Home page

Haber Menüsü


GS’de kombine satışı 38 bine ulaştı
Galatasaray Kulübü, Birinci Süper Futbol Ligi’nde yeni sezon öncesi kombine bilet satışında, promosyonla birlikte 38 bin rakamına ulaşıldığını açıkladı.
İstanbul
NTV-MSNBC VE AJANSLAR
5 Ağustos 2003— Sarı-kırmızılı kulübün resmi internet sitesinde yapılan açıklamada, Atatürk Olimpiyat Stadı’nda başlayan, ardından da Ali Sami Yen Stadı’nda süren 2003-2004 sezonu satışlarında dün akşam itibariyle, 2 bin 900 numaralı, 7 bin 100 kapalı, 18 bin açık ve 10 bin promosyon olmak üzere toplam 38 bin kombine kart satıldığı kaydedildi. Galatasaray Kulübü’nün sarı-kırmızılı taraftarların Atatürk Olimpiyat Stadı’nda oynanacak maçlarda sorun yaşamamaları için çeşitli önlemler almaya hazırlandığı da belirtildi.

   
 
NTVMSNBC Reklam  
 

  Açıklamada ayrıca, Atatürk Olimpiyat Stadı kombine organizasyonunda 3 haftada yakalanan satış rakamlarının, geçen sezon Ali Sami Yen Stadı’nda yapılan ve 3 ay süren kombine satış rakamlarına büyük fark attığına da dikkat çekildi.
       Geçen sezon Ali Sami Yen Stadı’nda numaralı 2 bin 877, kapalı 4 bin 670 olmak üzere toplam 7 bin 547 kombine kart 3 ay süre içinde satılmıştı. Galatasaray futbol takımının bu sezon maçlarını oynayacağı Atatürk Olimpiyat Stadı’nda ise numaralı ve kapalı tribün toplam satışı 3 hafta içinde 10 bin rakamına ulaştı.
       
“SIKINTISIZ ULAŞIM İÇİN TAVSİYELER SUNACAĞIZ”
       
Galatasaray Kulübü, sarı-kırmızılı taraftarların Atatürk Olimpiyat Stadı’nda oynanacak maçlarda sorun yaşamamaları için çeşitli önlemler almaya hazırlanıyor.
       Sarı-kırmızılı kulübün stat ve deplasman organizasyonlarından sorumlu yönetim kurulu üyesi Orhan Yüzen, taraftarların maçlara gelip giderken hiçbir sorun yaşamaması için çalışmaların 24 saat ve 3 vardiya halinde sürdüğünü söyledi.
       Sezonun ilk maçı olan 9 Ağustos Cumartesi günkü Diyarbakırspor karşılaşmasına 50 binin üzerinde taraftar beklediklerini ifade eden Yüzen, “Taraftarlarımızın sıkıntısız bir şekilde maçlarımıza gelip gidebilmesi için zaman içinde çeşitli tavsiyeler sunacağız. Birçok önlem alınıyor ve internet sitemiz aracılığıyla önerilerimizi duyuracağız” dedi.
       
OTOPARK İŞLETMESİ DE GALATASARAY’IN
       
Galatasaray Kulübü, yeni sezonda futbol takımının maçlarını oynayacağı Atatürk Olimpiyat Stadı’nın otopark işletme hakkını da aldı. Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi’nden (TMOK) yapılan açıklamada, “İstanbul Olimpiyat Oyunları Hazırlık ve Düzenleme Kurulu ile Galatasaray Kulübü arasında imzalanan Atatürk Olimpiyat Stadı kullanım sözleşmesi uyarınca, stadın otopark işletme hakkı, talepleri üzerine Galatasaray’a kiralandı” denildi.
       
DİYARBAKIRSPOR MAÇI BİLETLERİ
       Galatasaray’ın, Diyarbakırspor ile oynayacağı Birinci Süper Futbol Ligi ilk hafta maçının bilet fiyatları belli oldu.
       Galatasaray Kulübü’nün resmi internet sitesinden yapılan açıklamaya göre, 9 Ağustos Cumartesi günü Atatürk Olimpiyat Stadı’nda oynanacak karşılaşmanın biletleri, yarın saat 11.00’den itibaren Biletix gişeleri ve internet üzerinden satışa çıkarılacak. Biletler maç günü de stat gişelerinden satın alınabilecek. Bu arada, Diyarbakırspor taraftarına, numaralı üst tribünden 4 bin kişilik yer ayrıldığı bildirildi.
       
       Galatasaray-Diyarbakırspor maçının bilet fiyatları şöyle:
       VIP 1: 110 milyon TL.
       VIP 2: 82 milyon TL.
       VIP 3: 56 milyon TL.
       Numaralı Grup 1: 33.5 milyon TL.
       Numaralı Grup 2: 28 milyon TL.
       Numaralı Grup 3: 22.5 milyon TL.
       Numaralı Alt 1: 22.5 milyon TL.
       Numaralı Alt 2: 17 milyon TL.
       Numaralı Üst: 17 milyon TL.
       Kapalı (Alt-Üst): 17 milyon TL.
       Açık Tribün: 6 milyon TL.
 
   
 
 
NTVMSNBC   NTVMSNBC 'ye iyi erisim için
Microsoft Internet Explorer
Windows Media Player   kullanın
 
   
  Spor Kapak | Futbol | EURO2000 | World2000 | Basketbol | NBA | Formula1 | Motor Sporları
Tenis | Olimpiyat | Diğer | Foto Galeri | Yardım | Araçlar | Arama |Bize Yazın
Reklam | Hukuki Şartlar & Gizlilik Hakları