Home page
Haber Menüsü


2003’te neredesiniz?
Yılbaşını nerede kutlayacağınıza karar vermediyseniz bu yazıya bir bakın, öyle karar verin...
NTV-MSNBC
    29 Aralık—  Yeni yılın ilk ışıklarına kadar dans etmek isteyenler için alternatif yılbaşı seçenekleri.  

   
 
NTVMSNBC Reklam  
 

 
ROUTE
       Maslak Venue
       Geçtiğimiz yıl binlerce müzikseveri bir araya getiren FG 93.7’nin organize ettiği Route 2002’nin ardından, Route 2003, bu defa yaşayan efsane DJ Carl Cox ile devam ediyor.
       Yılbaşı akşamı saat tam 24’de sahne alacak olan Carl Cox her açıdan dünyanın en önde gelen DJ’ lerinin başında geliyor. Saat 21:00’de başlayacak olan parti, saat 07:00’de sona erecek. Aynı gece Türkiye’nin en iyi DJ’ lerindan U.F.U.K ve Tangun da kabinde olacak.
       Venue Maslak’ta kapalı ve özel olarak kapatılmış alanları ile birlikte toplam 5000 müzikseveri ağırlayacak olan parti için bilet fiyatları, Biletix’lerde 50 milyon, etkinlik günü kapıda 75 milyon lira olarak belirlendi. Biletix’ten bilet almış olan katılımcılar etkinlik gecesi sıra beklemeksizin giriş yapabilecekler.
       
DEVR-İ ALEM 2003
       Babylon
       Arkın Allen’dan nam-ı diğer Mercan Dede Aşık Veysel’den Grace Jones’a , Tribal Techno’dan Deep House’a uzanan geniş bir yelpazedeki 6 saatlik çok özel bir setle dinleyicisinin karşısına çıkacak.
       Bilet fiyatına 1 adet şampanya kokteyli dahildir. 35 milyon
       
UNDRGROUND
       Underground, yeni yıla yine bir Gate Production organizasyonu ile giriyor. Gate Production, yılbaşı gecesi için Underground’a İngiliz DJ Ambrosia’yı getiriyor. Rapture Records’a bağlı olarak çalışan Ambrosia, 7 sene önce müzik kariyerine başladı. Ada Project Vol.1 ve Turntable partileri ile, Türk dinleyicilerle daha önce de buluşmuş ve büyük ilgi toplamış olan Ambrosia, Underground New Year’s Eve Party’de Türkiye’de çıkaracağı 5. set ile dinleyecileriyle buluşacak. Ambrosia dışında, Barış Türker ve Tholl-ga, uğur Projectve Ortan da yılbaşı gecesi Underground’da olacaklar. Saat 22:00’da başlayacak olan parti, saat 07:00’da sona erecek ve giriş 15 milyon TL olacak.
       
JUKE BOX
       Global Underground organizasyonlarının Türkiye temsilcisi olan Urban Bug, Yılbaşı gecesini 31 Aralık 2002 Salı gecesi, Global Underground DJ’lerinden Lee Burridge ve Sander Kleinenberg ile birlikte Juke Box’ta kutlayacak. Lee Burridge ve Sander Kleinenberg, 31 Aralık 2002 Salı gecesi Juke Box’ta, 8 saat boyunca aynı kabinde “back 2 back” set sunacaklar. Juke Box Yılbaşı Party’si 22:00’de başlayacak ve sabah 07:00’ye kadar devam edecek. 2003 yılbaşı gecesi, büyük oda’da Lee Burridge, Sander Kleinenberg, Queto çalarken; küçük oda’da Cure-Shot, Macit, Mouse pikapların başında olacaklar. Ayrıca, gelen tüm konuklar için ücretsiz bir makyaj bölümü oluşturulacak. Profesyonel makyözler dileyen herkese yılbaşı makyajı yapacak. Bunun yanında Drag Queen ve kulüp dansçılarının performansları yılbaşı gecesine renk katacak. Organizasyonla ilgili giriş fiyatı 55.000.000 TL olarak belirlendi ve giriş bedeline şampanya ikramı dahil.
       
