Home page
Haber Menüsü



 
 
Kedi ve köpeğinizin burcunu öğrenin  
Koç burcu köpeği cinsinin lideri olmak ister. En duygusal köpekler yengeç burcundan olanlardır. Aslan burcu kedileri çok şanslı ve sağlıklı olurlar. Yay kedileri özgürlüklerine düşkündürler...  
   
AA
 
    18 Ağustos—  Eğer bir kedi veya köpeğiniz varsa, ona burcunun özelliklerine göre davranmanız, yoksa evinize alacağınız kedi veya köpeğinizi burcuna göre seçmeniz, onunla daha iyi bir iletişim kurmanızı, belki de onun ailenizin bir parçası haline gelmesini sağlayabilir.  

   
 
NTVMSNBC Reklam  
 

  Kedi ve köpeklerin de tıpkı insanlar gibi burçlarına göre değişik karakterler taşıdıkları belirtiliyor. Sahip olduğunuz veya olacağınız kedi veya köpekle daha iyi geçinmek istiyorsanız bu sevimli dostunuzun burcunu ve burcunun özelliklerini iyi bilmeniz gerekiyor. Kedi ve köpeklerin burçlarına göre özellikleri, “sehriye.com” adlı web sitesinde yer alan yazıda şöyle anlatılıyor:
       
HOŞGÖRÜSÜ OLMAYAN KÖPEK
       KOÇ (21 Mart - 20 Nisan): Köpek: Koç burcu köpeği, cinsinin lideri olmak ister. Manevi olarak hiç kimseye bağlanmak istemez. Başka köpeklere karşı hoşgörüsü bulunmayan Koç köpeği, çevresini keşfetmek ister. Her gördüğü yemek artığını yer. Kedi: Koç kedisi yalnız yaşamayı sever. Çoğu zaman günlerce ortadan kaybolur. Neşeli bir karaktere sahiptir.
       
GÜZEL GÖZLÜ KEDİ
       BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs): Köpek: Kolayca eğitilebilen bu burcun köpeği, mükemmel bir ‘rehber köpek’ olur. Çocuklarla çok iyi anlaşır. En büyük zevki yemek yemek ve müzik dinlemektir. Eğer bu burçtan olan bir köpeğiniz varsa, ona klasik müzik çalın; saatlerce uslu uslu oturup, büyük bir zevkle müziği dinleyecektir. Kedi: Bu burcun kedisi çok güzel gözlere sahiptir. Çabucak şımarabilir; bu yüzden fazla sevilmesi ya da balık gibi yiyeceklerle ödüllendirilmesi doğru değildir.
       
İKİZLER KEDİSİ ÇABUK ÖĞRENİR
       İKİZLER (22 Mayıs - 21 Haziran): Köpek: Çok çabuk sıkılır. Sürekli yeni yerler keşfetmek ister. Eğer sabırsızlığının üstesinden gelebilirseniz, ona birkaç ufak numara öğretebilirsiniz. Gösterişe bayılır. Ancak gözünüzü köpeğinizin üzerinden ayırmayın. İkizler köpeği, bir anda evinizi terkedip kaçabilir. Kedi: Kediler genellikle köpekler gibi emre itaat etmez. Ancak bu kural ikizler kedisi için geçerli değildir. İkizler kedisi, uzun ve ince olur. Çok kısa zamanda her şeyi çabuk öğrenirler. Verilen komutları sakince yerine getirirler.
YENGEÇ KÖPEĞİ DUYGUSALDIR
       YENGEÇ (22 Haziran - 23 Temmuz): Köpek: En duygusal köpekler, yengeç burcu köpekleridir. Mükemmel anne-baba olurlar. Çocuklara bayılırlar. Sık sık huysuzlaşıp, sahiplerinin ilgi ve güvenini isterler. Kedi: Yengecin yöneticisi Ay, bu burcun kedileri üzerinde çok etkendir. Bu kedilere gündüzleri hiçbir iş yaptıramazsınız. Ancak ay çıktığında, yengeç kedisi çok aktif ve canlı olur. Bu burcun kedileri, kendi seslerine aşıktır. Eğer sabaha karşı miyavlayan bir kedi duyarsanız, bilin ki bu yengeç kedisidir.
       
