Home page

Haber Menüsü


Aybaba: 8 yabancı kontenjanı fazla
Trabzonspor Teknik Direktörü Samet Aybaba, Süper Lig’deki 8 yabancı oyuncu kontenjanını fazla bulduğunu söyledi.
Trabzon
NTV-MSNBC VE AJANSLAR
    21 Mayıs—  Aybaba, Futbol Federasyonu’nun gelecek yıllar için yabancı oyuncu sayısını 5’e düşürme yönündeki kararıyla ilgili olarak, “Bence 5 oyuncu da fazla. Ligde bir takımda en fazla 3 yabancı oyuncu olmalı ve böylece altyapıdaki oyunculara yol açılmalıdır” diye konuştu.  

   
 
       
    MSNBC News Malatyaspor, Ayman ile yeniden
MSNBC News F.Bahçe - Diyarbakırspor biletleri satışta
 
NTVMSNBC Reklam  
 

  Samet Aybaba, transferde Denizlisporlu Ali Tandoğan’ın Gençlerbirliği ile anlaştığı yönündeki haberlerle ilgili olarak da “O mevkide düşündüğümüz 3-4 oyuncu var. Ali Tandoğan olmazsa başkasını alırız” dedi. Öte yandan, bordo-mavili takımın antrenmanına ülkelerine giden Somers ve Petkoviç katılmadı.
       
GAZİANTEPSPOR DA 8 YABANCIYA KARŞI
       Gaziantepspor Profesyonel Futbol Şube Sorumlusu Asım Atmaz, Süper Lig’deki 8 yabancı oyuncu kontenjanını kulüp olarak fazla bulduklarını, bu sayının düşürülmesinin doğru bir karar olacağını vurgulayarak, “Futbol federasyonu gelecek yıllar için yabancı oyuncu sayısını 5’e düşürme yolunda çalışmalar yapıyor. Kulüplere fikirlerini soruyor. Biz Türk gençlerine daha fazla yer açılması için yabancı oyuncu sayısının düşürülmesinden yanayız” dedi.
       Atmaz, “Ligde bir takımda 4 oyuncu bulunabilir. Bize göre de bunun ideali 4 veya 4 artı 1 şeklinde olmalı. O kadar yabancı oyuncu alıp kulübede oturtacağına, kaliteli yabancı alır oynatırsın. Fazla yabancı oyuncuyla bir şey kazanmıyorsun” dedi.
       
TS’DE DENİZLİSPOR MAÇI HAZIRLIKLARI
       Trabzonspor, hafta sonu Denizlispor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor.
       Samet Aybaba, idman öncesinde gazetecilerin sorularını yanıtladı. Aybaba, Denizlispor maçında genç oyunculara forma şansı vereceğini, bu maçın, gelecek yıl öncesi genç oyuncuların performanslarını görmeleri açısından önemli olacağını söyledi.
       
ERMAN ÖZGÜR’ÜN DURUMU
       Samet Aybaba, bir gazetecinin, bordo-mavili kulübün yönetim kurulunun Erman Özgür ile sezon içinde sözleşme uzattığı, ancak bu futbolcunun gönderilecek oyuncular arasında yer aldığı yönündeki haberlerle ilgili sorusunu, “Erman Özgür’ün sözleşme uzatırken görüşmesini yapan benim. Neden sadece onu soruyorsunuz? Onun gibi takımda 8 oyuncu daha var” diye yanıtladı.
       
TRANSFER ÇALIŞMALARI
       Transfer çalışmalarının sürdüğünü de ifade eden Aybaba, “Şu an ligler devam ettiği için kesinleşen bir şey yok. Ancak transferde olumlu gelişmeler var ve bir çizgiye geldik. Lig bitiminde netleşmeler olacak” dedi.
       
SÜMER’DEN TARNSFER SEFERİ
       Yabancı oyuncu transferi çalışmalarını sürdüren Trabzonspor’da, kulüp başkanı Özkan Sümer, yeniden yurtdışına çıkıyor. Sümer, çarşamba günü akşamı İstanbul’a geçeceğini ve orada yapacağı bazı toplantılardan sonra yurtdışına gideceğini söyledi.
       Yabancı oyuncu transferinde son aşamaya geldiklerini de ifade eden Sümer, “3 oyuncuyla anlaştık gibi. Ancak şu an bu transferler kesin olarak halledilmeden net bir şey konuşmamak gerek. Temaslarımız olumlu gelişiyor. Önümüzdeki hafta bu temaslarımız kesinlik kazanır” diye konuştu.
       
GEERT DE VLİEGER İLE YAKIN TEMAS
       Daha önce yine Avrupa’da oyuncu transferi arayışları yapan Sümer, Belçika Milli Takımı kalecisi Geert De Vlieger ile temas halinde olduklarını, ancak bu oyuncu olmadığı takdirde belirledikleri alternatif oyunculara yöneleceklerini sözlerine ekledi.
       
 
       
    MSNBC News Derbi maçın biletleri tükendi
 
     
 
   
 
 
NTVMSNBC   NTVMSNBC 'ye iyi erisim için
Microsoft Internet Explorer
Windows Media Player   kullanın
 
   
  Spor Kapak | Futbol | EURO2000 | World2000 | Basketbol | NBA | Formula1 | Motor Sporları
Tenis | Olimpiyat | Diğer | Foto Galeri | Yardım | Araçlar | Arama |Bize Yazın
Reklam | Hukuki Şartlar & Gizlilik Hakları