PARANOIA PARTY
       Karaköy Denizcilik İşletmeleri 4 No.lu Antrepo
       Paranoia Party, 31 Aralık 2002 Salı gecesi, Karaköy Denizcilik İşletmeleri 4 No.lu Antrepo’da, kapalı ve açık alan olmak üzere 14.000m²lik 2 ayrı arenada gerçekleştirilecek. 12 saat sürecek organizasyonda; mekan ‘Chill Out Floor’ ve ‘Underground Floor’ olarak düzenlenecek. ‘Chill Out Floor’da Almanya’dan DJ Philipp Thater (Chill Out - Down Tempo) ve sürpriz konuk DJ’ler canlı performans sergileyecek. Show Room Ajansın organize ettiği, yerli ve yabancı mankenlerin katılımıyla ‘New Year Creation’ defilesi sergilenecek. ‘Underground Floor’da 1 yabancı toplam 6 DJ canlı performans sergileyecek. Almanya’dan Koenig Von Essambesie (Techno), Tokyo’dan Sancar (Trance), Erol Derviş (House), U.F.U.K. (Techno), Murat Uncuoğlu (Tech-Trance), Ertunç Kurtuluş (Techno) pikapların başına geçecekler. DJ’lerimize gece boyunca Amsterdam Dance Quatro eşlik edecek. Yeni yılın ilk saatlerinde, noter huzurunda yapılacak çekilişle, katılımcılara yurtiçi - yurtdışı seyahatler ve sürpriz hediyeler verilecek. Ayrıca havai fişek gösterileriyle 2003 yılına girilecek.
       Bilet Fiyatları: Normal bilet: Biletix’de 30 mil., kapıda 35 mil./VIP bilet: Biletix’de 75 mil., kapıda 100 mil. (sınırsız yerli içki)
       
PARTY 2003
       İzmit İnterteks Uluslararası Fuar Alanı
       Göksel, Demir Demirkan ve Ceza’nın sahne alacağı, Defne Joy ve Mert Ergin’in de DJ olarak katılacağı etkinlik, gece 21:30’dan sabahın ilk ışıklarına kadar İzmit ve çevre illerdeki eğlence düşkünlerine müthiş bir yılbaşı partisi vaadediyor. 8.000 metre karelik fuar alanı gece boyunca dans gösterileri, oyunlar, çekilişler ve sürprizlere mekan olacak. Giriş ücreti kapıda 25 milyon. Fiyata bir yerli içki dahil. Çocuklarıyla gelecek konuklar için kreş hizmeti var (28 Aralık’a kadar rezervasyon yaptırırsanız). Ancak yalnızca 3-6 yaş arası çocuklar bırakılabiliyor. Eğer partiye kalabalık arkadaş grubunuzla gitmek istiyorsanız giriş indiriminden de faydalanabilirsiniz. Bu arada kendi arabasıyla gelen ama araba kullanamayacak hale gelen davetliler için şöför hizmeti de var.
       Bilet satış noktaları: *İzmit (Snoopy Pizza-0. 262. 323 43 43/323 40 60) - (Dinamik Organizasyon-0. 262. 324 85 08) *Adapazarı (Reydal Turizm-0.264.277 34 80)*Yalova (İşaret Turizm-0.226.814 57 93) *Hereke (Burcu Kafe-0.262.511 57 88) *Körfez (Türk Kahvesi-0.262.528 62 35)
       