KENDİNİ BEĞENMİŞ ASLAN
       ASLAN (24 Temmuz - 23 Ağustos): Köpek: Kendinden emin, korkusuz, gururlu aslan burcu köpekleri, ideal polis köpeği olurlar. Kendini beğenmişliklerinin sınırı olmadığı gibi, sevginin merkezi olmaya da bayılırlar. Aslan burcu köpekleri, sahibine zarar gelmemesi için canlarını vermeye hazırdır. Ancak kedilerden çok korkar. Kedi: Aslan burcu kedileri çok şanslı ve çok sağlıklı olurlar. Birçok aslan kedisi, uzun tüylüdür. Keyiflerine çok düşkün olan bu burcun kedileri, yatacakları sepetin konforlu, boyunlarına takılan tasmanın da çok rahat olmasını isterler.
       
BAŞAK KEDİ VE KÖPEĞİ TEMİZDİR
       BAŞAK (24 Ağustos - 23 Eylül): Köpek: En temiz köpekler başak burcundan çıkar. Rutin şeylerden hoşlanırlar, bu yüzden her gün aynı saatte yürütülmek, aynı vakitte yemeklerini yemek isterler. Bu burcun hayvanları küçük olurlar. Kedi: Bu burcun kedisi hiçbir şeyden memnun olmaz. Hiç bıkmadan, usanmadan şikayet eder. Eğer Başak kedisini mutlu etmek istiyorsanız, en iyi cins mamayı, düzenli bir şekilde aynı yerde, aynı saatte vermeniz gerekir. Başak köpeği gibi çok temiz olurlar. Alerjiye karşı eğilimleri vardır.
       
TERAZİ KEDİSİ KARARSIZDIR
       TERAZİ (24 Eylül - 23 Ekim): Köpek: Sahiplerini kolaylıkla ikna, hatta yönlendirme gücüne sahiptirler. Bu köpekler, paranın satın alabildiği her şeyle mutlu olurlar. Yalnız bırakılmaktan nefret ederler. Sahiplerini çok özlerler. Başka köpeklerin arkadaşlığını sevdikleri kadar, çevresinin barış, uyum içinde bulunmasından hoşlanırlar. Kedi: Çok kararsız olurlar. Yiyecekleri konusunda seçici oldukları gibi, en rahat yeri bulmak için kucağınızdan, radyatöre, oradan da koltuğa atlayabilirler. Onlar için hiçbir şey iyi değildir. Venüs’ün yönettiği bu burcun kedileri, sık sık aşık olurlar.
       
“TEHLİKEYİ SEZEN” KEDİ
       AKREP (24 Ekim - 22 Kasım): Köpek: Akrep burcu köpekleri, çok hareketlidirler. En hafif kokunun bile izini sürebilirler. Sık sık oyun oynamayı isterler, sakin bir gün geçirmektense, sağa sola koşmayı tercih ederler. Kedi: Bu burcun kedilerinin sahipleriyle telepatik bağları bulunur. Düşünceleri okuyabilir, tehlikeyi önceden sezebilir, hatta yemeğe tam saatinde gelirler. Eski Mısırlılar, Akrep burcu kedileri kutsal sayardı. Bu kediler biraz garip olmakla birlikte, sahibine uğur getirmesiyle tanınır.
       
