Home page
Haber Menüsü


Yılın mankenleri
NTV-MSNBC
Moda dergilerinin kapaklarını süslüyor, bütün defilelerde boy gösteriyor, yeni çıkan ürünlerin tanıtımını yapıyorlar... Stilistlerin, reklamcıların, üretici firmaların favori isimleri onlar.

   
 
NTVMSNBC Reklam  
 

 

YABANCI MANKENLER


       
Live Vote is temporarily unavailable.

       
GISELE BUNDCHEN
       Moda dünyasının son gözdelerinden 19 yaşındaki Gisele Bundchen sadece ünlü stilistlerin defilelerinde değil; Elle, Glamour, Allure, Marie Claire, Vogue gibi dünya çapında kadın dergilerinin kapaklarında da sık sık yer alıyor. Alman asıllı Brezilyalı top model defilelerde vücut hatları ve dişi yürüyüşüyle göz dolduruyor. Brezilya’da bir ticaret merkezinde tesadüfen keşfedilen Gisele modellik mesleğine 14 yaşında başlamış.
       
ADRIANA LIMA

       İki yıldır reklam filmi setleri ve ünlü modaevlerinin defilelerinde sık sık yer alan Adriana’nın damarlarında Karayip kanı da dolaşıyor. İç çamaşırı firması Victoria’s Secrets’ın dünya çapında meşhur ettiği Adriana son olarak İtalyanların ünlü çorap markasıCalzedonia’nın 2001 Kış reklam kampanyasında rol aldı. İki yıl önce Elite mankenlik ajansı ajanları tarafından Salvador de Bahia sokaklarında gezinirken keşfedilen 19 yaşındaki Adriana, Chanel ve Ralph Lauren’in gözde mankenleri arasında yer alıyor.
       
       
LAETITIA CASTA

Laetitia Casta        Birigitte Bardot’dan sonra Fransa’nın ulusal simgesi haline gelen ikinci güzel Laetitia Casta, moda dünyasındaki başarısını sinemada da sürdürüyor. Dolgun vücut hatları ile beğeni toplayan Corsikalı Casta, 15 yaşında mankenliğe başladı ve kısa sürede stilistlerin gözdesi oldu.
       
       
CAROLINA RIBEIRO
       

Carolina Ribeiro        20 yıl önce Brezilya’nın kuzeyinde, Belem-Para’da doğdu. Kedi gözlü, melez tipli. 1999 eylül ayında Milano defilelerinde Steven Meisel’in dikkatini çekiyor ve Vogue Italia için 30 sayfalık bir çekim yapıyor. O günden beri bütün moda dergileri peşinde.
       
       
NATALIA SEMANOVA
       

Natalia Semanova        21 yaşındaki Natalia Semanova Moskovalı. Jean Paul Gaultier’in yeni gözdesi olan Natalia, stilistin son Paris defilesinde bir numaraydı. Renault Twingo ve Yves Saint Laurent’ın Opium parfümünün reklam kampanyasında da yer alan Natalia, 61 cm.lik beliyle dikkat çekiyor.
       
       

YERLİ MANKENLER
       


       
Live Vote is temporarily unavailable.

       
DENİZ AKKAYA
       Mankenler eski kraliçesi Deniz Akkaya, Yıldırım Mayruk’un favori mankenlerinden.
       
DEMET ŞENER
       
1.77 boyunda, 88-60-90 ölçülerine sahip Demet Şener, podyumlardan sonra sinema ve televizyon dünyasından da adını söz ettirmeye başladı. Kahpe Felek filmiyle kamera karşısına geçen Şener, en son Hemşo adlı filmde rol aldı.
       
       
DUYGU DİKMENOĞLU
       
       1995
Elite Model Look yarışması birincisi Duygu Dikmenoğlu 1.76 boyunda, 90-62-89 ölçülerinde.
       
       
EBRU ŞALLI
       
       
Ozon Orhon’la yaptığı evlilikle adını duyuran Ebru Şallı, moda dünyasının en gözde mankenlerinden. Şallı şimdilerde Demet Şener’le birlikte bir televizyon programı sunuyor.
       