003 NEW YEAR’S EVE PARTY
       Hilton Convention Center
       31 Aralık 2002 Salı gecesi için Hilton Convention Center büyük bir organizasyona hazırlanıyor. 1990’lı yılların ortasında Türkiye’de kulüp kültürünü başlatanlardan biri olan Mehmet Cavcı’nın kuruluşunu gerçekleştirdiği 019 Limited, merkezi Amsterdam’da bulunan Magma Agency ve O.C.B. Organizasyon’un ortaklaşa düzenleyeceği partide; Hilton Convention Center’in 1.ci katı Magma Agency’e bağlı Amsterdam’ın ünlü DJ’lerinin performans göstereceği ‘Sound of Amsterdam’, 2.ci katı ise İstanbul’daki ünlü DJ’lerin yer alacağı ‘Sound of İstanbul’ olarak düzenlenecek. Saat 22:00’dan 08:00’a kadar devam edecek olan partide yorulanların dinlenebilmesi için, Hilton Convention Center’de üçüncü salon da Chill Out Room olarak hazırlanacak.
       Bu büyük organizasyon için, Türkiye’de alışık olmadığımız bir konsept ilk defa 003 New Year’s Eve Party’de karşımıza çıkıyor. Yurt dışında çok popüler olan bu konseptte, kurulacak 6 dev perde ile gece boyunca müzikle eşgüdümlü olarak Video Show gerçekleştirilecek. Söz konusu Show’u Japon bayan VJ Kauro Yamamoto gerçekleştirecek. Gece boyunca Mograli de canlı perküsyon performanslarıyla DJ’lere eşlik edecek.
       Yeni yıla Hilton Convention Center’de düzenlenecek olan 003 New Year’s Eve Party ile girmek isteyen müzik severler, biletleri parti öncesi Biletix satış noktalarından 30.000.000 TL, kapıda ise 40.000.000 TL’ye alabilecekler. Ayrıca saat 23:53’e kadar gelen her kişiye, birer kadeh şampanya ikram edilecek. Organizasyon için 0212 236 10 00-01 no’lu telefonlardan daha detaylı bilgi alabilirsiniz.
       
MOVING THROUGH AIR
       Smoke
       Keepclubbin’ ve Clubberguide e-grup’larının ortaklaşa kurmuş oldukları ‘Turns On The Music’ adı altındaki oluşumun organize ettiği parti, saat 18:00’de başlayacak ve 1 Ocak 2003’ün öğlen saatlerine kadar sürecek. Ayrıca, gelen konuklar için hazırlanmış sürprizler olacak. Bu partide, bu yılın büyük çıkış yapan Progressive House DJ’leri Darkman ve Umut Akalın, Tempo dergisi tarafından yapılan ankette Türkiye’nin 1 numarası seçilen Tarkan, Deep Trance’in Türkiye’deki tartışılmaz ismi Jaan, Techno’da yeni kuşağın en iyi DJ’i Uğur Project’in 2’şer saatlik setlerini, Beyoğlu’nun sevilen mekanı olan Smoke’da dinleme imkanı bulacaksınız. Organizasyonun giriş ücreti 15 milyon olacak. Kapıdaki öncelikli liste için nye@keepclubbin.com adresine ismini belirten mail atanlar, kapıdaki yoğunluktan etkilenmeyecekler.
       Dj’ler: Burak Eröz, Darkman, Jaan, New-Ra, Onur Özistek, Ortan, Tarkan, Uğur Project, Umut Akalın, Up-O.
       
NEW YEAR PARTY&MOOD
       Mood
       DJ Emrah ve DJ Alen’ın set kuracağı, gecede saat 23.00’e kadar yapılan girişler 50 milyon, saat 23:00’den sonraysa 40 milyon lira. Fiyata limitsiz yerli içki dahil.
       Tel: 0216 373 62 60
       
