Home page

Haber Menüsü


Güneş: Kamp dönemi mükemmeldi
 
A Milli Takımın Antlaya kampı sona erdi. Teknik Direktör Şenol Güneş, “Bir haftalık kamp süresince fiziksel gelişimi sağladık. Takımın morali üst düzeyde” dedi.  

 
Antalya
NTV-MSNBC VE AJANSLAR
16 Mayıs—  Milli Takımlar Teknik Direktörü Şenol Güneş, basın mensuplarına yaptığı kamp değerlendirmesinde, Antalya’da mükemmel bir kamp dönemi geçirdiklerini, herşeyin mükemmel olduğuna söyledi. Güneş, “Antalya kampında her şey, olağanüstü güzeldi. Herkesin çok büyük ilgisi vardı. Bir haftalık kamp süresince fiziksel gelişimi sağladık. Takımın morali üst düzeyde. Cuma günü İstanbul’da, yurt dışında bulunan 6 futbolcumuzun katılmasıyla Hong Kong’a gideceğiz” dedi.

   
 
       
    MSNBC News Milliler kampı değerlendirdi
 
NTVMSNBC Reklam  
 

  Şenol Güneş, takımın finallerde başarılı olacağına inandığını belirterek, “Hong Kong’ta bir hafta kaldıktan sonra, Güney Kore’ye geçeceğiz. Bizim için önemli olan, Japonya’ya gitmektir. Başarılı olacağımıza inanıyorum. Başarımızı hep birlikte kutlayacağız. Asıl kutlamayı Türkiye’ye döndükten sonra yine Antalya’da yapacağız” dedi.
       
“YILDIRAY’IN MORALİ DÜZELİR”
       Güneş, bir soru üzerine, Bayern Leverkusen takımının Şampiyonlar Ligi kupası ile birlikte Alman Lig birinciliği ve Almanya Kupası’nı kaybetmesinin Yıldıray Baştürk üzerinde olumsuz etki yaratabileceğini ama Yıldıray’ın takıma katıldıktan sonra moralinin düzeleceğini ve başarılı olacağını sözlerine ekledi.
       
DAVULLU UĞURLAMA
       Antalya’daki kamp çalışmalarını tamamlayan (A) Milli Futbol Takımı, Belek’ten turizmciler, animatörler ve 20 davul eşliğinde törenle uğurlandılar. Gloria Verde Resort Oteli’nde saat 11.00’de toplanan milli takım futbolcuları, eşleri, teknik kadro ve otel yöneticileri, hatıra fotoğrafı çektirdiler. Daha sonra otel yöneticileri Milli Takımlar Teknik Direktörü Şenol Güneş’e, milli takımın zarar görmemesi için dev bir nazar boncuğu armağan ettiler.
       
MİLLİLERE ÇİÇEK YAĞMURU
       Milli takımın uğurlamasına gelen 10 bayan ve 10 erkek davulcu ile Belek’te bulunan otellerin yöneticileri ve animatörleri, milli takıma sevgi gösterisinde bulundular. Belek ve Kadriye beldelerinde yol boyunca vatandaşlar, öğrenciler, otel inşaatlarında çalışan işçiler ile otel çalışanları milli takım kafilesine ait otobüsleri çiçek yağmuruna tuttular.
       Milli takımı uğurlamaya gelenler “Sizinle gurur diyoruz”, “En büyük Milli Takım” diye sloganlar attılar. Milli takım otelden ayrılırken, ünlü sanatçı Tarkan’ın milli takım için söylediği şarkı da sık sık çalındı.
       
HAVAALANINDA KALABALIK UĞURLAMA
       Konvoy ile birlikte Belek’ten Antalya Havaalanı’na gelen milli takımı, havaalanında Antalya Valisi Ertuğrul Dokuzoğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Bekir Kumbul ve diğer yetkililer çiçeklerle karşıladılar. Taraftarların sloganları eşliğinde havaalanına giren Milli Takım, burada da halk oyunları gösterileri ile karşılandılar. Şenol Güneş ve bazı futbolcular, halk oyunu ekibindekilerle hatıra fotoğrafı çektirdikten sonra, uçağa binerek, saat 12.50’de THY’e ait özel uçakla Antalya’dan ayrıldılar.
       
MİLLİLER ISTANBUL’DA
       2002 Dünya Kupası Finalleri’ne hazırlık çerçevesinde Antalya’daki ilk etap kamp çalışmalarını tamamlayan (A) Milli Futbol Takımı aday kadrosu İstanbul’a geldi.
       Milli Takımlar Teknik Direktörü Şenol Güneş’in bir gün izin verdiği milli futbolcuların, cuma akşamı toplanıp, 2. etap kamp çalışmaları için gece özel uçakla Hong Kong’a gideceği açıklandı. Bu arada Güneş, milli takımın halen 27 olan aday kadrosunu 21 Mayıs’ta Hong Kong’da 23 kişiye indireceğini kaydetti.
       Öte yandan, Antalya kampına katılamayan yurtdışında forma giyen 6 futbolcunun da cuma günü kafilede yer alacağı bildirildi.
       
 
 
   
 
 
NTVMSNBC   NTVMSNBC 'ye iyi erisim için
Microsoft Internet Explorer
Windows Media Player   kullanın
 
   
  Spor Kapak | Futbol | EURO2000 | World2000 | Basketbol | NBA | Formula1 | Motor Sporları
Tenis | Olimpiyat | Diğer | Foto Galeri | Yardım | Araçlar | Arama |Bize Yazın
Reklam | Hukuki Şartlar & Gizlilik Hakları