       


       
       
SELİN TOKTAY
       

       
       21 yaşında... 1995 Yılında Elite Model Look yarışmasında Duygu Dikmenoğlu ‘nun ardından ikinciliği kazanan Selin, kraliçelik sonrası yaşamın her anını dolu dolu geçirmeye başladığını da açık yüreklilikle söylüyor.
       
       
NEFİSE KARATAY
       

Nefise Karatay         “Tatlı Kaçıklar” dizisinde kamera karşısına geçerek oyunculuğu da deneyen Nefise Karatay, 1.76 boyunda, 89-60-89 ölçülerinde.
       
       
EYŞAN ÖZHİM
       

Eyşan Özhim        1.74 boyunda, 88-60-90 ölçülerindeki Eyşan Özhim, uzun yıllardan beri mankenliği başarıyla sürdüren isimlerden. NetWork reklamları için yaptığı modellik çalışmalarıyla yeniden gündeme gelen Eyşan, yarıda bıraktığı güzel sanatlar eğitimine devam etmeyi planlıyor.
       
       
ÇAĞLA ŞIKEL
       
       1997 Türkiye Güzeli Çağla Şıkel, Sun City’de Dünya Güzeli seçilmişti. Uzun boyu ve ince siluetiyle Çağla, balerinlerin zerafetini podyumlara taşıyor.


       
       
EBRU ÜRÜN
       
       1.83 boyunda, 93-62-93 ölçülerindeki Ebru Ürün, Erberk Ajans’a bağlı. Oldukça titiz olan ve defileler konusunda seçici davranan Ebru, özel yaşantısıyla gündeme gelmekten kaçınıyor.
       
       

ERKEK MANKENLER

       
Live Vote is temporarily unavailable.

       
       
VAHE KILIÇASLAN
       
       Cansız mankenlik yapmasıyla tanınan Vahe Kılıçaslan, alışılanın aksine son derece evcimen yapısıyla ilgi çekiyor. Evli ve iki kız çocuk babası olan Vahe, formunu ve kondisyonunu koruyabilmek için body çalışmalarını aksatmıyor.
       
BOZOK GÖREN
       
       1.90 boyu ve ela gözleriyle Bozok Gören, en başarılı modellerden biri. Kendisi gibi top model olan Çağla Şıkel’le mutlu bir birliktelik sürdüren Bozok, Neşe Erberk’e bağlı olarak çalışıyor.
       
       
BURAK HAKKI
       
       1.90 boyundaki Burak Hakkı’nın ölçüleri 102-80-98. İngilizce ve Almanca konuşan Burak, Başak Gürsoy Ajans’a bağlı olarak mankenlik yapıyor.


       
       
BERKE HÜRCAN

Berke Hürcan        
       Türkiye’de ilk erkek modellerden biri olan Berke Hürcan, 1.90’lık boyu, kumral saçları ve ela gözleriyle, Neşe Erberk’e bağlı olarak çalışan isimlerden.
       
       

Çelik Erbay        
       
ÇELİK ERBAY
       
       Yeşil gözleriyle ünlenen Çelik Erbay, 1.89 boyunda. Çelik de Erberk Ajans’ın modellerinden.
       
       
FAİK ERGİN

Faik Ergin        
       1978 doğumlu Faik, İTÜ İnşaat Mühendisliği mezunu. Best Model seçilerek bir anda üne kavuşan Faik Ergin’i Karayazılım şarkısının video klibinden hatırlayacaksınız.
       
       
       
       
       
       
       
 
  NTVMSNBC KULLANICILARININ TOP 10'u  
 

Bu haberi diğer okuyucularımıza tavsiye eder misiniz?
hayır   1  -   2  -   3  -   4  -   5  -  6  -  7  kesinlikle

 
   
 
 
NTVMSNBC   NTVMSNBC 'ye iyi erisim için
Microsoft Internet Explorer
Windows Media Player   kullanın
 
   
  Ana Sayfa | Güncel | Dünya | Ekonomi | Sağlık | Yaşam | Teknoloji | Kültür & Sanat | Spor | Hava Durumu | Haber Özetleri | Arama | NTVMSNBC Hakkında | Yardım | Spor Yardım | Tüm Haberler |
Araçlar | NTVMSNBC Reklam Seçenekleri | Hukuki Şartlar & Gizlilik Hakları