MAKSİM CLUB
       Bilgi, Koç ve Yeditepe Üniversitesi öğrencileri, yenilenen Maksim Club’da muhteşem dekoru, muazzam ses ve ışık düzeniyle, kaçırılmayacak bir yılbaşı partisi organize ediyorlar. Bu partide Türkiye’nin en ünlü DJ’leri, yılın popüler yerli ve yabancı parçaları ve perküsyon show’ları ile konuklarına sabaha kadar sürecek unutulmaz bir yılbaşı gecesi sunmayı planlıyor. Yerli ve yabancı tüm içkilerin gece boyunca ücretsiz olduğu parti, şehir merkezindeki en popüler partilerden biri olacak. Dileyen, saat 20.00’den itibaren yemekli olarak, dileyen ise 22.00’den itibaren yemek sonrası partiye katılabilecek.
       Yemek için rezervasyonlar 0212 216 40 00-01 numaralı telefondan yaptırılabilir. Parti biletleri ise Maksim’den ve Biletix’den alınabiliyor. Fiyatlar, yemekli katılım için 150 milyon TL, yemek sonrası parti için ise 69 milyon TL. Fiyatlara gece boyunca yerli ve yabancı limitsiz içki dahil.
       0212 216 40 00-01
       
TUNNEL
       İstanbul’un en büyük 4 katlı gece kulübü olan Tunnel İstanbul yılbaşı akşamına özel olarak hazırlanıyor. Saat 22.00’da kapılarını müşterilerine açacak olan Tunnel’da DJ.Levent Erim müzikleriyle yeni yılın ilk saatlerine kadar konuklarla birlikte olacak. Giriş, 45 milyon TL. (Limitsiz yerli yabancı içki dahil)
       Tel: 212-542 52 02
       
REINA
       Perşembe geccesi muhteşem bir açılış yapan boğazın kraliçesi Reina’da yılbaşı partisi çok heyecanlı geçecek. Nefis mönüden oluşan yılbaşı
       yemeğinden sonra, gece çorba ikramı olacak.. DJ Hakan popüler müzik yapacak. Restoran+Club 125 dolar.. Sadece club 60 dolar..
       Tel: 0212 259 59 19
       
ROSE
       Swissotel’in eski kumarhenesinde Celal Çapa tarafından açılacak olan Rose’da yılbaşı gecesi Nez var. Masa rezervasyonları 150 milyon lirayken, ‘yok ben ayakta da dururum’ diyenler 100 milyona bu eğlenceye dahil olabiliyor.
       Tel: 0212 326 11 00
       
KETHUDA
       Ortaköy’deki tarihi ‘Ortaköy Hamamı’ olan Kethuda bar-restoran ise çok daha değişik bir uygulama yapıyor ve 8-10 kilik özel VIP odalarda yılbaşı geçirmek isteyen müşterilerin kapısına bir Japon geyşa koyuyor. Yani, yılbaşı servisinizi Japon geyşa yapacak ve sizi kimse rahatsız edemeyecek. Bu arada VIP oda kirası 375 dolar.
       Kethuda’da ayrıca, hediye çekilişi yapılacak ve konuklara Armani, Beymen, Vakko gibi markalardan ürünler verilecek. Topkapı Müzesi’ndeki padişah tahtlarının benzerleri mekanın çeşitli yerlere yerleştirilecek ve Brezilya’dan gelen dansçılar bu tahtların üzerinde dans edecek. Ayrıca Harem Grubu show ve canlı perkisyon var.
       Restoran: 110.000.000. TL.
       Bar: 55.000.000. TL.
       Tel: 0212 327 41 53
       
SOHO
       Taksim’in gözde mekânlarından biri olan Soho’da yılbaşı partisiyle yemeğiyle son derece renkli geçeceğe benziyor. Soho DJ’lerinin müzik yapacağı geceye giriş ücreti 20 milyon TL (Bu fiyata bir yerli içki dahil) Yemekli bir gecenin fiyatıysa 50 milyon TL
       Tel: (212) 245 01 52
       
