Home page

Haber Menüsü


UEFA’da rakipler belli oldu
UEFA Kupası ikinci turunda, Fenerbahçe, Panathinaikos; Beşiktaş, Alaves; Denizlispor ise Sparta Prag ile eşleşti. Fenerbahçe ilk maçı kendi sahasında, Beşiktaş ve Denizlispor ise deplasmanda oynayacak.
Spor Servisi
NTV-MSNBC
8 Ekim— UEFA Kupası’nda 2. tur maçlarının kuraları İsviçre’nin Nyon kentinde çekildi. Fenerbahçe, Panathinaikos; Beşiktaş, Alaves; Denizlispor ise Sparta Prag ile eşleşti. Fenerbahçe ilk maçı kendi sahasında oynarken, Beşiktaş ve Denizlispor ikinci tur ilk maçlarını deplasmanda oynayacak. İspanyol ekibi Alaves, ilk turda da Ankaragücü ile eşleşmiş ve rakibini her iki maçta da yenerek ikinci tura geçmişti. UEFA Kupası’nda 2. tur maçları 31 Ekim Perşembe ve 14 Kasım Perşembe günleri yapılacak.

   
 
NTVMSNBC Reklam  
 

 
FENERBAHÇE TURDAN EMİN
       
UEFA Kupası 2. turunda Yunanistan’ın Panathinaikos takımıyla eşleşen Fenerbahçe, kuradan memnun. Genel Sekreter Vedat Olcay, Panathinaikos’dan daha iyi bir takım olduklarını belirterek, “Yunan takımı, diğer rakiplere göre orta seviyede bir takım. Turu geçeceğimize inanıyorum” dedi.
Live Vote is temporarily unavailable.

       İlk maçın İstanbul’da Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Stadı’nda oynanmasının önemli olmadığını kaydeden Olcay, “Bizim için ilk maçın nerede oynanacağı önemli değildi. Ancak İstanbul’da işi bitirip, Yunanistan’a rahat gitmemiz lazım. İlk maçta turu geçecek sonucu alacağız” diye konuştu.
       Vedat Olcay, rakibin Yunan takımı olması nedeniyle konunun siyasi yöne çekilmemesi gerektiğini ifade ederek, “Yunanistan ile son dönemde sıcak ilişkilerimiz var. Bizim veteranlarımız gitti, orada maç yaptı. UEFA Kupası’nda yapacağımız 2 maçta Türk-Yunan dostluğunun ön planda olmasını istiyoruz” dedi.
Okay Karacan, UEFA Kupası’ndaki rakipleri değerlendirdi

BEŞİKTAŞ KURADAN MEMNUN
       
UEFA Kupası 2. turunda İspanya’nın Alaves takımıyla eşleşen Beşiktaş, kuradan memnun. Siyah-beyazlı kulübün iletişim komitesi başkanı Mete Düren, iyi bir kura çektiklerini ve ilk turda Ankaragücü’nü saf dışı bırakan İspanyol takımını eleyerek, 3. tura yükseleceklerini savundu.
       Düren, “Alaves’in eski başarılı çizgisinde olmadığı kesin. Bizim de son hatalarda yükselen bir form grafiğimiz var. Maça kadar olan süreyi de çok iyi kullanıp, 2. maçtaki saha avantajımızı değerlendirerek, turu geçeceğimize inanıyoruz” dedi.
UEFA Kupası ilk tur maç sonuçları

ANKARAGÜCÜ, TAVSİYEDE BULUNDU
       
Futbolda, UEFA Kupası 2. turunda İspanya’nın Deportivo Alaves takımıyla eşleşen Beşiktaş’a, ilk turda aynı takım tarafından elenen Ankaragücü’nün futbolcuları tavsiyelerde bulundu.
       Sarı-lacivertlilerin kaptanı Hakan Kutlu, İspanyol ekibinin çok iyi bir takım olduğunu belirterek, “Beşiktaş, zor bir kura çekti” dedi.
       İspanyol ekibinde savunmanın tecrübeli ismi Abelardo ile santrfor Ivan Alonso, Jordi Cruyff, İlie ve kaleci Dutruel’in çok iyi futbolcular olduğunu vurgulayan Kutlu, “Hücuma iyi çıkıyorlar, ancak savunmaları zayıf. Çok koşan ve pres yapan bir ekip” diye konuştu.
       Hakan Keleş ise Alaves’in özellikle sol taraftan çok etkili ve süratli ataklar geliştirdiğine dikkati çekerek, “Jordi Cruyff, takımın beyni. Ivan Alonso ise çok tehlikeli bir forvet. Beşiktaş, İspanya’dan kesinlikle avantajlı bir skorla dönmeli” dedi.
       Sarı-lacivertlilerin tecrübeli oyuncusu İsmet ise “Alaves güçlü bir rakip. Ancak savunmada zaafları var” görüşünü aktardı.
       İspanyol takımının çok iyi pres yapan ve kendi evinde çok iyi oynayan bir ekip olduğunu vurgulayan İsmet, “Beşiktaş, özellikle ilk maçta çok dikkatli olmalı ve İspanya’dan iyi bir sonuçla dönmeli. Alaves’in savunmadaki zaaflarından yararlanmalı” diye konuştu.
       
“SPARTA PRAG’DAN KORKMUYORUZ”
       UEFA Kupası 2. turunda Çek Cumhuriyeti’nin Sparta Prag takımıyla eşleşen Denizlispor’da teknik direktör Rıza Çalımbay, rakiplerinden korkmadıklarını ve Türkiye’yi en iyi şekilde temsil etmeye çalışacaklarını söyledi.
       Çalımbay, Denizlispor’un bulunduğu torbada, güçlü rakipleri olduğunu ve Sparta Prag’ın da bu takımlardan biri olduğunu söyledi. Sparta Prag’ı kasetlerden izleyerek, çözeceklerini kaydeden Çalımbay, “Güçlü bir ekip ama korkmuyoruz. Türkiye’yi en iyi şekilde temsil ederek bu turu geçmeye çalışacağız” diye konuştu.
       
TARAFTARA SİTEM
       
İlk maçın deplasmanda olmasının kendileri için herhangi bir öneminin bulunmadığını belirten Rıza Çalımbay, taraftarların ilgisizliğine değinerek, şöyle konuştu:
       “İlk maçın içerde ya da dışarıda olması bizim için önemli değil. Çünkü taraftarlarımız ilgisiz kaldığı için seyirci avantajını zaten kullanamıyoruz.”
       Yeşil-siyahlı futbolculardan Ali Tandoğan ise, muhtemel rakipleri içersinde iyi bir kura çektiklerini belirterek, “Sparta Prag güçlü bir ekip. Bizim için zor olacak ama turu geçeceğimizi düşünüyorum” diye konuştu.
       
 
   
 
 
NTVMSNBC   NTVMSNBC 'ye iyi erisim için
Microsoft Internet Explorer
Windows Media Player   kullanın
 
   
  Spor Kapak | Futbol | EURO2000 | World2000 | Basketbol | NBA | Formula1 | Motor Sporları
Tenis | Olimpiyat | Diğer | Foto Galeri | Yardım | Araçlar | Arama |Bize Yazın
Reklam | Hukuki Şartlar & Gizlilik Hakları