Home page
Haber Menüsü


Sakaryaspor trafik kurbanı: 5 ölü
Türkiye İkinci Futbol Ligi (A) kategorisinde mücadele eden Sakaryaspor kafilesini taşıyan otobüs Yozgat’ın Pazarcık Beldesi yakınlarında şarampole yuvarlandı.
Sivas
NTV-MSNBC
7 Eylül— Yozgat-Sivas sınırında kaza yapan Adapazarı Belediyesi’ne ait 54 TK 525 plakalı otobüste, ilk belirlemelere göre genel menajer Aykut Yiğit, futbolcu Fırat Öndil, masör Cüneyt Çukur, malzemeci Fevzi Erginoğlu ve şoför Selami Uludağ hayatını kaybetti. 22 kişinin de yaralandığı belirtildi.

   
 
NTVMSNBC Reklam  
 

  Sivasspor ile yapılacak İkinci Lig A Kategorisi maçı için Sivas’a giden kafilenin geçirdiği kazada, 5 kişi öldü, aralarında futbolcularında bulunduğu 22 kişi yaralandı.
       Bu arada, yaralıların Sivas’taki hastanelere gönderildiğinin bildirilmesi üzerine, Cumhuriyet Üniversitesi Araştırma ve Numune Hastanesi’nde gerekli önlemler alındı.
       NTV’nin canlı yayınına hastaneden telefonla bağlanan Sakaryaspor futbolcusu Mesut Önal, oldukça ağır bir kaza geçirdiklerini, içinde yaklaşık 35 kişi bulunan otobüsün şiddetli yağış nedeniyle yoldan çıktığını anlattı.
       
9 YARALI YOZGAT’TA
       Sakaryaspor kafilesinin geçirdiği trafik kazasında yaralananlardan 9‘u Yozgat Devlet Hastanesi‘nde tedavi altına alındı.
       Yozgat Devlet Hastanesi‘nde tedavi altına alınan antrenörler Necmettin Sert ve Bilal Çar ile futbolcular Abdulkadir Şakşak, Serhat Bölükbaşı, Alpaslan Tijay, Tamer Gülleli, Mahmut Taşdemir, Hakan Olgun ve Hanifi Erdoğan‘ın durumlarının iyi olduğu bildirildi.
       
SİVAS’TAKİ YARALILAR
       Sakaryaspor kafilesini taşıyan otobüsün şarampole yuvarlanması sonucu yaralanan ve Cumhuriyet Üniversitesi Araştırma Hastanesi‘nde tedavi altına alınan 13 kişinin sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi. Yaralıları ziyaret eden Sivas Valisi Lütfullah Bilgin, yaralılara her türlü yardımın yapıldığını söyledi.
       
KAPTAN BÜLENT‘İN GÖZYAŞLARI
       Cumhuriyet Üniversitesi Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Metin Şen ise şunları kaydetti: “Hastaneye 15 yaralı geldi. Bunlardan Aykut Yiğit ile Fırat Öndil, ölü olarak intikal etti. Bir hastamızın boynunda kırık şüphesi var. Bir hastamızda kafasında travma şüphesi var. Birinde ise kaburga kırığı tespit ettik. Bir hastamızın da dizinde kırık bulunuyor. Diğer yaralılarımızın sağlık durumları iyi. Yine de 24 saat kontrol altında tutmamız gerekiyor.“
       Sakaryaspor‘un eski Sivasspor‘un ise yeni kaptanı Bülent Uygun, kaza haberini duyar duymaz Cumhuriyet Üniversitesi Araştırma Hastanesi‘ne geldi. Kazada futbolcuların da öldüğünü öğrenen Kaptan Bülent, gözyaşlarını tutamadı. Kaptan Bülent‘i, Sivassporlu yöneticiler sakinleştirdi.
       
KAZA ANI
       Bu arada, kazada yaralanan ve Cumhuriyet Üniversitesi Araştırma Hastanesi‘nde tedavi altına alınan Sakaryaspor‘lu futbolculardan Erkan Ergün, kaza anını, “Seyir halindeydik, ancak süratimiz biraz fazlaydı. Sanırım yağıştan dolayı da yol kaygandı. Birden kontrolden çıktık ve takla atmaya başladık. Daha sonrasını hatırlamıyorum“ diye anlattı.
       Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Araştırma Hastanesi‘nde tedavi altında bulunan yaralıların isimleri şöyle: Futbolcular Hasan Tuncer, Erkan Ergün, Koray Ciner, Murat Yavaşgül, Gürçay Bulut, Berkay Özgür, Taner Savut, Aykut Cemil İbiş, Veysel Beşim, Kaleci Antrenörü Adem Beşli, Teknik Direktör Hüseyin Hamamcı, Malzemeci Fatih Güngördü ile yönetici Fethi Gültekin.
       
AYKUT YİĞİT
       Sakaryaspor kafilesinin Yozgat‘ta geçirdiği trafik kazasında yaşamını yitiren eski milli futbolcu Aykut Yiğit‘in fenalık geçiren eşi ve kızı doktor gözetimine alındı. Eşinin ölüm haberini alan Filiz Yiğit ve 11 yaşındaki kızı Gökçe, sinir krizi geçirdi. 112 Acil Servis‘ten gelen sağlık ekibi Filiz ve Gökçe‘ye Eğitim Gönüllüleri Prefabrik Konutları‘ndaki evinde müdahale etti.
       Aykut Yiğit, Sakaryaspor forması altında 1984-1985 sezonunda 20 golle gol kralı olmuştu. Fenerbahçe‘de de forma giyen Yiğit, 3 kez (A) milli olmak üzere toplam 12 kez milli takımda oynamıştı.
       
BAKAN TOPRAK’IN ZİYARETİ
       Devlet Bakanı Erdoğan Toprak, Sakaryaspor‘lu futbolcuların geçirdiği trafik kazasında yaralananları ziyaret ederek, “Yaraların sarılması için bizler elimizden geleni yapacağız“ dedi.
       Toprak, kazada yaralanan ve Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Araştırma Hastanesi‘nde tedavi altında bulunanları ziyaret ederek geçmiş olsun dileğinde bulundu. Hastane Başhekimi Prof. Dr. Metin Şen‘den bilgi alan Devlet Bakanı Toprak, hastanede tedavi gören 14 kişiden 1‘nin durumunun ağır olduğunu kaydetti.
       
       
       
    TOP5 Ergenekon’da 16 kişi daha gözaltında  
     
 
  NTVMSNBC KULLANICILARININ TOP 10'u  
 

Bu haberi diğer okuyucularımıza tavsiye eder misiniz?
hayır   1  -   2  -   3  -   4  -   5  -  6  -  7  kesinlikle

 
   
 
 
NTVMSNBC   NTVMSNBC 'ye iyi erisim için
Microsoft Internet Explorer
Windows Media Player   kullanın
 
   
  Ana Sayfa | Güncel | Dünya | Ekonomi | Sağlık | Yaşam | Teknoloji | Kültür & Sanat | Spor | Hava Durumu | Haber Özetleri | Arama | NTVMSNBC Hakkında | Yardım | Spor Yardım | Tüm Haberler |
Araçlar | NTVMSNBC Reklam Seçenekleri | Hukuki Şartlar & Gizlilik Hakları