HAMMAM
       Yılbaşı gecesi Hammam’da servis yaparken bir yandan da aryalar, müzikallerden parçalar söyleyen garsonlar, yani ‘Garsongs’ sahne alıyor. 10:00-03:00 saatleri arasında show’larını sürdürecek olan grup konuklarına unutulmaz bir yılbaşı gecesi yaşatacak.
       Fiyat: 125 milyon TL (Bu fiyata fix mönü, limitsiz yerli içki dahil)
       Tel: (212) 511 63 16 - (212) 511 63 86
       
SPICA
       2003’e Teoman’la merhaba demek isteyenler, yılbaşı gecesini Spica’da geçirebilirler. Sabah 05:00’e kadar sürecek olan partide Teoman konserinin yanı sıra DJ Cervus ve DJ Uhr performanslarıyla geceye katılacaklar.
       Fiyat: 30 milyon TL
       Tel: (212) 283 75 80-81
       
ÇUBUKLU HAYAL KAHVESİ
       Çubuklu Hayal’de yılbaşı eğlencesi 22:00-06:00 saatleri arasında devam edecek. Gecenin ağır topu Athena geceyarısı sahne alıyor. Athena dışında Repertuar Köpekleri, DJ Emre Askan, DJ Engin Türel ve saat 04:00’den sonra DJ Tarkan yer alıyor.
       Fiyat: 40 milyon TL (yılbaşı gecesi kapıda) / 35 milyon TL (yılbaşı öncesinde MADO şubelerinden, ve Hayal Kahveleri’nden elde edebilirsiniz) Ayrıca, bu fiyatlara limitsiz yerli içki dahil.
       Tel: ( 216) 413 68 80
       
YENİ TÜRKÜ KONSERİ
       Geçtiğimiz ay Amerika turnesine çıkan Yeni Türkü Washington, Denver, San Francisco ve New York şehirlerinde verdikleri muhteşem konserlerin ardından yeni yıla sevenleriyle girmek için yurda döndü.
       Yılbaşı gecesi İstanbul’un önemli iki ayrı merkezinde konser verecek olan Yeni Türkü; yeni yılı, saatler tam 24:00’ü gösterdiğinde Kadıköy Özgürlük Meydanı’nda vereceği ilk konserle karşılayacak. Grup, yaklaşık 1 saat sürecek olan bu konserin ardından ikinci konser için Taksim Meydanı’na geçecek.
       
MARGAUX
       The Ritz-Carlton Otel’in girişinde açılan ve İstanbul’un en lüks restoran barlarından biri olan Margaux’da yılbaşı için üç değişik seçenek var.
       Margaux’da yılbaşı yemeği, sınırsız içki, bir şişe şampanya, Ritz otelde oda, 2003’ün ilk brunch’ı ve Shop&Miles sinema bileti dahil, çift kişilik fiyat 550 dolar.. Aynı paket tek kişi için 350 dolar. Sadece yemek yemek, eğlenmek içinse 250 dolar.
       Tel: 0212 292 42 52
       
OBA
       Baltalimanı’ndaki çok eski Oba, yine Sezen Aksu ile yılbaşı geccesi açılıyor.
       Lokalin patronları olan Cihan Oskay ve Murat Demircan ‘Sezen fanatiklerine koymaz’ deyince adam başı fiyat 470 dolar olmuş! Yani dört kişi yılbaşı için Sezen’li Oba’da geçirmeye kalksanız 1880 dolar ödeyeceksiniz. Sezen Aksu’yu barda dinlerim diyorsanız bu kez adam başı 220 dolar ödeyeceksiniz.
       0212 323 40 50
       
