Home page

Haber Menüsü


Şampiyon kupasına kavuştu
 
Süper Lig’de 2003-04 sezonu şampiyonluğunu geçen hafta ilan eden Fenerbahçe, şampiyonluk kupasını, 4-2 mağlup olduğu Malatyaspor maçı öncesi, Devlet Bakanı Mehmet Ali Şahin’in elinden aldı.  

 
İstanbul
NTV-MSNBC VE AJANSLAR
14 Mayıs 2004—  4-2 Malatyaspor’un galibiyetiyle sona eren maç öncesi saha içinde kurulan platforma çıkan futbolcular ve teknik heyete, sarı-lacivert kaşkol takarak sahaya gelen Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Şahin ile Futbol Federasyonu Başkanı Haluk Ulusoy tarafından önce madalyaları takıldı. Şahin, sonra şampiyonluk kupasını kaptan Ümit Özat’a verdi.

   
 
NTVMSNBC Reklam  
 

  Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım da platformda yer alarak futbolcularını ve teknik heyetini tek tek kutladı.
Şampiyondan buruk veda: 2-4
Futbolcular ve taraftarlar, kupa töreni sırasında birlikte tezahürat yaparken, daha sonra kupayla şampiyonluk turu attılar. Öte yandan, maç öncesi futbolcular ısınırken, şampiyonluk kupası Fenerbahçeli futbolcuların ısındığı sahanın ortasına konuldu.
       
“ULUSOY İSTİFA”
       Fenerbahçeli taraftarlar, kupa töreni öncesi ve sırasında Futbol Federasyonu Başkanı Haluk Ulusoy’a büyük tepki gösterdi.
       Stat hoparlörlerinden Haluk Ulusoy’un anons edilmesinin ardından, tüm tribünler Ulusoy aleyhine tezahürat yaptı. Tribünler uzun süre “Ulusoy istifa” diye tempo tuttu. Ulusoy’un, Bakan Şahin ile kupa töreni için sahaya inmesiyle birlikte protestolar arttı. Taraftarlar yine hep bir ağızdan Ulusoy’u istifaya davet etti.
Saha içine kurulan platforma çıkan sarı-lacivertli futbolcular, madalyalarını, Bakan Şahin ve Federasyon Başkanı Haluk Ulusoy'dan aldılar.
       Kupa töreninin ardından, sahadan protokol tribününe çıkan Ulusoy’a, küçük bir Fenerbahçe bayrağı atıldı. Bayrak, Futbol Federasyonu Başkanı’nın sırtına isabet etti. Ayrıca, Ulusoy’a çok sayıda bozuk para da atıldı.
       
ULUSOY GİTTİ
       Futbol Federasyonu Başkanı Haluk Ulusoy, kupa töreninin ardından stattan ayrıldı. Ulusoy’u, kulüp ikinci başkanı Nihat Özdemir kapıya kadar geçirip uğurladı.
       Bu arada, kapalı tribünde açılan bir pankartla da Futbol Federasyonu protesto edildi. “Trabzon Futbol Federasyonu Yönetmeliği” yazısı yer alan pankartta, ayrıca Trabzonspor-Diyarbakırspor maçında sahaya atılan yabancı maddeler temsili şekilde çizilip, cezasının 1 maç olduğu yazılarak, bordo-mavililere ceza verilmemesi protesto edildi.
       
PROTOKOL TRİBÜNÜNDE İZDİHAM
       Fenerbahçe-Malatyaspor maçında, protokol tribününde izdiham yaşandı.
Fenerbahçeli taraftarlar, Malatyaspor maçı öncesi yapılan kupa töreninde büyük coşku yaşadılar.

       Tribünde Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, İstanbul Valisi Muammer Güler, Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, 1. Ordu Komutanı Orgeneral Yaşar Büyükanıt, Futbol Federasyonu Başkan Vekili Ata Aksu, Milli Takımlar Teknik Direktörü Ersun Yanal, eski Milli Takımlar Teknik Direktörü Şenol Güneş de yer aldı.
       
DAUM KADROYU BOZMADI
       - Fenerbahçe’nin son lig maçında, teknik direktör Christoph Daum, Denizlispor karşılaşmasındaki ilk 11’i sahaya sürdü. Alman teknik adam, sakatlığı nedeniyle iki maçtır forma giyemeyen Fatih Akyel’i, bu oyuncunun isteği üzerine yedekler arasına aldı.
       -Futbolcular maçtan önce ısınırken, tribündeki taraftarlara futbol topları attı.
       -Fenerbahçeli futbolcular sahaya “Şehit analarına tüm yıldızlar feda olsun” yazılı pankartla çıktı.
       -Fenerbahçeli futbolcular, seremoni sonrası basın mensuplarına takım halinde poz verdi.
       
 
       
    MSNBC News Kadıköy'de havai fişekli kutlama
MSNBC News Ligde kalmak için son 90 dakika
MSNBC News Kadıköy'de şampiyonluk coşkusu
 
     
 
   
 
 
NTVMSNBC   NTVMSNBC 'ye iyi erisim için
Microsoft Internet Explorer
Windows Media Player   kullanın
 
   
  Spor Kapak | Futbol | EURO2000 | World2000 | Basketbol | NBA | Formula1 | Motor Sporları
Tenis | Olimpiyat | Diğer | Foto Galeri | Yardım | Araçlar | Arama |Bize Yazın
Reklam | Hukuki Şartlar & Gizlilik Hakları