmet etmek amaciyla harcamis yardimsever isadamlarinin degerini, yolsuzluklarla bogustugumuz su dönemlerde çok daha iyi anliyoruz. Merhum Ayhan Sahenk, Türkiye’nin en önde gelen ve basarili isadamlarindan biri olmasina ragmen, topluma yaptigi degerli katkilari, medyada yer alma ve reklam kaygilarindan uzak, tevazu içerisinde gerçeklestirmistir.
       Gösterdigi tevazu, basari, yardimseverlik, azim ve çaliskanlik gibi üstün erdemler, tüm olumsuz sartlara ragmen gelecegini bu ülkede aramayi kararlilikla sürdüren ve “meydani hirsizlara, yolsuzlara birakmamaya” kararli olan dinamik Türk gençleri için azim ve ilham kaynagi olmaya devam edecektir. Türk milletinin Ayhan Sahenk gibi nice dürüst, yardimsever, duyarli ve basarili isadamlari yetistirmesini diliyorum. Basta Sahenk Ailesi’ne ve tüm Dogus Grubu çalisanlari olmak üzere, yurdunu seven tüm Türk milletine bassagligi diliyorum.
       Saygilarimla
       Evren ALTIOK
       

Ağabey, baba, Adam gibi Adam, Büyük İş Adamı, Türk İş Aleminin Dünya Diblomasi Duayeni, Dost ; Sayın Ayhan ŞAHENK’in kaybından çok büyük üzüntü duyduğumu belirtmek isterim.
       İnanın vefatını duyduğumda en yakınımı kaybetmiş kadar elem duydum. ALLAH Rahmet eylesin
       Başta eşi, çocukları, torunları, ailesi ve Doğuş topluluğu çalışanları ile Niğdeli’lilerin ve tüm Türk Ulusunun Başı sağ olsun.
       Üzüntünüzü paylaşır, baş sağlığı diler geride bıraktığı yakınlarına metanet ve sabırlar dilerim.
       Turhan KIRANKAYA
       Sanayici
       

Değerli patronum, Babamızı kaybettik . Böylesine dürüst. çalışkan insanlara türkiyemizin ihtihyacı var.
        ailesine ve tüm doğuş holding grubunun başı sağolsun .
        EROL ŞEN
       

Basimiz sagolsun. Allah razi olsun Ayhan Bey’den...
       Alper ALTINISIK
       

BİR AYHAN ŞAHENK GİDER BİR(BİN) AYHAN ŞAHENK GELİR DİYEBİLSEK KEŞKE
       AMA BİLİYORUZ Kİ KOLAY KOLAY YERLERİ DOLMUYOR NE YAZIK Kİ
       ÜLKEMİZ İÇİN BÜYÜK KAYIP BAŞIMIZ SAĞOLSUN
       İBRAHİM YALÇIN
       

Seni çok özleyeceğiz,
       Azmi senden öğrendik,
       Tevazuyu sende gördük,
       Büyük düşünmeyi rehber ettin,
       Sensiz de olsak seninleyiz,
       Ruhun şad , mekanın cennet olsun.
       Abdullah GÜZELDÜLGER
       

Acı haberi bu sabah aldım. Üzüntünüzü paylaşıyor ve hepimize başsağlığı diliyorum.
        Mimar Sevgi Kaya Öktür
       

Sevgili Ağabeyimiz Değerli Büyümüz Hemşerimiz Ayhan ŞAHANK’i yitirdik Başımız Sağolsun.
       Kadir ALBAYRAK / İZMİR
       

TÜRKİYE’NİN EKONOMİ KAPTANLARINDAN;
       SAYIN AYHAN ŞAHENK’İN KAYBINI ÜZÜNTÜ İLE ÖĞRENMİŞ BULUNMAKTAYIM.
       KENDİSİNE ALLAHTAN RAHMET; KEDERLİ AİLESİNE BAŞSAĞLIĞI VE DEĞERLİ DOĞUŞ
       GRUBU ÇALIŞANLARINA İSE SABIRLAR DİLİYORUM.
       SAYGILARIMLA,
       AYHAN GÜNER
       

