Home page

Haber Menüsü


Abel Xavier resmen Galatasaray’da
Galatasaray, gece geç saatlerde İstanbul’a getirttiği Portekizli savunma oyuncusu Abel Luis Silva Xavier ile 1 yıllık kiralık sözleşme imzaladı.
İstanbul
NTV-MSNBC VE AJANSLAR
    29 Ocak—  İngiltere Premier Ligi takımlarından Liverpool’da forma giyen Xavier, Florya Metin Oktay Tesisleri Basın Merkezi’nde düzenlenen ve yönetim kurulu üyesi Burak Elmas’ın da hazır bulunduğu imza töreninde, kendisini 1 yıllığına Galatasaray’a bağlayan sözleşmeyi imzaladı.  

   
 
       
    MSNBC News Rebrov resmen Fenerbahçe'de
MSNBC News Yıldırım: Revivo'nun transferi etik değil
MSNBC News UEFA'dan Denizli Atatürk Stadı'na yapay çim
 
NTVMSNBC Reklam  
 

  Xavier, tören sonrası yaptığı açıklamada, İstanbul’a gelmekten ve Galatasaray’a transfer olmaktan dolayı büyük bir memnuniyet duyduğunu ifade ederek, “Bu transferde emeği geçen herkese teşekkür ederim. Bana bu camiada büyük insanlar bulunduğunu anlattılar. Ben de bunlara ve gösterilen ilgiye iyi oynayarak layık olmak istiyorum” dedi.
       
“HEDEFİM LİG ŞAMPİYONLUĞU”
       Kendisine gösterilen ilginin yeni birşey olmadığını belirten Portekizli futbolcu, “Bu geçmişe olan bir ilgiydi. Başka bir ülkenin halkının bana ilgi göstermesi hoşuma gitti. Hedefim Türkiye Ligi şampiyonluğu ve Avrupa Şampiyonlar Ligi’nde takım olarak iyi bir yere gelmek” diye konuştu.
       
TERİM’E TEŞŞEKKÜR ETTİ
       Xavier, teknik direktör Fatih Terim’e teşekkür ederek, “Bugüne kadar O’nunla çalışmadım. Ancak arkadaşlarım çalıştı. Dünya çapında bir teknik adam olduğunu biliyorum. Ben de bu seviyeye ulaşmak için elimden geleni yapacağım” diye konuştu.
       Türkler ile Portekizliler’in ortak yanlarının futbolu sevmeleri olduğunu kaydeden Xavier, son dönemde yaşamadığı ancak önceden yaşadığı heyecanı yeniden tatmak için Türkiye’ye geldiğini sözlerine ekledi.
       
12 NUMARALI FORMAYI GİYECEK
       Xavier, Galatasaray’da genelde kalecilerin giydiği 12 numaralı forma ile ter dökecek. Xavier’in imza töreninde çok sayıda gazeteci ve televizyoncu yer alırken bazı TV kanalları da imza törenini naklen yayınladı. Portekizli futbolcu imza töreninden sonra yeni formasını medyaya gösterirken, Galatasaray bayrağını da öptü.
       
ELMAS: “YILDIZ TRANSFER ETTİK”
       Galatasaray Kulübü Futbol Şubesi yöneticisi Burak Elmas, Portekiz Milli Takımı’nda uzun süre forma giyen bir yıldız futbolcuyu transfer ettiklerini söyledi. Xavier’in 1 yıllığına kiralandığını belirten Elmas, satın alma opsiyonunun kendilerinde bulunduğunu vurgulayarak, “Kulübümüze faydalı olacak bir oyuncu aldık. Kendisi takıma en kısa sürede adapte olacaktır” dedi.
       Portekiz Milli Takımı’nın sağ kanat oyuncusu 31 yaşındaki Abel Luis Silva Xavier, 1.89 metre boyunda ve 81 kilo ağırlığında. Xavier, son 2 sezondur FC Liverpool forması giyiyordu.
       
HASAN ŞAŞ’A GÜVEN AZALIYOR
       Gelecek sezon için Galatasaray ile anlaşmasını henüz uzatmayan Hasan Şaş’ın durumundaki belirsizlik sürerken, sarı-kırmızılı taraftarların milli oyuncuya güveni azalıyor.
       “www.galatasaray.com” adresli internet sitesinin “Hasan Şaş satılmalı mı?” anketine, katılımcıların yüzde 57’si milli futbolcunun satılması yönünde oy kullandı. Halen süren ankette şimdiye dek toplam 7 bin 472 kişi oy kullanırken, “Hasan Şaş satılmalı mı” sorusuna 4 bin 257 kişi (yüzde 57) “evet”, 3 bin 215 kişi ise (yüzde 43) “hayır” yanıtını verdi.
       
 
       
    MSNBC News Beşiktaş: Kazanan dostluk olsun
MSNBC News Gaziantepspor'da, Denizli mesaisi
MSNBC News Trabzonspor'dan gollü hazırlık: 3-0
 
     
 
   
 
 
NTVMSNBC   NTVMSNBC 'ye iyi erisim için
Microsoft Internet Explorer
Windows Media Player   kullanın
 
   
  Spor Kapak | Futbol | EURO2000 | World2000 | Basketbol | NBA | Formula1 | Motor Sporları
Tenis | Olimpiyat | Diğer | Foto Galeri | Yardım | Araçlar | Arama |Bize Yazın
Reklam | Hukuki Şartlar & Gizlilik Hakları