SEA HOUSE
       Kuruçeşme’de park problemi olmayan ender mekanlardan biri olan Sea House 31 Aralık gecesi için özenle hazırlanmış mönüsünde Somon, Rokfor peyniri Sızma Zeytinyağında Ahtapot salatası gibi önemli klasikleri bulundurmuş.
       600 aşkın bir CD koleksiyonu olan genç ama tecrübeli DJ Nihat, geccenin hem başında hem sabahın ilk ışıklarında etkili olacak. Herkesin sevdiği Türk sanat müziği parçalarını fasıl heyeti ile beraber söyledikten sonra kadife sesi ve mükemmel telafuzu ile Aslı ve Grubu Fado’dan My Way’e, Besame Mucho’dan Aşığınıma kadar çok geniş bir yelpaze içerisinde kaliteli müzik ve yorum eşliğinde hem keyifli hem eğlenceli bir gecce yaşatacaklar.
       Fiyat: Kişi başı 75 $
       Tel: 0212 287 12 77
       
FRIENDS&TRENDS
       Dodo ile ev sıcaklığında müthiş yılbaşı partisi. İtalya’dan gelecek olan animasyon grubu şov yapacak. Çok özel yılbaşı yemeği, müzik, dans, sınırsız içki.
       İki ayrı seçenek: Kişi başı 125 ve 150 milyon. (Bu arada, 24’ünde yine sosyete partisi, 25’inde ise ‘Pavyon Geccesi’ var.)
       Tel: 0212 265 02 32
       
NEW YORKER’DA YENİ YIL GECESİ PROGRAMLARI
       New Yorker Balo: Yılbaşı gecesi misafirlerini Lounge kısmında havyar ve şampanya ile karşılayacak olan New Yorker Balo, DJ Toygar Niron’un müziği ile geceye giriş yaparak saat 20:00 den itibaren eğlenceyi başlatacak. Bu yıl Balo Restaurant’ta piano müziği eşliğinde misafirlerini İtalyan, Türk ve Füzyon mutfaklarından seçenek vereceği üç ayrı fix menü ile karşılayacak ve yemekten sonra eğlenceyi bar ve club kısmında devam ettirecek. Bar kısmında Brazilya Percussion Group, Bate Bumbo ve DJ Aykut gece boyunca misafirlere eğlenceli saatler yaşatmak için hazırladıkları program saat 20:00 başlayıp sabahın erken saatlerine kadar sürecek.
       Club kısmında New York’tan Balo için gelen DJ Jazzy Nice saat 24:00 den itibaren New York Sound’unu İstanbul’lulara yaşatacak ve House Deep House müziğine getirdiği yeni yorumu ile sabaha kadar eğlenceyi doruk noktaya çıkaracaktır.
       Restaurant ; Saat 20:00 - 22:00 fix menü limitsiz yerli içki dahil 75.000.000 kişi başı Saat 22:00 den sonra fix menü limitsiz yerli içki dahil 100.000.000 kişi başı (Yemek alan misafirler için bar bar ve club girişi ücretsizdir)
       Bar & Club : Saat 24:00 den önce giriş bir içki dahil 30.000.000
       Saat 24:00 den sonra giriş bir içki dahil 50.000.000
       Rezervasyon : 0212 - 244 6860, 61, 62, 63
       http://www.newyorkergroup.com/balo.htm
       Level 4: Level 4 bu sene yıbaşını saat 21:00 den itibaren zengin açık büfe ile karşılayacak limitsiz yerli içki ve yılbaşında ithal şampanyanın dahil dahil olduğu gece, Power FM den DJ Hüseyin Karadayı ve Percussion Show ile eğlenceyi sabahın erken saatlerine kadar sürdürecek.
       Açık Büfe : Saat 21:00 - 24:00 arası limitsiz yerli içki dahil 70.000.000 kişi başı
       Bar : Saat 24:00 den sonra 25.000.000 ( Bir içki dahil )
       Rezervasyon : 0216 - 363 6732
       http://www.newyorkergroup.com/level4.htm
       5th Avenue: Fifth Avenue bu sene eğlenceyi, DJ müziği ile İtalyan ve Füzyon mutfağından oluşan zengin bir fix menü ile karşılayacak. Yılbaşında ithal şampanyanında dahil olduğu gecede fix menü fiatı kişi başı 35.000.000 dur.
       Rezervasyon : 0216 - 363 6732
       http://www.newyorkergroup.com/5thavenue.htm
       New Yorker Bebek: New Yorker her sene olduğu gibi bu senede misafirlerine yılbaşında fix menü ve alacart menüsünden seçenekler sunacak ve kaliteli mutfağı ile misafirlerini yeni yıla eğlence ve mutluluk dolu bir şekilde girmesini sağlacak.
       Fix Menü : Yılbaşında ithal şampanya dahil 45.000.000
       Rezervasyon : 0212 - 287 5295
       http://www.newyorkergroup.com/newyorker.htm
       