ülkemizde dürüstlük ve azimle çok büyük yatırımlara imza atan birçok genç insanın örnek aldığı değerli insana tanrı’dan rahmet kederli ailesine başsağlığı diliyorum.İnşallah onun gibi değerli insanlar kazanır ülkemiz.
        ali çelik
       

Merhum Şahenk’in ailesine, yakınlarına ve NTVMSNBC camiasına sabır ve başsağlığı diliyoruz
       Grup 7 İletişim Hizmetleri
       Cengiz Turhan
       


       SAYIN AYHAN ŞAHENK’İ KAYBETMEK ULUSÇA BİR BÜYÜK KAYIPTIR.TÜM ULUSUMUZA BAŞSAĞLIĞI,
       KEDERLİ AİLESİNE ALLAHTAN SABIR DİLERİM.SAYGILARIMLA.
       MUZAFFER KEMAL BİLGİN
       

İş hayatımda örnek alacağım ender insanlardan SN Ayhan ŞAHENK Beyefendiye Allahtan rahmet, yakınlarına ve tüm grubumuza başsağlığı dilerim.
       A.Harun DURSUNOĞLU
       İnşaat Emlak Müdürlüğü
       

Değerli büyüğümüz Sayın Ayhan Şahenk’i kaybettiğimiz için üzüntümüz çok büyük. Ailesine ve tüm Doğuş Grubu çalışanlarına başsağlığı, kendisine
       Allhtan rahmet diliyorum.
        BERKİN ÖLÇER
       

miletce basımız sagolsun. Degerli bir büyügümüzü kaybettik. Cenab-ı Allah’tan Sn. Ayhan Şahenk beyefendiye rahmet, ailesine Niğdelilere ve sevenlerine başsaglıgı diliyorum.
        Cem Murat Deniz
       

Az laf , çok iş prensibi ile hareket eden saygıdeğer bir insandı. Tanrı , yakınlarına ve biz sevdiklerine, metanet versin.
       Levent KESKIN
       hakikaten uzgunum tanri dan rahmet dilerken kendisinin ne kadar iyilik sever memleketini dusunen bir insan olarak hatirlayacagiz topragi bol olsun..
       Murat Ergüder
       

Değerli büyüğümüz, başarılı işadamı Sayın Ayhan Şahenk beyi kaybetmenin derin üzüntüsü içerisindeyim.
       Bir insan ki Türkiye Cumhuriyetinin yetiştirdiği ender evlatlardan, bir insan ki yaşamı boyunca bu ülkenin kalkınması için çalışmış, arabulucu ve barışçı kişiliği, azmi, çalışkanlığı, dürüstlüğü ve aile yaşantısıyla biz gençlere örnek bir insan olmuştur. Hiç medyatik olmadığı halde onu tanımayan insanların ona duyduğu sevgi olağan üstü bir şey, umarım Allah herkese böyle bir yaşam ve böyle bir son nasip eder. Öncelikle ailesine ve yakınlarına sonra tüm Türkiye’ye başımız sağ olsun diyorum. Yaptıklarınız sonsuzlukta yankılanıyor Ayhan bey..
       M. Özler

 

 
  NTVMSNBC KULLANICILARININ TOP 10'u  
 

Bu haberi diğer okuyucularımıza tavsiye eder misiniz?
hayır   1  -   2  -   3  -   4  -   5  -  6  -  7  kesinlikle

 
   
 
 
NTVMSNBC   NTVMSNBC 'ye iyi erisim için
Microsoft Internet Explorer
Windows Media Player   kullanın
 
   
  Ana Sayfa | Güncel | Dünya | Ekonomi | Sağlık | Yaşam | Teknoloji | Kültür & Sanat | Spor | Hava Durumu | Haber Özetleri | Arama | NTVMSNBC Hakkında | Yardım | Spor Yardım | Tüm Haberler |
Araçlar | NTVMSNBC Reklam Seçenekleri | Hukuki Şartlar & Gizlilik Hakları