Home page

Haber Menüsü


Beşiktaş transfere doymuyor
Mondragon’un bonservisini alan, Nouma ile yeniden anlaşan siyah-beyazlılar, Brezilyalı bir futbolcuyla da söz kesti . Beşiktaş, Kocaelispor’un Polonya asıllı futbolcusu Kaan Dobra ile de 2 yıllık ön anlaşma imzaladı .
İstanbul
NTV-MSNBC VE AJANSLAR
    23 Mayıs—  Gelecek sezon kutlayacağı 100. kuruluş yıldönümünde Birinci Süper Futbol Ligi’nde mutlak şampiyonluğu hedefleyen Beşiktaş, transfere doymuyor. Dış transferde şimdiye dek Sergen Yalçın, Serdar Topraktepe, Zafer Demiray, Tolga Doğantez ve Kaan Dobra ile ön anlaşma imzalayan, geçen sezon Galatasaray forması giyen Kolombiyalı kaleci Aly Faryd Camilo Mondragon’un bonservisini Fransız kulübü FC Metz’ten alan ve eski futbolcuları Fransız Pascal Nouma ile de yeniden anlaşan siyah-beyazlıların, son olarak Brezilyalı bir yıldız oyuncuyla anlaşmaya vardığı açıklandı.  

   
 
       
    MSNBC News "Metz, G.Saray ile görüşmeyecek"
 
NTVMSNBC Reklam  
 

  Beşiktaş Futbol Takımı Menajeri Sinan Engin, Brezilya Milli Takımı’nda orta sahada görev yapan bir yıldız futbolcuyla büyük ölçüde anlaştıklarını bildirdi. Engin, Kaan Dobra’nın imza töreni sonrası yaptığı açıklamada, 100. yılda şampiyon olacak bir kadro kurmak için çalıştıklarını vurgulayarak, şöyle dedi:
       “Kaan Dobra’nın imzasıyla yurtiçi transferini büyük ölçüde tamamladık. Artık ağırlığımızı yabancı oyuncu transferine vereceğiz. Teknik direktörümüz Mircea Lucescu ile yapacağımız görüşmenin ardından, zannedersem 1 veya 2 yabancı oyuncu daha kadromuza katacağız. Nouma ile hemen hemen tüm pürüzleri giderdik. Mondragon’un da bonservisini aldık. Şimdi de Brezilya Milli Takımı orta alanında görev yapan yıldız bir futbolcuyu kadromuza katmaya çalışıyoruz. Kendisiyle büyük ölçüde anlaştık. Bu transferin önümüzdeki hafta içinde netleşeceğini sanıyorum.” Engin ayrıca, yeni sezonda seyri güzel bir takım oluşturacaklarını savundu.
       Öte yandan, Nouma ve Mondragon’un transferi için Fransa’da bulunan transfer komitesi üyelerinin bu akşam İstanbul’a dönecekleri açıklandı.
       
KAAN DOBRA, BEŞİKTAŞ’TA
       
Birinci Süper Futbol Ligi’nde transferin en faal kulübü olarak dikkati çeken Beşiktaş, Kocaelispor’un Polonya asıllı futbolcusu Kaan Dobra’yı da renklerine kattı. Kaan Dobra, Akaretler’deki kulüp binasında düzenlenen imza töreniyle, kendisini 2 yıllığına Beşiktaşlı yapan ön anlaşmaya imza attı. İmza törenine, Beşiktaş Kulübü Asbaşkanı Haşmet Bedii Kürüm ile futbol takımı menajeri Sinan Engin de katıldı.
       
FORMA NUMARASI 8
       
Kaan Dobra, imza töreni sonrası, yeni sezonda giyeceği 8 numaralı kendi adını taşıyan Beşiktaş formasıyla gazetecilere poz verdi. Polonya asıllı futbolcu, Beşiktaş’a geldiği için çok mutlu olduğunu söylerken, siyah-beyazlı forma altında elinden geleni yapacağını kaydetti.
       Kulüp asbaşkanı Kürüm ise Kaan Dobra’nın, transferini çok istedikleri futbolcular arasında yer aldığını vurgulayarak, bu oyuncuyla sözleşme imzaladıkları için memnuniyetini dile getirdi.
       Dış transferde faal günler geçiren siyah-beyazlılar, daha önce de Sergen Yalçın, Serdar Topraktepe, Zafer Demiray ve Tolga Doğantez ile ön anlaşma imzalamış, Aly Faryd Camilo Mondragon’un da bonservisini Fransa’nın FC Metz kulübünden almıştı.
       
8 SEZONDUR TÜRKİYE’DE
       
Polonyalı Roman Dobrowski, 1994-95 sezonunda Türkiye’ye geldi ve aralıksız 8 sezon Kocaelispor’da forma giydi. Yeşil-siyahlı kulüpte Türk vatandaşlığına geçen ve “Kaan Dobra” adını alan 30 yaşındaki futbolcu, orta alan ve forvette görev yapıyor. Kaan Dobra, özellikle hızı ve uzaktan attığı sert şutlarla futbolseverlerin dikkatini çekiyor.
 
 
   
 
 
NTVMSNBC   NTVMSNBC 'ye iyi erisim için
Microsoft Internet Explorer
Windows Media Player   kullanın
 
   
  Spor Kapak | Futbol | EURO2000 | World2000 | Basketbol | NBA | Formula1 | Motor Sporları
Tenis | Olimpiyat | Diğer | Foto Galeri | Yardım | Araçlar | Arama |Bize Yazın
Reklam | Hukuki Şartlar & Gizlilik Hakları