MANHATTAN
       Ankara’nın gözde mekanlarından Manhattan yeni yılı ‘Mustafa Hadi Dedi’ ile karşılıyor. Cemal Atahan, Burak Güven, Baler Eskibatman, Hasan Haznedaroğlu ve Cem Solmaz’dan oluşan grubun eşsiz rock soundunu dinlemek için 25 milyon lira ödemeniz gerekiyor.
       
SAKLIKENT
       Anakaralılar için bir alternatif de Saklıkent. Erdem, Ethnic Sentetic ve Londra’dan Dj Ben Scammin’in katıldığı etkinlik için giriş ücreti 35 milyon olarak belirlendi. Fiyata 4 yerli içki dahil. Eğer gece 1:00’den sonra girecekseni fiyat 20 milyona içki sayısı da 2’ye düşüyor. Yok bu da olmadı derseniz 15 milyon verip bir içki de içebilirsiniz. Tabii gece 2:30’dan sonra.
       
KADIKÖY SHAFT
       Avrasya (Birinci Grup): Türkç Rock (saat: 21.00)
       U - TURN (İkinci Grup) Alternative Rock (saat: 00.00)
       Giriş Ücreti: 15.000.000 (iki yerli içki dahil)
       
POLAT RENAISSANCE HOTEL
       Balo Salonu: Nükhet Duru & Cenk Eren ve Oryantal Dilara program yapıyor. Zengin menü ve limitsiz yerli içki dahil, kişi başı 225.000.000 TL’den başlayan fiyatlarla.
       
POLAT RENAISSANCE ERZURUM OTEL
       Topkapı Orkestrası eşliğinde, herşey dahil konaklama, açık büfe kahvaltı, öğle ve akşam yemeği, 17.00-18.00 arası çay saati, gece çorbası, P1,P2,P3 liftleri ve günde 2 kez Gondol Lift çıkışı ile toplam 16 km. olan Palandöken pistlerinde kayak yapma imkanı. Türk hamamı, sauna, buhar banyosu, fitness salonu, kapalı havuz
       4 gecce-5 gün double oda kişi başı 195.000.000 TL
       5 gece ve üstü double oda kişi başı 180.000.000 TL
       Konaklama Paketi
       Health Club, otopark, kahvaltı ve brunch dahil, tek kişilik oda 75$, çift kişilik oda 80$
       Tel: (Konaklama Paketi için) 0212 663 17 00 (204)
       
GÜNAY
       Nükhet Duru& Cenk Eren ve Oryantal Tanyeli sahne alıyor.
       Ön masalar 350 milyon TL.
       Arka masalar 300 milyon TL.
       Tel: 0212 230 33 33
       
