Home page

Haber Menüsü


Bilgili: Sorumlu aranıyorsa benim
Serdar Bilgili, kendisi ve yönetim kurulunun teknik kadro ile futbolcuların sonuna kadar arkasında olduğunu söyledi.
İstanbul
AA
12 Şubat— Beşiktaş Kulübü Başkanı Serdar Bilgili, alınan kötü sonuçlara rağmen, kendisi ve yönetim kurulunun teknik kadro ile futbolcuların sonuna kadar arkasında olduğunu söyledi. Bilgili, futbol şubesi sorumlusu Yıldırım Demirören ve futbol şubesi basın sözcüsü Mete Düren ile birlikte Akaretler‘deki kulüp binasında düzenlediği basın toplantısında, Beşiktaş‘ın Türkiye Kupası ve dün de Çaykur Rizespor karşısında aldığı kötü sonuçların camiayı olduğu gibi, kendilerini de üzdüğünü ifade etti.

   
 
NTVMSNBC Reklam  
 

  Yönetim kurulu olarak, sezon başında teknik kadroyu inanarak ve güvenerek göreve getirdiklerini vurgulayan Bilgili, “Sezon başında hem ligde, hem de Avrupa‘da bu takım göğsümüzü kabarttı. Ancak son dönemlerde yine bu kadro bizi mutsuz etti“ diye konuştu.
       
“SORUMLU ARANIYORSA BENİM“
       Beşiktaş‘ın şu an yaşadığı büyük değişimin, son dönemdeki sancılara neden olduğunu belirten Bilgili, “Sorumlu aranıyorsa, bu ben ve yönetim kurulu arkadaşlarımdır. Biz yapılan tüm eleştirileri açık yüreklilikle dinliyoruz ve bunlardan gereken dersi alıyoruz“ diye konuştu.
       Bilgili, bugünlerin Beşiktaş camiası için kenetlenme günü olduğunu, başarının istikrarla geleceğini dile getirerek, “Biz kötü günde dağılacak bir caima değiliz. Şampiyonluk şansımız hala sürüyor. Önümüzdeki 3-4 maçı kayıpsız atlatırsak, yine şampiyonluğun en büyük adayı biz oluruz“ şeklinde konuştu.
Beşiktaş 40 sezona bedel gol yedi

“TEKNİK KADRO VE FUTBOLCULARIN ARKASIYDAYIZ“
       Serdar Bilgili, herşeye rağmen kendisi ve yönetim kurulunun teknik kadro ile futbolcuların sonuna kadar arkasında olduklarını kaydetti. Beşiktaş‘ı şampiyonluğa taşıyacak kadronun yine ellerindeki kadro olduğunu ifade eden Bilgili, “Bizim futbolculara ve teknik kadroya güvenimiz devam ediyor. Sonuna kadar onların arkasındayız“ dedi.
       
NOUMA KONUSU
       Bilgili, Pascal Nouma ile ilgili sorulan bir soruya ise şöyle cevap vredi: “Nouma bizim için çok önemli bir futbolcu. Yaptığı hatalar sonucu ceza yönetmeliğimizi harfiyen uyguluyoruz. Fransa dönüşünde de bu futbolcumuzla, futbol komitemiz karşılıklı görüşecek.“
       Başkan Bilgili, basın toplantısı sırasında takımın teknik konusu ile ilgili sorulara cevap vermekten kaçınırken, Khlestov ve Sellami ile ilgili soruları da geçiştirmekle yetindi.
Beşiktaş, Scala’yla tarih yazıyor

TARAFTARA MESAJ
       Başkan Bilgili, Beşiktaş‘ın taraftar açısında şanslı bir kulüp olduğunu ve siyah-beyazlı taraftarların hem kötü, hem de iyi günde takımın yanında olduğunu kaydetti. Çaykur Rizespor maçı sonrası yapılan protestoların doğal olduğunu belirten Bilgili, “Bu takıma destek olmak zorundayız. Taraftarımızın da özellikle bugünlerde takımın yanında olacaklarına yürekten inanıyorum. Bizi şampiyonluğa taşıyacak yine bu kadrodur. Bu nedenle taraftarımızdan takımlarına sahip çıkmalarını istiyoruz“ diyerek sözlerini tamamladı.
       
