Home page

Haber Menüsü


Galatasaray şampiyon kadro peşinde
 
Futbol Şube Sorumlusu Ergün Gürsoy, gelecek sezon takımda, Galatasaray’ı başarıya ve şampiyonluğa taşıyacak oyuncuların oynaması gerektiğini, bunun için de gerekeni yapacaklarını söyledi.  

 
İstanbul
NTV-MSNBC VE AJANSLAR
29 Mart 2004—  Gürsoy, gelecek sezon yabancı futbolcuların durumunun ne olacağı sorusuna, “Gereğini yapacağız. Her sıkıntının bir ceremesi var. Bunu her iki taraf da çekecek. İyi oynayana biz ‘git’ demeyiz. Şu anda belli olmuş bir şey yok. Ama niyetimiz bu. Gelecek sezon takımda, Galatasaray’ı başarıya, şampiyonluğa götürecek oyuncuların oynaması lazım” şeklinde cevap verdi.

   
 
       
    MSNBC News En iyi 'gol' ortalaması Hamidou'nun
MSNBC News Ünal Karaman: Hırvatistan maçına hazırlanıyoruz
 
NTVMSNBC Reklam  
 

  Sarı-kırmızılı ekibin, Florya Metin Oktay Tesisleri’nde yaptığı antrenmanı izleyen Gürsoy, çalışma bitiminde basın mensuplarının sorularını yanıtladı.
       Yönetime yeni geldiklerini ve önümüzdeki sezon Galatasaray’ın 100. yılı olduğunu belirten Gürsoy, bu nedenle de iyi bir kadro oluşturmak istediklerini söyledi. Almanya’da, birtakım temaslarının olduğunu kaydeden Gürsoy, “Şu anda açıklayacak somut bir transferimizin olması mümkün değil. Çünkü transfer ayında değiliz. Güzel temaslar yapıyoruz. İnşallah neticesi de aynı güzellikte olur” dedi.
       Medyanın kendilerinden isim istediğini, bu isimlerin transferinin gerçekleşmemesi halinde ise “yalancı” sıfatının konulduğunu anlatan Gürsoy, “Bir futbolcuyu isteyip alamamak, yalancılık değildir. Onu söyleyen, yalancı oğlu yalancıdır” diye konuştu.
       
“HER FUTBOLCUYU İSTEYEBİLİRİM”
       Gürsoy, Türk Milli Takımı’nda oynayan futbolcuları herkesin isteyeceğini ifade ederek, başka futbolculara da talip olabileceklerini, bunun da bir yöneticinin ve camianın en doğal hakkı olduğunu kaydetti.
       Bir sezonda 100 tane futbolcu transferinin yapılamayacağını ancak 4 tane oyuncu alınabileceğini dile getiren Futbol Şube Sorumlusu Gürsoy, “Bizde, bir haftada 5-6 futbolcu ismi geçiyor. En iyisi Avrupalı gibi davranıp, olan transferleri yazmak. Hayal edilenleri değil” diyerek sözlerini tamamladı.
       
DERBİ MAÇ HAZIRLIKLARI
       Galatasaray, Beşiktaş ile hafta sonunda yapacağı derbi maçın hazırlıklarını 1 günlük aradan sonra yaptığı antrenmanla sürdürdü. Teknik direktör George Hagi yönetiminde Florya Metin Oktay Tesisleri’nde yapılan ve 1 saat 15 dakika süren antrenmana, milli takımlara giden Hakan Şükür, Bülent, Sabri, Mondragon, Petre ve Bratu’nun yanı sıra sakatlığı süren Ergün katılmadı. İzinli olarak Almanya’da bulunan Ümit Karan ise İstanbul’a dönerek, çalışmaya katıldı.
       
PRATES İDMANI YARIDA BIRAKTI
       Futbol Şube Sorumlusu Ergün Gürsoy’un, oğulları Ali ve Ömer ile birlikte izlediği antrenmanda futbolcular, istasyon çalışmasının ardından taktik idmanı yaptılar. Çalışma sırasında sağ arka adalesinde gerilme olan Prates, idmanı yarıda bıraktı.
       Bu arada, Hagi’nin vurduğu bir top saha kenarındaki basın mensuplarından birinin kulağına gelince, Rumen çalıştırıcı basın mensubundan özür diledi. Sarı-kırmızılılar, yarın yapacakları çift antrenmanla hazırlıklarını sürdürecek. Öte yandan, bu akşam İstanbul’a gelmesi beklenen Taffarel’in, rötar yaptığı ve yarın gelebileceği öğrenildi.
       
HAKAN’DAN KIRMIZI KART AÇIKLAMASI
       Galatasaray’ın milli futbolcusu Hakan Şükür, Samsunspor maçında gördüğü kırmızı kartı hala unutamıyor.
       Basın mensuplarının milli takım kampına gelişinde bu konuyla ilgili sorularını yanıtlayan Hakan Şükür, “Bir yerde sinirlendim. Ayrıca bu olayla, bugüne kadar kırmızı kart görmediğim, kamuoyunda anlaşılmış oldu. Haketmediğimi düşünüyorum. Biraz da bundan dolayı utandım. Bundan sonra görmem herhalde” diye konuştu.
       
 
       
    MSNBC News İlie milli takıma çağırılmadı
MSNBC News Ümitler Hırvatistan için toplandı
MSNBC News Milliler'den Şenol Güneş'e teşekkür
MSNBC News Hırvatistan'da Kovac kardeşler yok
 
     
 
   
 
 
NTVMSNBC   NTVMSNBC 'ye iyi erisim için
Microsoft Internet Explorer
Windows Media Player   kullanın
 
   
  Spor Kapak | Futbol | EURO2000 | World2000 | Basketbol | NBA | Formula1 | Motor Sporları
Tenis | Olimpiyat | Diğer | Foto Galeri | Yardım | Araçlar | Arama |Bize Yazın
Reklam | Hukuki Şartlar & Gizlilik Hakları