YANLIŞ ZAMANDA, YANLIŞ YER..
       YAY (23 Kasım - 21 Aralık): Köpek: Yay burcunun yavru köpekleri enerji kaynağıdır. Ateş grubuna dahil bu burcun köpekleri, doğuştan bir kahramandır. Çok iyi bir karaktere sahip bu köpekler, küçük oyunlarla sahiplerini şaşırtırlar. Kedi: Çok sakin olan bu kediler, yanlış zamanda, yanlış yerlerde bulunmalarıyla ünlüdür. Eğer ağacın tepesinde bir kedi kaldıysa, bu mutlaka yay kedisidir. Özgürlüklerine düşkündürler. Diğer kedilerle sık sık kavgaya girişir.
       
İNATÇI VE İTAATSİZ: OĞLAK
       OĞLAK (22 Aralık - 20 Ocak): Köpek: Bu burcun köpeklerinin doğar doğmaz yaşlı gözüktüğü söylenir. Ancak büyüdükçe görünüşleri de güzelleşir. Zor görevlerden hoşlanmalarına rağmen, işi tamamlamaları uzun zaman alır. Uzun yürüyüşlerde hep geride kalırlar. İnatçı ve verilen emirlere karşı itaatsizdir. Kedi: En bencil kediler bu burçtandır. Yemeğinizi yer, sevginizi aldıktan sonra sanki hiç yokmuşsunuz gibi yanınızdan ayrılırlar. Bu burcun kedileri vahşidir. Sokak kedilerinin çoğu bu burçtandır.
       
“ÖZGÜRLÜĞE DÜŞKÜN KÖPEK”
       KOVA (21 Ocak - 19 Şubat): Köpek: Eğer aptal bir köpeğiniz varsa, mutlaka kovadır. Başka köpeklere bile tuhaf gelen davranışları vardır. Koşmaktan çok hoşlanırlar. Mutlu bir kova köpeği, özgürlüğüne düşkün olur. Kedi: Kova burcu kedisi balık yemektense, çikolata yemeyi tercih eder. En iyi arkadaşı kuşlardır. Köpeğin sepetinde uyumaktan ve banyo yapmaktan çok hoşlanır. Sahibi, sadece ona yiyecek vermekle görevliymiş gibi davranır. Sakın Kova burcu kedilerden sevgi gösterileri beklemeyin.
       
BALIK KEDİSİ, GÖSTERİŞ MERAKLISIDIR
       BALIK (20 Şubat - 20 Mart): Köpek: Balık burcu köpekleri akıllarına gelen fikirleri uygulamaya geçirinceye kadar başka bir fikre kapılırlar. Genelde zayıf pençe ve bileklere sahiptirler. Kedi: Balık burcu kedileri, kedi dünyasının en gösterişe meraklı kedisidir. Pırlantalarla süslü bir tasma, bu burcun kedisi için en gerekli şeydir. Bu kediler, burunları havada, kuyrukları sopa gibi dimdik yanınızdan bir anda uzaklaşıverirler. Siz yanlış ne yaptığınızı düşünene kadar, biraz sonra yanınıza yanaşıp, kuyruk sallarlar. Bu burcun kedileri tuhaf duygularla dolu yaratıklardır. Sahiplerinin ne hissettiğini bilirler.
       
       
    TOP5 Kriz, kadınları bu sefer daha çok vurdu  
     
 
  NTVMSNBC KULLANICILARININ TOP 10'u  
 

Bu haberi diğer okuyucularımıza tavsiye eder misiniz?
hayır   1  -   2  -   3  -   4  -   5  -  6  -  7  kesinlikle

 
   
 
 
NTVMSNBC   NTVMSNBC 'ye iyi erisim için
Microsoft Internet Explorer
Windows Media Player   kullanın
 
   
  Ana Sayfa | Güncel | Dünya | Ekonomi | Sağlık | Yaşam | Teknoloji | Kültür & Sanat | Spor | Hava Durumu | Haber Özetleri | Arama | NTVMSNBC Hakkında | Yardım | Spor Yardım | Tüm Haberler |
Araçlar | NTVMSNBC Reklam Seçenekleri | Hukuki Şartlar & Gizlilik Hakları