THE RITZ-CARLTON İSTANBUL
       Yeni yıla 003 Bond Party ile giriliyor.
       The Ritz-Carlton, İstanbul’un Boğaz manzaralı balo salonunda Türkiye’nin en iyi DJ’lerinin yabancı pop ağırlıklı müzik yapacakları gecenin teması 003 James Bond olacak. Bu gece için balo salonu özel olarak Bond konseptine uygun dekore ediliyor. 003 Bond Party, yemekli balo ve yemek sonrası parti olmak üzere iki bölüme ayrılıyor.
       Yemekli katılım saat 20.00’de Welcome Coctail ile başlayacak. The Ritz-Carlton İstanbul’un seçkin mutfağı tarafından hazırlanan yemek boyunca konuklara, The Folk Fish Grubu eşlik edecek. Saat 22.30’dan itibaren geceye parti için katılacak konuklarla birlikte yeni yıl gecesi, sabaha kadar süren bir karnavala dönüşüyor. Gece boyunca Türkiye’nin en ünlü DJ’leri yılın en iyi yerli ve yabancı parçaları ve percussion showları ile konuklara unutulmaz bir gece yaşatmayı planlıyorlar. Yemekte ve partide alkollü ve alkolsüz yerli içkiler tüm gece boyunca limitsiz.
       Tel: 0212 334 44 44
       
KARAFAKİ
       Fasıl, oryantal ve Vaçe&Rita var. Meze, yemek ve limitsiz yerli içki 125 milyon TL.
       Tel: 0212 292 73 90
       
POLONÜÇ
       Kenan Doğulu ve Zümre program yapıyor. Masa: 150-200 milyon TL. (Limitsiz yerli ve yabancı içki dahil)/Bar: 100 milyon TL. (Limitsiz yerli içki)
       Tel: 0212 281 05 25
       
BAKIRKÖY NİSPET
       Soner Arıca ve Leyla Adalı sahne alıyor. Ön masalar 100 milyon TL, normal masalar 80 milyon TL, stand 50 milyon TL.
       Limitsiz yerli ve yabancı içki dahil
       Tel: 0212 542 52 02
       
LIVE DOME 2003
       Parkorman
       Yılbaşı gecesi Parkorman’da, Türkiye’de ilk defa kullanılan uzay kafes sistemine sahip,en modern ve en ilginç yapıda; limitsiz bira, canlı performaslar, djler, görsel showlar ve süprizlerle dolu unutulmaz bir yılbaşı gecesine hazır olun. Duman, Vega, Josephine ve Dorian’ın sahne alacağı etkinliğin giriş ücreti kapıdan almak isteyenler için 42 milyon 500 bin lira olarak belirlendi. Fiyata limitsiz bira dahil
       Etkinlik için Harbiye Cemeil Topuzlu Açık Hava Tiyatrosu önünden servis kalkacak. Servis ücreti ise 1 milyon tl.
       
DİYARBAKIR DEDEMAN OTELİ
       Diyarbak?r Dedeman Oteli’nde yılbaşı gecesi, Rus revüsü gösteri yapacak. Class ve Prestij otelleri de hazırlıklarını sürdürüyor. Class Oteli’nin 2, Prestij Oteli’nin ise bir salonunda yılbaşı özel programları düzenlenecek. İki otelde de rezervasyonların yüzde 70 düzeyine yükseldiği söylendi. Diyarbakır’da yeni açılan Nispet Bar’da ise yılbaşı gecesi Berna Arıcı ve Burakhan sahne alacak. Yılbaşı gecesi için belirlenen fiyatların 40 ile 80 milyon lira arasında değiştiği belirtildi.
       
 
 
  NTVMSNBC KULLANICILARININ TOP 10'u  
 

Bu haberi diğer okuyucularımıza tavsiye eder misiniz?
hayır   1  -   2  -   3  -   4  -   5  -  6  -  7  kesinlikle

 
   
 
 
NTVMSNBC   NTVMSNBC 'ye iyi erisim için
Microsoft Internet Explorer
Windows Media Player   kullanın
 
   
  Ana Sayfa | Güncel | Dünya | Ekonomi | Sağlık | Yaşam | Teknoloji | Kültür & Sanat | Spor | Hava Durumu | Haber Özetleri | Arama | NTVMSNBC Hakkında | Yardım | Spor Yardım | Tüm Haberler |
Araçlar | NTVMSNBC Reklam Seçenekleri | Hukuki Şartlar & Gizlilik Hakları