1903 KARAKARTALLAR OLUŞUMU’NUN AÇIKLAMASI
       Beşiktaş‘ın Çaykur Rizespor karşısında aldığı 5-1‘lik ağır yenilginin tepkileri sürüyor. 1903 Karakartallar Oluşumu, yaptığı yazılı açıklamada, kulüp başkanı Serdar Bilgili‘nin seçim kitapçığında yer alan sözlerine dikkat çekerek, “Bu sonuçlardan sonra hangi Beşiktaşlı çocuk göğsünü gere gere ‘Ben Beşiktaşlıyım‘ diyebilecektir?“ diye görüş belirtti.
       Yapılan açıklamada şu görüşlere yer verildi: “Son günlerde ardarda gelen başarısız sonuçlar, Beşiktaşımızın kupadan elenmesine, ligde 5 puan geriye düşmesine neden olduğu gibi, bundan da önemlisi takımın inanç ve gücünün kaybolmak üzere olduğu, spor kamuoyunda hezimet olarak nitelenen sonuçların normal karşılanmaya başlandığı açıkca ortaya çıkmıştır. Bunun içindir ki, bundan böyle Beşiktaşımızın layık olduğu yere ulaşması için, 1903 Karakartallar Oluşumu olarak, üzerimize düşen her türlü çabayı göstereceğimizi, bu çabayı gösterirken, doğruyu bulmak adına yapıcı, seviyeli ve medeni eleştirilerimizin devam edeceğini, bu çabamızı sürdürürken taraf ayırt etmeyeceğimizi, aynı çabayı Beşiktaşlı olduğunu sadece seçim zamanlarında hatırlayanların, eleştirmek için eleştirmek yerine, çözümler de üreterek yapıcı önerilerde bulunmalarını, Beşiktaşımızın olması gereken zirveden düşmesinin gerçek nedenlerinin, sorumluları tarafından açıklanmasını istediğimizi bildiriyoruz. Sayın Serdar Bilgili‘nin seçim kitapçığında yer alan ve altında sayın başkanın imzası olan bir sözü var. ‘Bir kulübün doğru göstergesi çocuklar ve gençlerdir. Onlar galibiyet ister, kulüpleriyle gurur duymak ister. Çağdaş dünyaya ayak uyduran, ismini yurtiçi ve yurtdışında benzersiz başarılara yazdıran bir kulübün renklerine bürünmek ister. Göğsünü gere gere şunu diyebilmek ister: Ben Beşiktaşlıyım. Bu sonuçlardan sonra Hangi Beşiktaşlı çocuk göğsünü gere gere, ‘Ben Beşiktaşlıyım‘ diyebilecektir? 1903 Karakartallar Oluşumu olarak, ‘birimiz hepimiz, hepimiz Beşiktaş için‘ düşüncemizden hiçbir zaman taviz vermeyeceğizin bilimesini isteriz.“
       
“BEŞİKTAŞ TARAFTARI BASİRETLİ DAVRANIŞ BEKLİYOR”
       Beyoğlu BJK Grubu, yaptığı yazılı açıklamada, bu yenilginin Beşiktaş‘a yakışmadığını kaydederek, taraftarın basiretli davranış beklediğini bildirdi. Beyoğlu BJK Grubu Basın Sözcüsü Doğan Yakuboğlu tarafından yapılan açıklamada, Beşiktaş‘ın ortak özelliğinin “Sevgi, saygı“ olduğu ve gücünü de bu sevgi ve saygıdan aldığı vurgulanarak, “Ancak bu güzel haslet, gelenek bozuluyor“ denildi.
       Futbolcuların sorumsuz ve kendine buyruk davranabildiği, statlarda taraftarlara ait olmayan tezahüratların yapıldığı ve buna yöneticilerin suskun kaldığı, kulüpte disiplinsizlik, uyumsuzluk, hatta otoritesizlik olduğunun gözden kaçmadığı öne sürülen açıklamada, özetle şöyle denildi: “Sorunların önü alınamıyor. ‘Kızını dövmeyen dizini dövermiş‘ hesabını yapamayan bir yönetim görüntüsü ile çözümsüzlük sürüyor. Scala, sessiz film izler gibi olup biteni seyrediyor, başarıyı ve güzel günleri hep erteliyor. Bu son yenilgi, Beşiktaş‘a hiç yakışmadı. Beşiktaş taraftarı basiretli davranış bekliyor, tüm bu yapılanları kendilerine yapılmış bir haksızlık ve saygısızlık olarak görüyor.“
 
   
 
 
NTVMSNBC   NTVMSNBC 'ye iyi erisim için
Microsoft Internet Explorer
Windows Media Player   kullanın
 
   
  Spor Kapak | Futbol | EURO2000 | World2000 | Basketbol | NBA | Formula1 | Motor Sporları
Tenis | Olimpiyat | Diğer | Foto Galeri | Yardım | Araçlar | Arama |Bize Yazın
Reklam | Hukuki Şartlar & Gizlilik Hakları